ZENE...i nikad kraja

Toplicic Milos:
vila_raviojla:
Toplicic Milos:
drago mi je da si se prepoznala vilo
i bar si iskrena
tacno vidim kako se ljutis... :wink:

Prepoznala se u cemu????? :roll:

Ne sinak,Vila se ne ljuti i Vila ne besni jer Vila zna ko je i sta je.
Pride Vila je srecno udata a i starija od tebe 10 godina, a samim tim i iskusnija pa ne naseda na generalizacije mladjanih junosa kao sto si ti. :wink:

PS Sakri usi pa mozda uspes i da udjes medju tih 10% svetih zena.

vilo ne bi da se raspravljam sa tobom ali ne razumem zasto mi kvaris dan

ja sam samo rekao svoje misljenje a zao mi je ako si se prepoznala u tome
uostalom ako si sretno udata zar nemas pametnija posla nego da visis na forumu
savet idi cuvaj decu :wink:

Sad sam zbunjen - u koji deo spadaju ove sto treba da idu da cuvaju decu?

Sinko dobro si prosao, zamisli da te neka iskusna, i sad bi rekao normalna, samosvesna, uspesna (ali kada pricamo o zenama to se podrazumeva, zar ne?!) - visak, dohvati i "omaze" patos sa muskarcima?

Tvoje godiste govori da te je verovatno iziritiralo neko zensko stvorenje sl. godina - mislim piletina (ono do 20 i kusur) - treba imati zadrsku i pre svega zadrsku generalizacije: svoje tacke gledista, a onda tek i okoline...

Pzdrv Vilo (ne treba tebi zastita, samo sam neraspolozen, pa k'o velim da i ja nesto kazem...)

Vidim da se oko ove teme bas zucno raspravlja.
Nema potrebe da analizirate mene kao osobu...
Temu sam postavio cisto da vidim kako ce ko reagovati, pa iznosim neke zakljucke.
Ocigledno je da su se devojke osecale i te kako prozvano.
Cinjenica je da zivimo u muskom svetu,i ako sam ja za ravnopravnost...nije danas situacija takva bar ne jos.
Zato kazem da je zenski pol manje upucen u recimo ekonomiju,politiku,prirodne nauke...pa muskarci su i bolji kuvari u svim svetskim restoranima kuvaju muskarci...
muskarci popravljaju kola muskarci su vodoinstalateri...
sta prosecna zena moze da radi?
da bude sekretarica,daktilograf...pevacica...naravno domacica ,da cuva decu...i moze jos toga.ali opet manje od nas muskih.
Mislim da mi muskarci trebamo malo vise delatnosti da prepustimo zenama...
da bi nekako postigli bliskost i ravnopravnost jer nema ljubavi bez ravnopravnosti...
Ovo vise spada u domen filozofije...
ali dobro...
zena je davno uvidela da je muskarac fizicki jaci i sposobniji za poslove oko prezivljavanja ,ishrane i ostalo
pa se spontano povukla u svoju pecinu...tu cuvala decu i tako je to bilo.
E sad posto mislim da polako dolazi vreme kad se vise radi glavom nego misicima
kad vecinu poslova koje obavlja muskarac moze obavljati i zena skoro sve poslove i obrnuto naravno vazi...
zasto se onda zene malo vise ne angazuju oko toga.
I dalje mislim da su zene manje sposobnije od nas muskaraca... i ovom prilikom ne pljujem na zene vec samo kazem cinjenicu...pitanje je zasto je i danas to tako?
a sto se tice onih procenata koje sam naveo naravno da sam to naveo tek onako da ispadne efektno i zanimljivo.
:wink:

Toplicic Milos:
Vidim da se oko ove teme bas zucno raspravlja.
Nema potrebe da analizirate mene kao osobu...

Pa nema.Jasno ko dan da tu i nema sta da se analizira.

Temu sam postavio cisto da vidim kako ce ko reagovati, pa iznosim neke zakljucke.

Sa zakljuccima i ne stojis najbolje, i to se vidi.

Ocigledno je da su se devojke osecale i te kako prozvano.

Bas me cudi :shock:

Cinjenica je da zivimo u muskom svetu,i ako sam ja za ravnopravnost...nije danas situacija takva bar ne jos.

