Antigon@
Elita
- Poruka
- 17.005
Važno je da muškarac nije debeo i da mu je telo funkcionalno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako to miš funkcionalno ?
da može da veže pertlu, ili da mu se diže ?

kako to miš funkcionalno ?
da može da veže pertlu, ili da mu se diže ?
Pa što pitas kad znas![]()

pa da vim štaće mi kaže p
Pa što pitas kad znas![]()
nemora da značiDa je zdravo telo.
Ako je telo zdravo i jako, onda pertla i dizanje nisu problem.
- - - - - - - - - -
Znaš li kako je lepo telo imao Val Kilmer?
Znaš li kakav je sada?![]()
pa da vim štaće mi kaže p
- - - - - - - - - -
nemora da znači
al nema veze
nisam u zivotu bila sa muskarcem cije je telo ovakvo, ali to me ne sprecava da na ovako laganoj temi postavim sliku zgodnih muskaraca? valjda je u ljudskoj prirodi da nam je lepota oku prijemciva?stvaran zivot je nesto sasvim drugo, ne sporim.Ti sa telom kao sto si slikala,u nekom baru,to su ti obicno pesovani.Nemoj da se lepis,na misice.Poznato je ,da muskarci koji svakodnevno idu u teretanu,
da to cine,da bi fascinirali ne zene,nego druge muskarce.Dobrog ljubavnika,ne cine bicepsi i tricepsi.Sve je to mnogo komplikovanije.Nikada nisam cuo,da su
dizaci tegova,neki hiper-ljubavnici.na misice se hvataju,samo siparice,i nedozrele matore devojke,koje neznajuci prave vrednosti,docekaju starost same.

Meni se taj Jamie D. u faci uopšte ne dopada, a ako mi se faca ne dopada džaba mu sve ostalo.![]()

Savrseno musko telo je ono koje poseduje pametan mozak, toplo srce, nezan dodir, prijatan glas i dobru energiju.Pokažite slikom šta je za vas savršeno musko tijelo
Muškarci Iš
![]()
A zasto mislis da je uverenje da su pamet i duhovitost vazniji od dupeta neiskreno i da pokazuje nedostatak hrabrosti? ne loze se svi na isto.Meni su vazda interesantnije osobe koje imaju mooda i koje se sukobe od onih koji se drže šablona i koji kazuju to što se od njih i očekuje .
eventualno neki kamenorezacTi sa telom kao sto si slikala,u nekom baru,to su ti obicno pesovani.Nemoj da se lepis,na misice.Poznato je ,da muskarci koji svakodnevno idu u teretanu,
da to cine,da bi fascinirali ne zene,nego druge muskarce.Dobrog ljubavnika,ne cine bicepsi i tricepsi.Sve je to mnogo komplikovanije.Nikada nisam cuo,da su
dizaci tegova,neki hiper-ljubavnici.na misice se hvataju,samo siparice,i nedozrele matore devojke,koje neznajuci prave vrednosti,docekaju starost same.

- ta reakcija na aparat mi se s vremenom ublazila, skoro da je i nema vise (ponekad, rijetko).Ti sa telom kao sto si slikala,u nekom baru,to su ti obicno pesovani.Nemoj da se lepis,na misice.Poznato je ,da muskarci koji svakodnevno idu u teretanu,
I da nije preterano dlakav,I da mu nije Mali I u stranu![]()
))))))))))prav ko strela, cuo sam da me zene zovu dimnjak))))))))))

jel fabricki
salim se salim![]()
)))))Pokažite slikom šta je za vas savršeno musko tijelo
Muškarci Iš
![]()