Žene, kako vam izgleda dan?

• Začetnik teme Začetnik teme Queen_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
xpajamacax:
a i da znaš da mi je ovako supre.zaslužila sam to posle 15 godin aradnog staža,zar ne :wink:
Auu... Svaka cast, ja jedva izdrzah 2 godine u tom ritmu... :p

Dosao momenat kad mi je pukao film i rekla sefu da nemam nameru da sa 30 i kusur godina radim i stvari koje 'ladno moze i da uradi sekretarica sa 20 i nesto i upola moga znanja i iskustva. Tako da smo "dosli" do dogovora za jednu stalnu "free-lance" saradnju. 30% manja plata za 4 puta manje rada (iz mog "home office" pa vise ne gubim sat ipo dnevno po metrou i autobusima). Uzivancija... :lol:

Dakle, ustajanje oko 10-11-12 u zavisnosti kad sam legla (budilnik je u upotrebi samo ako moram da obavim neku administraciju pre tog vremena). Dorucak uz citanje novina sa neta. Ako ima potrebe cujem se sa sefom, mada uglavnom komuniciramo mejlom. Rad uz pauze surfovanja (kao Forum ;)) do 15 onda torbu na rame i pravac bazen. Plivanje, jacuzzi, sauna do 18. Biblioteka mi je usput kad se vracam pa svratim da prelistam ostatak novina i vidim ima li neki novi DVD da se iznajmi. Klopa uz neki filmic. Malo radim, malo ucim, malo surfujem za svoju dusu (ceretanje sa bracom preko Skype-a) ostatak dana (noci). Retko kad legnem pre 4-5 ujutro...

Ostatak drustva ima "normalno" radno vreme tako da su zajednicki izlasci uglavnom rezervirani za petak ili subotu, mada se ne libim da odem sama do filmoteke i u toku nedelje ako daju nesto po mom ukusu.

Najbitnija razlika ovog free-lance zivota je sto prestanete i da primecujete praznike i tzv. "neradne" dane. Zadesi se i subota i nedelja koje moram da provedem radeci, ali onda kad odlucim da zapalim negde van grada vikend naprasno postane dug 4 ili 5 dana... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Danasnji je bio bas opustajuci.
Odlazak na masazu pa na sat vremena u kancelariju, sledi odlazak sa M. kod A.
pa setnja po uscu pa kafica na nekom od splavova i dvocasovno gledanje u vodu (nazalost prljavu:mad: ).
Zatim jos setnje uz vodu i odlazak kuci. Slana i mirisljava kupka za moja umorna stopala, masaza istih kremicom.
Sve to uz kafu i sladoled. I evo me sad ovde.
Sutra me ceka posao i ucenje.
Nisu svi dani ovakvi, ali o tome drugi put, da ne kvarim danasnji utisak. :)

?:
ma janemam dan..ja volim da spavam..i volim da jedem :)

:)))))) ovo je mnogo smesno... kako bi bilo super da mozemo da radimo samo ono sto volimo..
ali moj dan je prilicno prebukiran :))
posao, svaki dan po 8 sati,... onda teretana ili faks, ako ima vremena neki od salona, frizrski, kozmeticar ili neki shoping..
i to je vec 8-9 uvece, i tu je vec prosao dan..
a vikend prodje u obilascima familije i ciscenju kuce .. :)

uglavnom volim kako provodim vreme, jedino je smor sto je radno vreme 8 sati, bilo bi idealno da je 5 ili ajde 6 i onda bi stvarno covek imao vremena za sve, ovako ponekad zelim da dan traje 36 sati, jer bi onda sve stigla :))