Mozda zato sto je svet muskog roda,a?

Zato kazem da je zenski pol manje upucen u recimo ekonomiju,politiku,prirodne nauke...
ti si definitivno manje upucen u zivot
Ultra mi skacu po ganglijama balavci ko ti koji raspravljaju o sustini zivota , crnoj rupi u svemiru itd kao da ste posisali svu pamet sveta.
Sto bre ne poslusa moj savet pa da ne lupetas vise?

pa muskarci su i bolji kuvari u svim svetskim restoranima kuvaju muskarci...

Vazi. kad skuvaju onoliko ruckova ko sto skuva prosecna zena u pecini ,nek se jave.
Oni SAMO kuvaju i ne rade nista drugo.Lako je kuvati kad imas sve na dohvat ruke a i ne oskudevas u izboru.

muskarci popravljaju kola muskarci su vodoinstalateri...
E blago njima.Jel to nesto posebno pa da im ide u prilog ?Velika mudrost nema sta.

sta prosecna zena moze da radi?
da bude sekretarica,daktilograf...pevacica...naravno domacica ,da cuva decu...i moze jos toga.ali opet manje od nas muskih.

Aj navedi leba ti sta to moze muskarac a da nemoze zena? Samo jedan primer kad te lepo molim. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mislim da mi muskarci trebamo malo vise delatnosti da prepustimo zenama...

Zao mi je sto cu ti reci ali zene sada ne cekaju da im tamo neki muskarci PREPUSTE neku delatnost.
:shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

da bi nekako postigli bliskost i ravnopravnost jer nema ljubavi bez ravnopravnosti...
Ovo vise spada u domen filozofije...
ali dobro...

Samo ti filozofiraj. Vidim ide ti od ruke. :roll: :roll: :roll:

zena je davno uvidela da je muskarac fizicki jaci i sposobniji za poslove oko prezivljavanja ,ishrane i ostalo

Ma da vazi.Pitam se samo zasto onda niste sposobni da zivite sami, tj. prezivljavate, perete ves, kuvate , lecite se sami......

pa se spontano povukla u svoju pecinu...tu cuvala decu i tako je to bilo.

E malo sutra je bilo spontano.Pre ce biti da su se malo muskarci uplasili da ce i tu i tad biti ista kao i oni, tj. nece biti ovisne o njima.

E sad posto mislim da polako dolazi vreme kad se vise radi glavom nego misicima
kad vecinu poslova koje obavlja muskarac moze obavljati i zena skoro sve poslove i obrnuto naravno vazi...

J e b i ga sta da ti kazem.Um caruju snaga klade valja.... :lol: :lol:

zasto se onda zene malo vise ne angazuju oko toga.
Oko cega?

I dalje mislim da su zene manje sposobnije od nas muskaraca...

samo ti misli tako i dalje.....

i ovom prilikom ne pljujem na zene vec samo kazem cinjenicu... ma ne a kako se to zove onda ?

pitanje je zasto je i danas to tako?
A odgovor je: zato sto jos uvek , na zalost, postoje takvi kao sto si ti, o uzviseni i svemocni muskarcu
(mada sa moje tacke gledista ne spadas u tu kategoriju)

a sto se tice onih procenata koje sam naveo naravno da sam to naveo tek onako da ispadne efektno i zanimljivo.

Neuspeli pokusaj da se izvadis iz sopstvene gluposti.

Izvinjavam se ostalim muskarcima, al me ovaj zatucani balavi primerak sto vam kvari redove posebno iritira. :wink:

:wink:

Toplicic Milos:
Ajde dosta vise,smaras ljude...i neznam odakle ti tolika energija da isteras svoje.svaka ti cast.
neg bude po tvom
vila ravi... je boginja 8)

Sinak, jos malo pa sa Vi da mi se obracas .

Bice po mom zato sto sam u pravu, i zato sto sam poslednja rekla. :lol: :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Za smaranje... pa kad nemas nista pametnije da kazes onda smaram .... ok vazi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A i energija ....cuda cini :lol: :lol: :lol:

A i ono na kraju...jel si to probao da budes vickast.......buaaahaaahaaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Back