Žene iskreno!

verovatno im se vise ne dize
Greška, zavisi od osobe. Moj muže jeste malo smireniji sa godinama, ali što se tiče toga, ništa drastično se nije promenilo, i dalje ista želja, ali sa godinama dolazi do više razgovora, bar u mom slučaju, nekako smo više okrenuti jedan drugome nego pre. Možda do toga dolazi kada ti deca odrastu, imaju svoje živote pa se ponovo okreneš samo partneru.

Greška, zavisi od osobe. Moj muže jeste malo smireniji sa godinama, ali što se tiče toga, ništa drastično se nije promenilo, i dalje ista želja, ali sa godinama dolazi do više razgovora, bar u mom slučaju, nekako smo više okrenuti jedan drugome nego pre. Možda do toga dolazi kada ti deca odrastu, imaju svoje živote pa se ponovo okreneš samo partneru.
ti si uciteljica mozda tvoji ucenici deca citaju sta pises, ne stvaraj im traume xD ja kad sam cuo da se moja uciteljica ljubila sa random likom, verovatno laz, u 3cem osnovne nisam mogao da spavam na ekskurziji
mimo toga, sta znam, nisam u tim godinama

Poslednja izmena:
sto se tog komentara tice, ne znsm, ja kad napunim 45 rokam testosteron

sto? Majko imam ja sve iste probleme kao ti, sl eto trening je nesto sto me vadi, smanjije tenziju oko zivotnih ptoblema, a i sta je cudno sto hocu da izgledam lepo kad ostarim? Pa muzicar ssm, moram, ako nista zbog publike
E to je ok onda, u redu je da neko, ko se bavi javnim poslom bude ok, mada to ne znači da ostali treba baš da se sasvim zapuste. Samo sam se šalila, jer kad ti pristignu klinci, pa kad krenu porodične igrarije, nemaš toliko ni vremena da se baš posvetiš sebi.

E to je ok onda, u redu je da neko, ko se bavi javnim poslom bude ok, mada to ne znači da ostali treba baš da se sasvim zapuste. Samo sam se šalila, jer kad ti pristignu klinci, pa kad krenu porodične igrarije, nemaš toliko ni vremena da se baš posvetiš sebi.
klince ocekujemo, joj spremam se, a ne znam ni sam da li sam dorsdtao zadatku, jos ona ima blizance u porodici, vec ucestslo, dupla muka

al za testosteron se nisam salio, jednostavno, mozda zvuci smesno sl ocu da budem sa 50 kao sa 25 , svi poznati Holivudski glumci du na tome

Back