Zene kao seksualni prestupnici i dvostruki standard

Lollol

Poznat
Poruka
9.450
Malo kontraverzna tema, ali cilj nije napadanje zenskog roda, vec pokazivanje dvostrukog standarda koji postoji u drustvu.

U poslednje vreme cesto vidimo kako nastavnice i profesorke imaju seks sa svojim ucenicima i obicno komentari su "au, da je meni takva jedna uciteljica da me poduci :per: " i sl.
E sad, ako je u pitanju muski profesor koji napravi isti takav prekrsaj onda krenu pozivi na linc i kastraciju manijaka, a kada zena to radi onda najblaze receno to i nije toliko strasno.

Slozicemo se da i jedan i drugi slucaj treba kazniti, ali moje pitanje je zasto ako je muskarac pocinilac zlocina svi osudjuju, a ako je zena, pa i nije toliki problem?

Malo kontraverzna tema, ali cilj nije napadanje zenskog roda, vec pokazivanje dvostrukog standarda koji postoji u drustvu.

U poslednje vreme cesto vidimo kako nastavnice i profesorke imaju seks sa svojim ucenicima i obicno komentari su "au, da je meni takva jedna uciteljica da me poduci :per: " i sl.
E sad, ako je u pitanju muski profesor koji napravi isti takav prekrsaj onda krenu pozivi na linc i kastraciju manijaka, a kada zena to radi onda najblaze receno to i nije toliko strasno.

Slozicemo se da i jedan i drugi slucaj treba kazniti, ali moje pitanje je zasto ako je muskarac pocinilac zlocina svi osudjuju, a ako je zena, pa i nije toliki problem?
žene su jelda nežniji pol :lol:

Slažem se sa tvojim pitanjem koje je ujedno i sjajna konstatacija

Лолоооооо, ЦАРЕЕЕЕЕ!:worth:

СВЕ твоје теме су контраверзне и опасно захтевне!

То је сигурно, што смо ми мушки "јачи пол", па све "узимамо" на силу, а жене су нежнији пол и на њих се гледа као на мајчинску фигуру.

Лолоооооо, ЦАРЕЕЕЕЕ!:worth:

СВЕ твоје теме су контраверзне и опасно захтевне!

То је сигурно, што смо ми мушки "јачи пол", па све "узимамо" на силу, а жене су нежнији пол и на њих се гледа као на мајчинску фигуру.

Zene jesu neznije, ali sigurno nisu svetice u krevetu, a i mi muskarci bas ne zelimo sveticu u krevetu ;)
Svasta se njima mota po glavi, samo kada se malo opuste i oslobode, i ok, nista lose u tome, ljudi smo, seksualna bica, imamo svoje fantazije i fetishe.

A jeste, muskarci jaci pol, ali to ne treba da znaci da su automatski manijaci i silovatelji, a i normalan muskarac nece zloupotrebiti to sto je "jaci pol" i "uzeti" sta zeli na silu.
I zene mogu da se dosete i da uzmu to sto im treba, lukavo i bez upotrebe sile.

Zene jesu neznije, ali sigurno nisu svetice u krevetu, a i mi muskarci bas ne zelimo sveticu u krevetu ;)
Svasta se njima mota po glavi, samo kada se malo opuste i oslobode, i ok, nista lose u tome, ljudi smo, seksualna bica, imamo svoje fantazije i fetishe.

A jeste, muskarci jaci pol, ali to ne treba da znaci da su automatski manijaci i silovatelji, a i normalan muskarac nece zloupotrebiti to sto je "jaci pol" i "uzeti" sta zeli na silu.
I zene mogu da se dosete i da uzmu to sto im treba, lukavo i bez upotrebe sile.

све то стоји, али мислим да су јавност и суд БЛАЖЕ према женама, јер смо их ми мушкарци ВЕКОВИМА злостављали!

Poslednja izmena:

..a shto bi tema bila napadanje zenskog roda kad taj dvostruki standard pokazuju mushkarci..? :)

sam si dao odgovor-pogledaj kometar koji si naveo
drugim recima muskarci sanjaju da budu sexualno iskorisceni do strane nastavnickog osoblja i time se hvale
devojke su obicno "primorane" na sex sa nastavnicima, na ovaj ili onaj nacin....

sam si dao odgovor-pogledaj kometar koji si naveo
drugim recima muskarci sanjaju da budu sexualno iskorisceni do strane nastavnickog osoblja i time se hvale
devojke su obicno "primorane" na sex sa nastavnicima, na ovaj ili onaj nacin....

Mislim da nije tacno da muskarci samo prizeljkuju seks sa seksi profesorkom.
Morace neke forumasice da odgovore, ali mislim da je sigurno bio neki profa na koga su se lozile i da im je svasta palo na pamet iako je on 7-8-10 godina stariji od njih.

Bar je to u moje vreme bilo, i nacuo sam svasta u srednjoj od zenskog dela populacije sto se tice tih zgodnih profesora, nesto na fazon "ne bih se bunila i sl."
I muskarci i devojke se loze na starije, bilo i bice, mozda i prizeljkuju, ali stoji da ta granica ne sme da se prelazi.

Ма, ниси лепо формулусао. Сад ћемо сви да те питамо да ли би се бунио кад био, уз своју сагласност, био заведен и обљубљен од стр. згодне асистенткиње, профанке..

..."Uz svoju saglasnost bio zaveden ...!"
:hahaha:

Ti si za finale Wimbldona, majke mi !

Silovanje je silovanje, nebitno ko ga cini.
Razlika se jos uvek pravi samo na osnovu statistike, a ona je neumoljiva.

Apsolutno, ali nemojmo reci da je "manje zlo" ako to ucini profesorka a ne profesor.
Neka je i pod slobodnom voljom obe strane, bez prisile, mislim da ce neki ljudi, pa mozda i vecina reci "eh da je meni takva profesorka", a ne spremati se na linc.

Ne znam, deluje mi nekako kao da su muskarci "veci krivci" kada je u pitanju nekav takav zlocin, i ne poricem da statistika ne ide u korist muskarcima.
Ne mora cak ni da bude primer prelazenja granica u odnosu profesor-ucenik, neka bude i razlika u godinama, ona 20 on 40.

On u tom slucaju koristi mladu devojku, zavodi je, a da je zena koja to radi obicno je to "kugarka" kako ih zovu, iako je opet sve na dobrovoljnoj bazi.

Mozda je to problem u glavi muskaraca, imam gore jedan link na tu temu gde se muskarac, zrtva silovanja, nije bunio jer je silovan, cak bi ponovo.

sve se svodi na razliku koja postoji izmedju uocavanja muske i zenske "voljnosti za sex"
kod muskaraca ipak tu ima malo manje nedoumica..hocu reci, lakse je prepoznati kada su za sex voljni..prepoznati mislim u fizckom smislu :malav:
pa, i na fizicku snagu uostalom
tesko da ce profanka obljubiti na silu nekog jadnog, malecnog ucenika...mislim..kako bi???
devojcice su ipak tu u losijem polozaju

U tinejdzerskim godinama mozda.
Pitaj babe i dede na koga se loze. Sigurno ne na babe i dede, a jos manje na one koji su stariji od njih. :lol:

Trebao sam da stavim mladici i devojke :)
Mislim da ima solidan broj mladica 18-22 koji bi rado bio sa nekom "starijom i iskusnijom" koja ima 30-40, bar ja takvih imam u okruzenju.

Sto se devojaka tice, moram da pricam napamet, ali verujem da su rezultati slicni.

Back