Zene i zivot na selu

Da li bi zivele sa muskarcem koga volite na selu?

• Da

• Ne, zivot na selu je previse tezak

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Lollol

Poznat
Poruka
9.450
Cesto se cuje da zene ne zele da zive na selu, pa ja sad pitam vas da li je to istina, i zasto je to tako i da li bi zivele na selu ili ne sa muskarcem koga volite (i ako ne, zasto ne)?

Da li na selu ima previse obaveza, zivot je tezak, nema nacina za razvoj karijere, poslovnih mogucnosti, novca, sta je u pitanju?

Zamolio bih moderatora ako moze samo malo da ispravi anketu i da druga opcija bude samo "Ne" bez ovog iza zareza.

Poslednja izmena:
Cesto se cuje da zene ne zele da zive na selu, pa ja sad pitam vas da li je to istina, i zasto je to tako i da li bi zivele na selu ili ne sa muskarcem koga volite (i ako ne, zasto ne)?

Da li na selu ima previse obaveza, zivot je tezak, nema nacina za razvoj karijere, poslovnih mogucnosti, novca, sta je u pitanju?

Zamolio bih moderatora ako moze samo malo da ispravi anketu i da druga opcija bude samo "Ne" bez ovog iza zareza.

Svako gleda da radi lakše i da živi bolje. Žene su malo sklonije tome i zato beže u grad. Šta misliš, ko je više izgubio u poplavama sad. Okolna sela Obrenovca ili sam grad? Grad će da se izgradi milom ili silom a na selo će svako da zaboravi kao i svaki put do sada.

Kad pomislim na selo prvo mi se javi priroda, cist vazduh, manje buke i sve je to lepo. Volim i da odem ali na jedan dan, dva...
Poznajem sebe i glupo bi bilo da se zavaravam kako bih ja zbog ljubavi sve. :aha: I sta ako odem? Treba da se posvadjamo nakon mesec dana.
Ne bih mogla da radim sve sto treba. Ne umem da se snalazim tamo i to je to.
Ako je rec o "urbanom selu" ne tipicno - njiva, stoka, onda ne znam. Mozda. Tu prvo treba da se postave i odgovore mnoga pitanja pa tek onda da kazem.

Iz mnogo razloga.

-Jedan od prvih je - jer volim urbanu atmosveru i grad,
i ne bi podnela da zivim u prirodu - ono 300dana u godini - prsla bih znaci....

-Ne volim mentalitet ljudi iz manjih mesta ......

A vidjao sam i primere recimo, gde zena putuje na posao, ima solidnu platu, ne radi oko poljoprivrede, osim nekih manjih stvari, dok muz sve to radi sam. Da li bi ta varijanta bila prihvatljivija mozda i zasto?
Znam i primere gde oboje putuju na posao, rade, imaju karijere, i ne zive jedino i samo od poljoprivrede.

Volela bih da imam mozda neku kucicu van grada,
i da tamo odlazim 2-3 puta nedeljno...
recimo, zasadim basticu,i imam svoj pardajz.krstavce,papriku...
mozda neko drvo tresnje :p

I rad u basti bi volela,definitivno.

Ne bi zivela na selu, pre svega zbog ljudi kakvi su ....

Ti ne volis osobe iz grada - to je pravi odgovor :hahaha:
Закључак уопште није урбан, градски и атмосферски, најпосле.
Све и да си га изрекла у плишаној пинк, урбаној тренерици с фенси чизмама и луј витон ташном од коже сеЛске краве.

a kakvi su ljudi na selu?
koja si ti kompleksasica puna predrasuda a izigravas neku finu cednu i smernu URBANU devojku
vau
:eek:
pun mi vas k... takvih
pun vas je beograd

Bas umes da me sokris izjavama...

Ja imam, iz iskustva, bas pozitivno misljinje o ljudima iz manjih mesta. Na fakultetu su mi oni bili nekako najprijemciviji- pravo domace vaspitanje, obzirni, uljudni, odgovorni,... Kada odes kod njih docekaju te kao da si clan porodice. Nekako topliji :heart:

a kakvi su ljudi na selu?
koja si ti kompleksasica puna predrasuda a izigravas neku finu cednu i smernu URBANU devojku
vau
:eek:
pun mi vas k... takvih
pun vas je beograd

Perla je nafurana, sebična pseudohrišćanka....

a dobro...bar je nevina

- - - - - - - - - -

Bas umes da me sokris izjavama...

Ja imam, iz iskustva, bas pozitivno misljinje o ljudima iz manjih mesta. Na fakultetu su mi oni bili nekako najprijemciviji- pravo domace vaspitanje, obzirni, uljudni, odgovorni,... Kada odes kod njih docekaju te kao da si clan porodice. Nekako topliji :heart:

rodjak koga nikada nisu zeleli :rotf:

Kad pomislim na selo prvo mi se javi priroda, cist vazduh, manje buke i sve je to lepo. Volim i da odem ali na jedan dan, dva...
Poznajem sebe i glupo bi bilo da se zavaravam kako bih ja zbog ljubavi sve. :aha: I sta ako odem? Treba da se posvadjamo nakon mesec dana.
Ne bih mogla da radim sve sto treba. Ne umem da se snalazim tamo i to je to.
Ako je rec o "urbanom selu" ne tipicno - njiva, stoka, onda ne znam. Mozda. Tu prvo treba da se postave i odgovore mnoga pitanja pa tek onda da kazem.
Pretpostavljam da se misli na riljanje bašte,okopavanje kukuruza,mužu krava i koza,prašenje krmača, nasadjivanje kvočki,okopavanje vinograda i još nekih reprezentativnih aktivnosti :zcepanje:

Pa, zašto se Srbi mahom žene Albankama? Zato što su naše žene sve, pa, čak i sebe vrlo često dale da odu u grad, da izuju opanke i glume urbane i moderne ribe... Sve ih je više lenština koje dupetom neće da pomaknu, a to se u gradovima može ako si spreman sebe da prodaš...

Back