sexy lady2005
Aktivan član
- Poruka
- 1.033
Moj dan je fenomenalan: ustajem ujutru u 7, a legnem uvece posle 23.... I tako svaki dan...
A in the meantime
, zurka zmurka...
A in the meantime
, zurka zmurka...Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
, zurka zmurka...Betty:evo amfibijo, ja te pitam zašto to baš tako.
majcheki:Vragolasta Amfibija:pa ti si skoro ja :shock:
I još ako jedeš cigare na svakih dvadesetak minuta - to je to![]()

Auu... Svaka cast, ja jedva izdrzah 2 godine u tom ritmu...xpajamacax:a i da znaš da mi je ovako supre.zaslužila sam to posle 15 godin aradnog staža,zar ne :wink:

?:aa pa pre je bilo da se ne drogiras..
zato su ti poruke malchice gluplje..izgubila si se malo
sto ne das otkaz i nadjes da radis nesto sto volis?

?:ma janemam dan..ja volim da spavam..i volim da jedem![]()
))))) ovo je mnogo smesno... kako bi bilo super da mozemo da radimo samo ono sto volimo..
)
)'ajde malo detaljnije o ovome, a ?!?roze pidzamica:Ustajem u pola devet,ukljucujem mobilni,pritiskam dugme na speedy cajniku...
idem da piskim,operem zube i namazem lice.
Pravim Nes with sugar&milk i dorucak za klinku...
Otvaram postu,odgovorim na ponesto.
U devet doalzi devojka koja cuva malu i sa njom razmenim nekoliko recenica pre tusiranja i oblacenja.
U deset najkasnije napustam kucu.
Posao,posao,posao....
U 13h se nalazim sa muzem u lokalnom kaficu,pijemo kafu i razlaz na dalje obaveze.
Radim do 17h.
Po povratku kuci kupim hleb,voce i tako jos neke sitnice.
Ostatak dana provodim sa detetom na razlicite nacine uglavnom napolju...u parku,na keju ili zimi u igraonicama.
U 20h pocinje priprema jedinog porodicnog obroka,kupanje deteta i u 21h kad ona zaspi...aktivnosti su proizvoljne!
Tv,Dvd,net...
e,meni je to najbolja od svih stvariDD666:Najbitnija razlika ovog free-lance zivota je sto prestanete i da primecujete praznike i tzv. "neradne" dane. Zadesi se i subota i nedelja koje moram da provedem radeci, ali onda kad odlucim da zapalim negde van grada vikend naprasno postane dug 4 ili 5 dana...![]()
![]()
![]()

Vragolasta Amfibija:ahahah...mila....upravo sam danas dobila resenje za stalno na hirurgiji.znaci sad necu da secem kite...sad cu da ih nadgledam samo
O cemu bi ti detaljnije?krvolok:'ajde malo detaljnije o ovome, a ?!?![]()
inspirion:Alo bre žene,dosadni su vam dani.Da umreš od muke.
Treba da ubacite mene u vaš dnevni raspored.Tada će vam dani postati lagani i bićete ekstra zadovoljne

peach:seeeeelena,sretjo! :-)
long time no see!
bas sam se obradovala sto te vidim opet! 8)

Queen_:evo, našla sam:razz: :wink: