Susan Sto Helit
Poznat
- Poruka
- 8.713
To iz sopstvenog iskustva, jel?Bravo Suzi, vidi da pomeneš još sto puta do kraja svoje forumske karijere da nisi feministkinja, kažu da posle stotog puta kreću da se serru biseri
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To iz sopstvenog iskustva, jel?Bravo Suzi, vidi da pomeneš još sto puta do kraja svoje forumske karijere da nisi feministkinja, kažu da posle stotog puta kreću da se serru biseri
Veruj mu, da je popio onu modro-zeleni fantu, ne bi ni on više trepnuo.Pa kakav ti je to dečko?!?
Ja znam jednog koji je pojeo parče slatke pite sa višnjama koja je greškom bila prelivena sirupom od soli umesto šećera. Pojeo, nije ni trepnuo.![]()
Uspesnost 100% kad se nameracimPošto Mira svojim temama aktivno diskriminiše žene, ja kao poznati feminista ne mogu to da trpim i moram da ispravim te nepravde.
Pa žene, jeste muvale nekog muškarca ili ženu i kako ste to radile? Koliki vam je procenat uspešnosti, jeste dobile pedale? Jeste li muvale zauzete?
Maslina je oliva heheЈедном сам некоме послала поруку "ај дођи на маслине" и био је печен. :мистергрин:
najbolje je muvati zauzete tipove. oni se najviše femkaju. meni je to baš slatko, kao, nisam ja takav, nikad nisam prevario - do ovog momentaPošto Mira svojim temama aktivno diskriminiše žene, ja kao poznati feminista ne mogu to da trpim i moram da ispravim te nepravde.
Pa žene, jeste muvale nekog muškarca ili ženu i kako ste to radile? Koliki vam je procenat uspešnosti, jeste dobile pedale? Jeste li muvale zauzete?
najbolje je muvati zauzete tipove. oni se najviše femkaju. meni je to baš slatko, kao, nisam ja takav, nikad nisam prevario - do ovog momenta, ne umem da lažem, ona mi proverava krišom sms-ove, nikad nisam kasnio sa posla ....ne smem ne smeeem ....
![]()