Vidim da se oko ove teme bas zucno raspravlja.
Nema potrebe da analizirate mene kao osobu...
Pa nema.Jasno ko dan da tu i nema sta da se analizira.
Temu sam postavio cisto da vidim kako ce ko reagovati, pa iznosim neke zakljucke.
Sa zakljuccima i ne stojis najbolje, i to se vidi.
Ocigledno je da su se devojke osecale i te kako prozvano.
Bas me cudi :shock:
Cinjenica je da zivimo u muskom svetu,i ako sam ja za ravnopravnost...nije danas situacija takva bar ne jos.
Mozda zato sto je svet muskog roda,a?
Zato kazem da je zenski pol manje upucen u recimo ekonomiju,politiku,prirodne nauke...
ti si definitivno manje upucen u zivot
Ultra mi skacu po ganglijama balavci ko ti koji raspravljaju o sustini zivota , crnoj rupi u svemiru itd kao da ste posisali svu pamet sveta.
Sto bre ne poslusa moj savet pa da ne lupetas vise?
pa muskarci su i bolji kuvari u svim svetskim restoranima kuvaju muskarci...
Vazi. kad skuvaju onoliko ruckova ko sto skuva prosecna zena u pecini ,nek se jave.
Oni SAMO kuvaju i ne rade nista drugo.Lako je kuvati kad imas sve na dohvat ruke a i ne oskudevas u izboru.
muskarci popravljaju kola muskarci su vodoinstalateri...
E blago njima.Jel to nesto posebno pa da im ide u prilog ?Velika mudrost nema sta.
sta prosecna zena moze da radi?
da bude sekretarica,daktilograf...pevacica...naravno domacica ,da cuva decu...i moze jos toga.ali opet manje od nas muskih.
Aj navedi leba ti sta to moze muskarac a da nemoze zena? Samo jedan primer kad te lepo molim.
Mislim da mi muskarci trebamo malo vise delatnosti da prepustimo zenama...
Zao mi je sto cu ti reci ali zene sada ne cekaju da im tamo neki muskarci PREPUSTE neku delatnost.
:shock: :shock:
da bi nekako postigli bliskost i ravnopravnost jer nema ljubavi bez ravnopravnosti...
Ovo vise spada u domen filozofije...
ali dobro...
Samo ti filozofiraj. Vidim ide ti od ruke.
zena je davno uvidela da je muskarac fizicki jaci i sposobniji za poslove oko prezivljavanja ,ishrane i ostalo
Ma da vazi.Pitam se samo zasto onda niste sposobni da zivite sami, tj. prezivljavate, perete ves, kuvate , lecite se sami......
pa se spontano povukla u svoju pecinu...tu cuvala decu i tako je to bilo.
E malo sutra je bilo spontano.Pre ce biti da su se malo muskarci uplasili da ce i tu i tad biti ista kao i oni, tj. nece biti ovisne o njima.
E sad posto mislim da polako dolazi vreme kad se vise radi glavom nego misicima
kad vecinu poslova koje obavlja muskarac moze obavljati i zena skoro sve poslove i obrnuto naravno vazi...
J e b i ga sta da ti kazem.Um caruju snaga klade valja....
zasto se onda zene malo vise ne angazuju oko toga.
Oko cega?
I dalje mislim da su zene manje sposobnije od nas muskaraca...
samo ti misli tako i dalje.....
i ovom prilikom ne pljujem na zene vec samo kazem cinjenicu...
ma ne a kako se to zove onda ?
pitanje je zasto je i danas to tako?
A odgovor je: zato sto jos uvek , na zalost, postoje takvi kao sto si ti, o uzviseni i svemocni muskarcu
(mada sa moje tacke gledista ne spadas u tu kategoriju)
a sto se tice onih procenata koje sam naveo naravno da sam to naveo tek onako da ispadne efektno i zanimljivo.
Neuspeli pokusaj da se izvadis iz sopstvene gluposti.
Izvinjavam se ostalim muskarcima, al me ovaj zatucani balavi primerak sto vam kvari redove posebno iritira. :wink:
:wink: