Hellen
Buduća legenda
- Poruka
- 29.969
sirenica:Hellen:Јао, како смара овај распуст: спавање до 10...па одлазак у продавницу, па пијење кафице поред компјутера...па као мало неко спремање, па кување ручка...па Крстарица...па мало читуцкање књиге или гледање неког филма...па мало лешкарење безвезе, па опет мало Форум...па опет неки филм, па се пребацим са фотеље на тросед...па се теееееглим....па опет за компјутер...Кад ће септембар? :?
Sve ovo u jednom danu??? :shock:
Imam utisak da zivis sama i da si posvecena SAMO SEBI!?
Знам ја да си ти проницљива, такорећи прави психолог! Умеш да проникнеш у некога, па то ти је!
А видим и посебно се бринеш за мене. :wink: Човече, море смо обавиле још почетком распуста, на купање смо ишле док је било време за купање, обилазимо пријатеље с времена на време, али деца су ми углавном по цео дан напољу (једва их утерам да нешто клопају)...А распуст траје ли траје...
Шта би ми ти препоручила, драга Савета? Коме и чему да се посветим?
Можда би требало да напишем:
-устајем у 10 и љубим своју децу
- муљамо се по кревету и масирамо бар пола сата
-идем у продавницу, спремам деци доручак
-облачим их и чешљам
-кувам ручак
-постављам сто за ручак
-у току ручка ћаскам са децом о разним стварима
-после ручка перемо посуђе и склањамо заједно
-последњих дана им задајем по који задатак из математике, оне раде, а ја контролишем
-слушам док старије ћерка вежба гитару
-поподне деца иду напоље, а ја висим на Интернету или гледам неки филм, или читам књигу
-предвече обиђем пријатељице, или ми неко дође, или изађем напоље са децом и комшилуком
-увече су деца још напољу, а ја сам на Нету
-око 10 вечерамо, туширају се, спремам их за спавање, причамо пред спавање
-после тога сам опет на Нету, или пред телевизором или са књигом у руци.
Јес' сад задовољна?
Суштина мог поста није била да прикажем коме сам и чему посвећена него да ми је доооосадио распуст!!!! :x

sa mogućnošću da traje i mnogo duže...