Ustajem u pola devet,ukljucujem mobilni,pritiskam dugme na speedy cajniku...
idem da piskim,operem zube i namazem lice.
Pravim Nes with sugar&milk i dorucak za klinku...
Otvaram postu,odgovorim na ponesto.
U devet doalzi devojka koja cuva malu i sa njom razmenim nekoliko recenica pre tusiranja i oblacenja.
U deset najkasnije napustam kucu.
Posao,posao,posao....
U 13h se nalazim sa muzem u lokalnom kaficu,pijemo kafu i razlaz na dalje obaveze.
Radim do 17h.
Po povratku kuci kupim hleb,voce i tako jos neke sitnice.
Ostatak dana provodim sa detetom na razlicite nacine uglavnom napolju...u parku,na keju ili zimi u igraonicama.
U 20h pocinje priprema jedinog porodicnog obroka,kupanje deteta i u 21h kad ona zaspi...aktivnosti su proizvoljne!
Tv,Dvd,net...

roze pidzamica:
Ustajem u pola devet,ukljucujem mobilni,pritiskam dugme na speedy cajniku...
idem da piskim,operem zube i namazem lice.
Pravim Nes with sugar&milk i dorucak za klinku...
Otvaram postu,odgovorim na ponesto.
U devet doalzi devojka koja cuva malu i sa njom razmenim nekoliko recenica pre tusiranja i oblacenja.
U deset najkasnije napustam kucu.
Posao,posao,posao....
U 13h se nalazim sa muzem u lokalnom kaficu,pijemo kafu i razlaz na dalje obaveze.
Radim do 17h.
Po povratku kuci kupim hleb,voce i tako jos neke sitnice.
Ostatak dana provodim sa detetom na razlicite nacine uglavnom napolju...u parku,na keju ili zimi u igraonicama.
U 20h pocinje priprema jedinog porodicnog obroka,kupanje deteta i u 21h kad ona zaspi...aktivnosti su proizvoljne!
Tv,Dvd,net...
'ajde malo detaljnije o ovome, a ?!? :lol:

DD666:
Najbitnija razlika ovog free-lance zivota je sto prestanete i da primecujete praznike i tzv. "neradne" dane. Zadesi se i subota i nedelja koje moram da provedem radeci, ali onda kad odlucim da zapalim negde van grada vikend naprasno postane dug 4 ili 5 dana... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
e,meni je to najbolja od svih stvari:p
nema vremenske ograničenosti,rokova...ako moram da radim,mogu i sa distance :wink:

Vragolasta Amfibija:
ahahah...mila....upravo sam danas dobila resenje za stalno na hirurgiji.znaci sad necu da secem kite...sad cu da ih nadgledam samo

ha, tvoj veziljski talenat se nece dalje razvijati? neeeeee

pa ti malo malo pa kidnesh ranije ucinilo mi se da se smarash tamo..pa lepo..valjda si zato nalozena shto umes da zaseces kitu, pa i ja bih bila, zene su ionako glupe ne umeju to obicno

nego kad propadnesh prosetacesh do mlm akcija ja cu tu da postanem mag

a ne moj uspon tek pocinje postacu najpoznatiji hirurg na svetu ne secem kite sad jer secem tako mnogo ddrugih organa.znam uhvatice me brzo nostalgija ali iznudicu im svojou pomoc u sali.zamolicu tuznim ocima samo da pipnem.

Ustajanje u 5.45.
Klasika, tuširanje,oblačenje itd ( nemam vremena za kafu)
Odlazak na autobus u pola sedam i vožnja do grada jedno 30 do 45 minuta.
E onda hvatanje četvorke ili sedmice, a najčešće taksijem jer su moji na poslu fanatici što se tiče kašnjenja.
Rad ( nerad) u najboljem slučaju do tri a često dok im se hoće.
Dalje...........
Odlazak kući koji se otegne jer su stavili odvratnih 6 ležećih policajaca kod "Najlona", a da skreneš iz Partizanske treba ti dobrih petnaest minuta.
E kad dođem bude već pola pet.
Čalabrcnem nešto,malo se odmorim i oko pola sedam idem na kafu sa mojim najdražim kafe drugarom i tako pretresamo dan.
Aerobik ponedeljkom,sredom od 21 do 22h i subotom.
Kad se vratim idem na tuširanje, i odmah na spavanje.
Svaki radni dan mi je sličan pa zato najviše volim vikend jer mogu da spavam i ne moram rano da ustajem.

Back