Žene (isključivo za ZENE)

Uz dužno poštovanje učesnicima, ali mnogo smislenije razgovore sam čula među tezgama na Kaleniću pazareći luk i krompir. Iako znam da ću navući ozbiljan bes, ne mogu a da ne kažem ono što me muči.

Insistiranje postavljača iz teme u temu na razmeni komentara dostojnih rijaliti programa me ozbiljno rastužuje jer postoje određeni TV kanali i određeno vreme za takve programe pa fanovima poput nje predlažem, ako je već vuče ta vrsta besmisla da se preseli u neki drugi medijski prostor.

Uz dužno poštovanje učesnicima, ali mnogo smislenije razgovore sam čula među tezgama na Kaleniću pazareći luk i krompir. Iako znam da ću navući ozbiljan bes, ne mogu a da ne kažem ono što me muči.

Insistiranje postavljača iz teme u temu na razmeni komentara dostojnih rijaliti programa me ozbiljno rastužuje jer postoje određeni TV kanali i određeno vreme za takve programe pa fanovima poput nje predlažem, ako je već vuče ta vrsta besmisla da se preseli u neki drugi medijski prostor.

A koga to zanima ? Ako hoćeš da stvaraš novi svijet kupi komad zemlje u tunguziji

Припаднице лепшег пола, молим вас кажите нама мушкарцима.
Опишите нам вашег идеалног мушкарца каквог би сте ви волеле, и како би он изгледао, његове особине итд. :D

Опишите нам вашег идеалног мушкарца каквог би сте ви волеле, и како би он изгледао, његове особине итд. :D

fizicke:
telo:malo mase,wise definicije,tj da bude blago razwijeniji u ramenima,plocice(al ne mora),bar 185wisok,i inace da je krupniji od mene,da nije cackalica:lol:i da nema zenske ruke..lepa guza je +.
faca:volim nosate sa sitnim ocima.dod:wolim dubok i hapaw glas.
a u reali:swidjalo mi se poduze jedno swinjce koje je jedino imalo sitne oci i bilo krupnije od mene,tako da ti ti parametri ne znace nista:)
a karakter:totalna dileja:lol:

A sta do sada radesmo :roll:

e zene tacno sam znala da cete da ukenjate ovu temu
ne mozete a da se ne pravite pametne :aha:

Pa kad jesmo :mrgreen:

Doklen ste stigli?

Do pocetka :aha:

- - - - - - - - - -

images

Ljubi ga majka, kud ga stvori vakog :worth:

- - - - - - - - - -

caco-ricci.jpg

evo telo moze, faca ne

- - - - - - - - - -

thumbnail.php

Da mi je da se teleportujem pa da mu pravim drustvo, pivo samo da pijemo nista vise :aha:

Back