DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
pa de nađe britain
što baš britain
što ne italy il štaznam france
nametljivi su ti englezi jebbalo majku
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Savrseno musko telo je ono koje poseduje pametan mozak, toplo srce, nezan dodir, prijatan glas i dobru energiju.
Ne moze da se prikaze slikom, jer je nevidljivo.
- - - - - - - - - -
A zasto mislis da je uverenje da su pamet i duhovitost vazniji od dupeta neiskreno i da pokazuje nedostatak hrabrosti? ne loze se svi na isto.
Za mene nista nije suprotnije muzevnosti od muskarca koji pozira (u gacama ili bez) da uslika svoje telo. Meni to nekako implicira da nema nista vrednije da pokaze, a muskarac (da bi bio muzevan) mora da vrca raznim sposobnostima, energijom, znanjem, samopouzdanjem.
takodjepazi kad ne razmisljam o savrsenom muskom telu
ali, nimalo
niti sam se ikada lozila na to
sta nije u redu sa mnom?!???
pa de nađe britain
što baš britain
što ne italy il štaznam france
nametljivi su ti englezi jebbalo majku
Meni je ovaj Jamie Dornan iz 50 nijansi sive savrsen. I faca i telo, bas po mom ukusu.
![]()
I jedan stara garda fudbaler Jamie Rendknapp.
![]()
Mora biti da je do imena Jamie![]()

ma para vrti gde burgija nece
Savrseno musko telo je ono koje poseduje pametan mozak, toplo srce, nezan dodir, prijatan glas i dobru energiju.
Ne moze da se prikaze slikom, jer je nevidljivo.
- - - - - - - - - -
A zasto mislis da je uverenje da su pamet i duhovitost vazniji od dupeta neiskreno i da pokazuje nedostatak hrabrosti? ne loze se svi na isto.
Za mene nista nije suprotnije muzevnosti od muskarca koji pozira (u gacama ili bez) da uslika svoje telo. Meni to nekako implicira da nema nista vrednije da pokaze, a muskarac (da bi bio muzevan) mora da vrca raznim sposobnostima, energijom, znanjem, samopouzdanjem.
Можда код социјално угрожених, жељних нормалног оброка.
pola balkana

Dobri su ovi Djejmiji
Naročito ovaj drugi
Znači može Jamie samo dok nije Oliver![]()
![]()
- - - - - - - - - -
Nisu nametljivi, nekako su 'ladni' pa su i privlacni , bar meni...
))))Odviše čupaF))))
i prolazi glatOdviše čupaF))))
Нормалан мушкарац, неће ваљда да се чупа воском, за име света...!!!
Pa njemu netreba rolovka ....
Мени се ћосави (и обездлачени) мушкарци невиђено гаде.
Ovaj prvi jeste omladinac ali ima lepo telo , faca onako, a ovaj drugi (proverila sam: )) ima 42, znači taman plus faca i teloNije ovo meni lepo, tinejdz.ok

ama jestepa nije