minon
Legenda
- Poruka
- 59.497
...el prošao cunami...? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Док теби фабрике обезбеђују малолетни чувари можеш ти спрцавати године ВОРП брзином, остаћеш малолетна док је света и века.Ma ne očekujem bwe svašta... samo izvinjenje
I malo vaspitanja nije na odmet, sprco si rekla bih dosta godina da se izražavaš kao maloletni čuvar fabrike u stečaju![]()
Док теби фабрике обезбеђују малолетни чувари можеш ти спрцавати године ВОРП брзином, остаћеш малолетна док је света и века.
А утехом у алкохолу нећеш склонити грбу која те оптерећује ма колико се клела у свој бегешијански педигре.
Бежи бре грбава једна, мало је на форуму манипулаторки и псовачица горих од тебе.Kako je lepo što me tako dobro poznaješ.
Da ne znam da si vidovit, rekla bih da si glup
Jer samo takvi vređaju po principu - ako nastavim možda nešto i pogodim![]()
Izvinjenje?
Danas?
Imaš decu, neka nauče nešto od tebe, ne samo kako da vređaju u prazno i psuju.
![]()
Кад неко пребаци три банке без дана радног стажа, а од стана у урбаном Бегишу има неколико светлосних година, свугде му се причињавају декице.Baš si ti nevaspitan jedan dekica![]()
Чекам да се уда, па закључци из прве руке и тако то.Da li ste vas dvoje zaključili zašto devojke neće na selo? Između prepucavanja?
Кад неко пребаци три банке без дана радног стажа, а од стана у урбаном Бегишу има неколико светлосних година, свугде му се причињавају декице.
Da li ste vas dvoje zaključili zašto devojke neće na selo? Između prepucavanja?
Причињава ти се.Ček bwe znači meni se sad pričinjava da dekica pokušava da razgovara sa mnom kao sa svojom ženom? Tj. onako, seljački, kočijaški?![]()
Конфликтна личност.Molim, ali insistiram ovaj put, kao i dosta drugih ali da budem konkretna, insistiram da se ne prozivam za nešto što uopšte, ali opšte ne činim.
Čika poznavalac me vređa ali isključivo on mene u ovoj stvari, umesto da dobijem zaštitu od moderacije ostatak foruma me po ko zna koji put proziva za neko "prepucacvanje". Pogledaj unazad ako mi ne veruješ ili ne komentariši na ovaj način.
Jednostavno je ljut na mene jer je napravio glupost pa mu je teško da prizna. I sad gleda moje postove 10 godina unazad, koji nemaju veze sa njim, i pokušava da iskonstruiše moju ličnost što je u neku ruku laskavo, u drugu ruku: marš bre u ***** materinu opsednutu idi ženi pa na nju d*kaj.
Ako razumeš.
Ово је за тебе цик зоре?Pa da, ti ustaješ u cik zore ko svaki deka, za mene jeste malo čudno... baš te zanima što a? To nisi saznao preturajući po mojim postovima iz 2007-e?
Nego reci ti meni, je l ti ta žena o kojoj ne pričaš iz begiša?![]()
Коке нису активне у 4 ујутро, па се сходно томе ни не хране тако рано.A u pravu si, vama dekama koji hrane koke po vokaciji 40 godina pa ne umeju da cene zaposlenje, dan počinje u 4, jer ionako ne spavate veći deo noći![]()
Znači zapalila za begiš sa švalerom?
- - - - - - - - - -
A odakle ti to izdržavana?
Je l ti to ono ko da sam iz begiša kad si ispao glup pa još nisi priznao?
Cesto se cuje da zene ne zele da zive na selu, pa ja sad pitam vas da li je to istina, i zasto je to tako i da li bi zivele na selu ili ne sa muskarcem koga volite (i ako ne, zasto ne)?
Da li na selu ima previse obaveza, zivot je tezak, nema nacina za razvoj karijere, poslovnih mogucnosti, novca, sta je u pitanju?
Zamolio bih moderatora ako moze samo malo da ispravi anketu i da druga opcija bude samo "Ne" bez ovog iza zareza.
Сестро слатка с обзиром на речник који користиш тебе моја жена сматра за неваспитано дериште.Kad prošetam tvoju ženu po kalemegdanu![]()