zene, kakvi vas muskarci vole?

Setam sa sestricem i sestricinom malo pre...kad u nasem prvacu vozi chicha na biciklu i pita njega da mu da jednu..ovaj ne da..cudi me sto nece da mu da cigaru (pusio je), jer nije stipsa..kad ono lik zapravo pitao za jednu od nas dve :eek:
:gospodebozesacuvajisakloni:

To su ti fore i zezanja starijih. Njihov smek. Uopste ne mora da znaci da je chicha ne znam kakav, ali i moze da bude...

Dam ti parazita o'ma!

Moze, salji dalje, da saljem dalje..."sreca se deljenjem unozava." Moljci svih stomaka, ujedinite se... :heart: (begam, da ne kazem letim :lol:)
zaljubljenost.jpg

Baksuzi se uz predan ženski rad pretvaraju prvo u džangrizavce, potom u čiče koji non-stop mrmljaju nešto sebi u bradu iz straha da će ih žena čuti, a na kraju u starce koji ćute i sede u ćošku kao ikebane.
Ne znam ni jednu ženu koja smatra da je uspela od muža da napravi umiljato mače. Uglavnom su sasvim nezadovoljne rezultatima dresure.
A ponašaju se kao da one nisu krive za to, oturaju na jadne ljude svoj neuspeh u fazonu eto sve sam pokušala al kad je neko drvo i sirovina onda ne vredi sva ljubav i trud. Kao da su ti nesrećni baksuzi tražili da ih neko preobraćuje.

maltene svaka zena je baksuz pre svega za sebe cim pocne sa instrospekcijom i analizom da ili ne, kako ili zasto... kada ostvari plan i dobije sto zeli onda se dugorocno naebe majke istome koji joj je i izazvao te kursluse

kako zracim tako privlacim. nema preseka, nema pravila.
na primer, nekad sam u sestrinskom modu kosovke devojke pa privlacim ranjenike.:lol:
kake privlacis taka si iznutra... dijalektika sestro

- - - - - - - - - -

Vode ranjeni orlovi, lovci na jelene, uvenuli cvetovi, iscupani korovi, ptice koje nikad ne polete..:lol:

mora taki da vode kad im je izazov bundeva

Baksuzi se uz predan ženski rad pretvaraju prvo u džangrizavce, potom u čiče koji non-stop mrmljaju nešto sebi u bradu iz straha da će ih žena čuti, a na kraju u starce koji ćute i sede u ćošku kao ikebane.
Ne znam ni jednu ženu koja smatra da je uspela od muža da napravi umiljato mače. Uglavnom su sasvim nezadovoljne rezultatima dresure.
A ponašaju se kao da one nisu krive za to, oturaju na jadne ljude svoj neuspeh u fazonu eto sve sam pokušala al kad je neko drvo i sirovina onda ne vredi sva ljubav i trud. Kao da su ti nesrećni baksuzi tražili da ih neko preobraćuje.

i povrh svega su se, važinalnom manipulacijom, naravno, izborile da ne smeju biti bivene.
upropastile sve i zalile betonom
e pa baš me brige

Back