Žene, na koji se muški parfem "ložite"?

koristim kopiju onog skupog sto mirise na spaljeno drvo, drugarica mi rece sičovala bi te samo zbog tog parfema
Kako ti zivis, brate...

Medicinska sestra te spopada tokom pruzanja terapije...
Koleginica ti vadi sise i vacaris je u liftu...
Ova drugarica hoce da te siluje zbog mirisa...

Da mi je samo 2 sata tvog zivota...

I kakav je to parfem sa mirisom "spaljenog drveta" zbog koga devojke podivljaju? Kakav je to, uopste, miris "spaljeno drvo"...?!

Poslednja izmena:
Kako ti zivis, brate...

Medicinska sestra te spopada tokom pruzanja terapije...
Koleginica ti vadi sise i vacaris je u liftu...
Ova drugarica hoce da te siluje zbog mirisa...

Da mi je samo 2 sata tvog zivota...

I kakav je to parfem sa mirisom "spaljenog drveta" zbog koga devojke podivljaju? Kakav je to, uopste, miris "spaljeno drvo"...?!
Sandalovina. 😆

satro ok, iskreno koristim kopiju onog skupog sto mirise na spaljeno drvo, drugarica mi rece sičovala bi te samo zbog tog parfema
Ne postoji kopija da drzi kao original i uopste kakav je to parfem da mirise kao spaljeno drvo, prvi put cujem!?

Sto se tice muskih parfema, mnogo njih sam koristio, nekako Armani po nekom mom iskustvu kod zena su izazivali najvise reakcija, zimski jaci parfemi Armani Code ali onaj izvorni Armani Code ne Profumo i kasnije nadogradjivane verzije, onda osvezavajuci letnji parfemi opet je tu u igri Armani Aqua di Gio, takodje Creed Aventus je takodje uvek dobar izbor za zene kada je muskarac u pitanju, ovaj parfem elegantnom muskarcu daje jos vise na eleganciji sa njim nema greske.

Isto tako neki Paco Rabanne muski parfemi imaju te neke note koje itekako privlace zene, ovde mislim na ozbiljnije Paco Rabanne parfeme a ne na seljanu kao sto je 1 Million.

Od novijih parfema zadnjih godina izdvoijo bih Jimmy Choo kao prilicno dobar parfem..

Pre neki dan sam videla parfem Džimi Ču ako se tako čita ,tojest mirisala , baš je dobar - ne pamtim koji je tačno ali mi je dojam da je baš baš moćan.
Bocica boje srebra, odnosno pola bocice je tako a pola u staklu. Bas dobar parfem, izasao pre nekih dve godine mislim. Jedan od boljih parfema koji se pojavio na trzistu u zadnje vreme. Nije bas za leta ali za sva ostala godisnja doba moze bez problema.

Ne znam ko je lik
Clive%20Christina%201872%20Masculine_1920x1920.jpg

Back