Leon01
Buduća legenda
- Poruka
- 48.570
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta mislite o zenama politicarkama?
da li su snalazljivije od muskaraca ili su upravo suprotno..nasle se u nebranom grozdju?
da li su u pitanju prodorne osobe ili osobe koje nesto zele da promene ili jednostavno zele neku korist za sebe i u politici nalaze precicu da bi to postigle?
zene, politika i balkan..grotlo koje kuva
kako su zene primljene u to elitno drustvo nekad rezervisano samo za muskarce..da li bi ste se vi nekad bavile politikom na profi nivou da ste imale priliku?
Лажеш к'о пас, али нема везе![]()
editirao sam pre tvog odogvora![]()
dobro, onda povuci rec![]()
Ц!
Јеси и сам признао да ти је много тога прошло кроз главу кад си одговарао?
ne lazem al priznajem da kad sam napisao da mi je proletelo svasta nesto kroz glavu
Али Бог није мушког рода. Он је дух и нема никакве људске крактеристике или ограничења.
Мушкарац јесте физички јачи, жена има утерус. Исход је логичан. Не знам што би то било , како ти кажеш, нажалост тако?
kad sam vec napisao prva pomisao mi je bila cistih misli
А, ево јавно: повлачим реч![]()
kako te za jedan dan i jednu noc prevaspitah![]()
Само сам добре воље.
О преваспитавању одраслих особа смо већ причали на некој теми.
Немогућа мисија.
pa ne znam kolko si stara mada 68 se jasno vidi
slazem se ko ona "star se konj ne uci jahanju"![]()
nisam to reko samo me mrzelo opsirno da pisem
kazem, ne bih znao da nemas 68 u niku, al ni to nije garant i ja imam 01 i nisam 2001
a i nije do prevaspitanja to su definicije, mislim slif (brusenje), ono kad nadjes dijamant i trebas ga vestom rukom izbrusiti da bi postao brilijant![]()
Ја сам већ дијамант![]()
јоргованкаили соња
нормални се држе даље