gost 360768
Buduća legenda
- Poruka
- 27.369
...moze neki pelcer?![]()
Dam ti parazita o'ma!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...moze neki pelcer?![]()
Setam sa sestricem i sestricinom malo pre...kad u nasem prvacu vozi chicha na biciklu i pita njega da mu da jednu..ovaj ne da..cudi me sto nece da mu da cigaru (pusio je), jer nije stipsa..kad ono lik zapravo pitao za jednu od nas dve
:gospodebozesacuvajisakloni:
Dam ti parazita o'ma!
Moze, salji dalje, da saljem dalje..."sreca se deljenjem unozava." Moljci svih stomaka, ujedinite se...(begam, da ne kazem letim
)
Pogledajte prilog 339712
...kaki bre normalni...?... pa to izumrlo sa dinosaurusima...
...isto važi i za žene... da li si za svog života upoznala bar jednu normalnu...?![]()
Baksuzi se uz predan ženski rad pretvaraju prvo u džangrizavce, potom u čiče koji non-stop mrmljaju nešto sebi u bradu iz straha da će ih žena čuti, a na kraju u starce koji ćute i sede u ćošku kao ikebane.
Ne znam ni jednu ženu koja smatra da je uspela od muža da napravi umiljato mače. Uglavnom su sasvim nezadovoljne rezultatima dresure.
A ponašaju se kao da one nisu krive za to, oturaju na jadne ljude svoj neuspeh u fazonu eto sve sam pokušala al kad je neko drvo i sirovina onda ne vredi sva ljubav i trud. Kao da su ti nesrećni baksuzi tražili da ih neko preobraćuje.
kake privlacis taka si iznutra... dijalektika sestrokako zracim tako privlacim. nema preseka, nema pravila.
na primer, nekad sam u sestrinskom modu kosovke devojke pa privlacim ranjenike.![]()
Vode ranjeni orlovi, lovci na jelene, uvenuli cvetovi, iscupani korovi, ptice koje nikad ne polete..![]()
kake privlacis taka si iznutra... dijalektika sestro
mora taki da vode kad im je izazov bundeva
Baksuzi se uz predan ženski rad pretvaraju prvo u džangrizavce, potom u čiče koji non-stop mrmljaju nešto sebi u bradu iz straha da će ih žena čuti, a na kraju u starce koji ćute i sede u ćošku kao ikebane.
Ne znam ni jednu ženu koja smatra da je uspela od muža da napravi umiljato mače. Uglavnom su sasvim nezadovoljne rezultatima dresure.
A ponašaju se kao da one nisu krive za to, oturaju na jadne ljude svoj neuspeh u fazonu eto sve sam pokušala al kad je neko drvo i sirovina onda ne vredi sva ljubav i trud. Kao da su ti nesrećni baksuzi tražili da ih neko preobraćuje.
takoreci ranjena bundeva koja privlaci sebi slicnog hendikepiranog tikvana?
neka, svet i pobornici pozitivne eugenike ne moraju da brinu jer ne planiramo da se razmnozavamo.
a vidis, moja metafora je bila nesto prizem(lje)nija.bundeva je bajkovita metafora jer vecina ljudi imaju flash da su posebni princevi ili princeze
a vidis, moja metafora je bila nesto prizem(lje)nija.
nikada me nije nazuljao grasak ispod dupeta, obicna sam zena, takorec prosta zena iz naroda,
meni bundeva mirisi samo na pitu bundevaru ili na krishke pa pecenu i posutu secerom i cimetom: ))