Žene (isključivo za ZENE)

evo fotografija iz jednog buzuki kluba u Atini.momci su bili zadovoljstvo za oci, jedva sam i ovu fotografiju napravila, trudila sam se i da ne trepcem, da ne propuztim nesto.nisu gejevi, i to danapomenem :D
atina.jpg

Ti sa telom kao sto si slikala,u nekom baru,to su ti obicno pesovani.Nemoj da se lepis,na misice.Poznato je ,da muskarci koji svakodnevno idu u teretanu,
da to cine,da bi fascinirali ne zene,nego druge muskarce.Dobrog ljubavnika,ne cine bicepsi i tricepsi.Sve je to mnogo komplikovanije.Nikada nisam cuo,da su
dizaci tegova,neki hiper-ljubavnici.na misice se hvataju,samo siparice,i nedozrele matore devojke,koje neznajuci prave vrednosti,docekaju starost same.

Ti sa telom kao sto si slikala,u nekom baru,to su ti obicno pesovani.Nemoj da se lepis,na misice.Poznato je ,da muskarci koji svakodnevno idu u teretanu,
da to cine,da bi fascinirali ne zene,nego druge muskarce.Dobrog ljubavnika,ne cine bicepsi i tricepsi.Sve je to mnogo komplikovanije.Nikada nisam cuo,da su
dizaci tegova,neki hiper-ljubavnici.na misice se hvataju,samo siparice,i nedozrele matore devojke,koje neznajuci prave vrednosti,docekaju starost same.
nisam u zivotu bila sa muskarcem cije je telo ovakvo, ali to me ne sprecava da na ovako laganoj temi postavim sliku zgodnih muskaraca? valjda je u ljudskoj prirodi da nam je lepota oku prijemciva?stvaran zivot je nesto sasvim drugo, ne sporim.
ali, kada sam pre neki dan cula muski komentar o jednoj malo punijoj dami, kako ima metar preko doopeta, a gospodin koji je izrekao kritiku izgleda kao nasukani morz..svako prema sebbi bira, majku mu.

pa ti kojima su malo punija da kažem dupeta bljak već samo "preferiraju" uberzgodne one ko iz časopisa, takvi verovatno jebu ono...kako bi reko...baš redovno i pored sebe imaju sve same manekenke...:lol:
strije i celulit rules, jastučići rules...bezajebancije

Pokažite slikom šta je za vas savršeno musko tijelo

Muškarci Iš

:)
Savrseno musko telo je ono koje poseduje pametan mozak, toplo srce, nezan dodir, prijatan glas i dobru energiju.
Ne moze da se prikaze slikom, jer je nevidljivo.

- - - - - - - - - -

Meni su vazda interesantnije osobe koje imaju mooda i koje se sukobe od onih koji se drže šablona i koji kazuju to što se od njih i očekuje .
A zasto mislis da je uverenje da su pamet i duhovitost vazniji od dupeta neiskreno i da pokazuje nedostatak hrabrosti? ne loze se svi na isto.

Za mene nista nije suprotnije muzevnosti od muskarca koji pozira (u gacama ili bez) da uslika svoje telo. Meni to nekako implicira da nema nista vrednije da pokaze, a muskarac (da bi bio muzevan) mora da vrca raznim sposobnostima, energijom, znanjem, samopouzdanjem.

Poslednja izmena:
eventualno neki kamenorezac:manikir:

Ma nisu pesovani, nego isto kao i muskarci sto opanjkavaju kad ne mogu da imaju , tako i zene ocrne kad ih takav ignorise...
Znam ja par prelepih muskaraca , otkidaju sve zene na njih, nisu uopste gej, nisu ni nenormalni , nisu ni perverzni i to bude problem..
Zene bi im rado oprostile promiskuitetnost samo da se omaste bar jednom , a naravno posle im porastu apetiti pa zahtevaju sve i svasta...
Znam za sve njihove muke i po njihovim recima retki su muskarci koji ih razumeju i uvazavaju njihov nacin gledanja na zivot...

Balkanska stoka navikla da ako joj se moze **** po 100 zena dnevno.
Alavi su mahom vecina i zene i muskarci i onda je lako biti drugar sa njima ako si covek.
Inace onog Buska sa pinka i onog sto je pevao za evroviziju ne racunam u te prelepe muskarce...Uostalom nije bitno koga ja racunam, ovi navedeni su od zena proglasavani kao bogovi, znaci nema 2 minuta a da neka ne pridje, ili njima ili nekom ko ih poznaje da se upucava...
Dodju pijane u 2h i 3h nocu da zamole da se upoznaju...O zvanju i uznemiravanju preko telefona necu ni da pricam...

- - - - - - - - - -

Poslednja izmena:

Back