Žene jedno pričaju a drugo rade ?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Paula

black cat
VIP
Poruka
40.464
Na temi o dupetima, da je tako kulturno nazovemo, kolega je naveo da žene jedno pričaju a drugo rade.
link:
https://forum.krstarica.com/threads/zasto-zene-ne-vole-analni-seks.1032822/post-51151335

To ovako na prvu loptu deluje netačno, tipa valjda one same znaju šta misle i umeju da obrazlože svoje ponašanje.

Međutim, pošto sam i ja žena, ako se trudim da budem nepristrasna mogu da izjavim da nekada pričam ono što MISLIM da treba da radim, a uradim jednostavno ono što ŽELIM. Ali ne što želim mozgom, već što želim hormonski, emotivno, čulno, limbičkim sistemom ;)

Da li je ovo tačno, kakva su vaša zapažanja?

Još bitnije, da li je to karakteristika samo žena ili i muškarci jedno pričaju, a drugo rade? :) (neka falinka kod homo sapiensa ) 😁
Ovu temu naravno treba gledati kroz LjiS naočare. 😎

(Pazi, homo sapiens ! Pa mi uopšte nismo homo sapiensi! to je onako lepo da mislimo o sebi ! uglavnom smo homo.... animalisi??)🐍🐊🐢🐈‍⬛🐒🦜🪼🐅

Svi smo mi emotivni. S tim sto zene razmisljaju kruzno kroz emocije, a muske emocije su linerane: ljut sam, besan sam, srecan sam, zadovoljan sam i td. Zena ce biti tuzna, a onda ce biti fasciirana o tome sto je tuzna, a onda ce biti radoznala sto je fascinirana sto je tuzna.

Tako negde moze i da ide i ponasanje kao i verbalizacija. Uz to dodas i kuturu gde zena sebe skriva- stiti ali isto tako i ostavlja oko sebe sranye koje moze biti jalovo i po nju i drugu stranu. Jos na to dodaj ovaj seksualni steorid kulture muvanja i osvajanja i eto ti haosa i nezadovoljstva. Sve ok, dokle god je neko svestan sebe pre svega.

Iako naizgled nema veze, to kao odgovor na pitanje- zašto žena u znanosti, filozofiji,... nema (statistički)?

Evolucijom drugačije oblikovani mozak.

Pa sad... ako gledaš ISTORIJU filozofije jasno je, uglavnom je rađala i radila po kući. Čak u vreme kada je Mileva Marić bila sa Ajnštajnom ona nije mogla biti potpisnik na radovima.

Činjenica jeste da su muškarci generalno racionalniji. Ali ima i žena koje su racionalne. Pa opet, ne treba brkati domen racionalnog sa LjiSom, LjiS je sve samo nije nešto racionalno !

Можда је то везано за то да жена покушава да "прода" мушкарцу оно што он од ње жели, па се разилкује изговорено од урађеног.

Пошто је моја порука извор за тему,

да се изјасним,

није то.

Мсм...није да нема и тога,

али,

Паула је добро објаснила у почетном посту.

Милион пута жене кажу "нећу више са њим", па му се опет врате јер их емоције терају да му се врате.

То је оно:

Не значи не, али значи да.
Да значи не, али значи не.
Да значи да, али значи не.
Да значи да, али значи и можда.

Онда долазимо до веза, љубави и слично.
Моје другарице на пример кукају како не могу да нађу "брижног и доброг момка" него само кретени им прилазе. Дођу им пар момака, сви добили шут карте. Дође лик кога бих ја на пример са земљом саставио, и наравно после вриска како је он кретен.
Ова друга, није материјалиста каже, није важно шта лик ради, само да је вредан. Брат од бивше комшинице ради на БГ на води (или је радио) тешка физикалија, али човек скупља лову да оде преко гране, и вози неког раскантаног Пола, али њему је важно да завршава посао.
Свиди се њему моја другарица, па ме пита да добије број.
Ја кажем то овој, ни да чује, те он је прљав, те кола су му крш, те он је сировина (човек један од најчитанијих ликова). И после месец дана налети неки млађи лик, вози Аудија, понаша се као идиот, е са њим је отишла на састанак, и свашта нешто, и после недељу дана пизди јер је он одјебао, и пошто ју је преврнуо, одмах кренуо да јури неку клинку.
Прошло годину дана, причам ја са ликом у продавници пар секунди, он одлази, и долази поред мене ова моја изгубљена другарица и пита ко ми је овај, изгледа супер. Ја је погледам, и кажем, ах, сада изгледа супер? Она блене у мене, као никад чула.
Сећаш се прљавог мануелца? Е то је он, сад се вратио са брода на месец два, па пичи преко опет. И таман ја то кажем, пролази мануелац са Пасатом, поред њега нека мала плава.
И тако, жене мисле једно, кажу друго, а раде треће.

U principu, klasično zadovoljstvo. Od mnogih likova drugarici je došao lik sa super brodićem sa kojim se može biti na adi po ceo dan plus dobro sexa.

Međutim, ipak nije materijalno jak pa će da propadne. Ali zadovoljstvo je zadovoljstvo 😃

No, ako je pitaš, sve to će da ima drugačije obrazloženje. ☝️
Наравно. Ствар је што људи нису скромни и не уживају у малим стварима.
Да се не лажемо, код нас се увек гледало материјално, само је то сада на много вишем степену.
Материјализам и површност је оно што се сервира.

Шта мислиш да би твоја другарица рекла?

Наравно. Ствар је што људи нису скромни и не уживају у малим стварима.
Да се не лажемо, код нас се увек гледало материјално, само је то сада на много вишем степену.
Материјализам и површност је оно што се сервира.

Шта мислиш да би твоја другарица рекла?

Rekla bi ono što oseća ali to bi uvila u nešto prihvatljivo.
Ono što oseća je potreba da se o njoj neko brine.

A to što bi rekla jeste nešto što se vrti u poslednej vreme, da muškarac nije muškarac ukoliko ne odaje muževnu energiju, ukoliko nije kavaljer, ne može da joj izađe u susrte i pozajmi ili da kada treba, da se pored muškarca koji je na 50-50 ne može osećati ženstveno itd.

Back