Zene kao seksualni prestupnici i dvostruki standard

Seksualno zlostavljanje ne mora da ukljucuje iskljucivo penetraciju, tako da svaki seksualni kontakt izmedju dve osobe na koji obe osobe nisu pristale dobrovoljno se gleda kao zlostavljanje i ostavlja posledice, tako da i zena i muskarac mogu zlostavljati, iako muskarci mogu da na tom polju ode dalje.

Mislim da sto se kugarki tice misljenje je podeljeno. Obicno mladji muskarci vezu sa starijom gledaju kao uspeh, i kugarke su jako popularne medju muskom populacijom stoga toliko rijalitija.
Isto i za starije muskarce, licno ne kapiram kako neko 20, 30 godina stariji moze da bude sa nekom osobom u vezi, bilo da je muskarac ili zena.
U muskom svetu verovatno mlada zena, devojka, sta vec, znaci neki "uspeh" tipa, da on nije jos za staro gvozdje.
Opet, misljenja su podeljena.

da, svakako ne ukljucuje, i svaki slucaj je za sebe....samo sam ukazivala na one stvari zbog kojih obicno dolazi do predrasuda koji si postavljeni u temi ..

ovo drugo nije ni meni blisko, pa nemam odgovor osim onog koji sam navela...

Seksualno zlostavljanje ne mora da ukljucuje iskljucivo penetraciju, tako da svaki seksualni kontakt izmedju dve osobe na koji obe osobe nisu pristale dobrovoljno se gleda kao zlostavljanje i ostavlja posledice, tako da i zena i muskarac mogu zlostavljati, iako muskarci mogu da na tom polju ode dalje.

Mislim da sto se kugarki tice misljenje je podeljeno. Obicno mladji muskarci vezu sa starijom gledaju kao uspeh, i kugarke su jako popularne medju muskom populacijom stoga toliko rijalitija.
Isto i za starije muskarce, licno ne kapiram kako neko 20, 30 godina stariji moze da bude sa nekom osobom u vezi, bilo da je muskarac ili zena.
U muskom svetu verovatno mlada zena, devojka, sta vec, znaci neki "uspeh" tipa, da on nije jos za staro gvozdje.
Opet, misljenja su podeljena.

Mlađahna žena sa starijim čičom može da bude samo zbog jednog razloga - financijske moći. Ako joj je do ljubavi i seksa to može naći u muškarcima svog uzrasta (ili da se izrazim mlađim). I ja sam nekoć mislio pa možda tu ima neke ljubavi, ima *****, možda je 5% onih kojima je stalo do ljubavi, ali možda. Tako isto ako stari čiča voda neku mlađahnu ili se mota oko mlađih žena, vrlo vjerovatno je da se ne može pomiriti se činjenicom da je star pa radi sve da ne bude takav...

Ali ***** ga, godine nisu samo broj...

Back