Mileta iz Talesa
Domaćin
- Poruka
- 4.523
Znači neka posebna kupka .Miris cistog tela posle tuširanja
Koja .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači neka posebna kupka .Miris cistog tela posle tuširanja
sapun i vodaZnači neka posebna kupka .
Koja .
Kako ti zivis, brate...koristim kopiju onog skupog sto mirise na spaljeno drvo, drugarica mi rece sičovala bi te samo zbog tog parfema
Da mi je samo 2 sata tvog zivota...
Sandalovina.Kako ti zivis, brate...
Medicinska sestra te spopada tokom pruzanja terapije...
Koleginica ti vadi sise i vacaris je u liftu...
Ova drugarica hoce da te siluje zbog mirisa...
Da mi je samo 2 sata tvog zivota...
I kakav je to parfem sa mirisom "spaljenog drveta" zbog koga devojke podivljaju? Kakav je to, uopste, miris "spaljeno drvo"...?!
Nisi me razumeo.Ne do ti pikaxa za druga .
Ne postoji kopija da drzi kao original i uopste kakav je to parfem da mirise kao spaljeno drvo, prvi put cujem!?satro ok, iskreno koristim kopiju onog skupog sto mirise na spaljeno drvo, drugarica mi rece sičovala bi te samo zbog tog parfema
Bocica boje srebra, odnosno pola bocice je tako a pola u staklu. Bas dobar parfem, izasao pre nekih dve godine mislim. Jedan od boljih parfema koji se pojavio na trzistu u zadnje vreme. Nije bas za leta ali za sva ostala godisnja doba moze bez problema.Pre neki dan sam videla parfem Džimi Ču ako se tako čita ,tojest mirisala , baš je dobar - ne pamtim koji je tačno ali mi je dojam da je baš baš moćan.
Razlikuje se od drugih , a opet divan. Barem meni.Bocica boje srebra, odnosno pola bocice je tako a pola u staklu. Bas dobar parfem, izasao pre nekih dve godine mislim. Jedan od boljih parfema koji se pojavio na trzistu u zadnje vreme. Nije bas za leta ali za sva ostala godisnja doba moze bez problema.
Ne znam ko je likclive christian ima dobrih.
Ne znam ko je lik