zene i ljubavna pisma .

Zene su prestale biti romanticne . Niti salju niti primaju ljubavna pisma a ako ga i posaljes misle da nesto zelis . Zasto ste tako hladne ?

Dobro pitanje.
Nedavno sam gledao neki video na jutjubu kao neka skrivena kamera kada neki decko svira gitaru u parku.Reakcija zena bi verovatno bila mnogo blaza da su videle mrtvog armadila na sred parka u odnosu na smeh,vrisak i zgrazavanje kada im je prisao taj momak.
Emotivnost je kod muskarca neoprostiva mana.
Nebih da generalizujem ali danasnje zene jesu vrlo hladne,distancirane i nadmene.Mislim,vole one romantiku ali samo ako se pod tim smatra voznja u nekom ultra nabudzenom autu pa onda vecera u nekom vrhunskom restoranu i na kraju romanticna doza sexa u njegovoj ogromnoj stancugi.

Dobro pitanje.
Nedavno sam gledao neki video na jutjubu kao neka skrivena kamera kada neki decko svira gitaru u parku.Reakcija zena bi verovatno bila mnogo blaza da su videle mrtvog armadila na sred parka u odnosu na smeh,vrisak i zgrazavanje kada im je prisao taj momak.
Emotivnost je kod muskarca neoprostiva mana.
Nebih da generalizujem ali danasnje zene jesu vrlo hladne,distancirane i nadmene.Mislim,vole one romantiku ali samo ako se pod tim smatra voznja u nekom ultra nabudzenom autu pa onda vecera u nekom vrhunskom restoranu i na kraju romanticna doza sexa u njegovoj ogromnoj stancugi.

Kada se izjasnim kao neko ko ne voli romantiku, to je bas upravo zbog ovih stereotipa. Te izlizane scene iz filmova ubijaju pojam romantike. Mozda su materijalno zahtevniji, ali zapravo vrlo jeftini pokusaji impresije.
Prava romantika ne kosta vise od originalne ideje, inspiracije, da se osetis kao njegova muza :) I bas zato je taj nacin zavodjenja dragocen, neprocenjiv :heart:

Kada se izjasnim kao neko ko ne voli romantiku, to je bas upravo zbog ovih stereotipa. Te izlizane scene iz filmova ubijaju pojam romantike. Mozda su materijalno zahtevniji, ali zapravo vrlo jeftini pokusaji impresije.
Prava romantika ne kosta vise od originalne ideje, inspiracije, da se osetis kao njegova, Kojina muza :) I bas zato je taj nacin Kojotovog zavodjenja dragocen, neprocenjiv :heart:
:) :heart:

Vishe volim dramatichno nego romantichno. Bude nekako iskrenije. Chitav zivot vishe naginje drami nego romantici. Meni chak i kad je neshto romatichno bude dramatichno jer imam osecaj da je to romantichno kratkotrajno.
Nervoza i prinuda kao isključivi sistem vidova komuniciranja, prilagođavanje drami kao jedina mogućnost preživljavanja, kreirana ozbiljnost kao praksa, ludilo kao krajnji rezultat. Pisao sam, o Antigono..

[/B]
Prava romantika ne kosta vise od originalne ideje, inspiracije, da se osetis kao njegova muza :) I bas zato je taj nacin zavodjenja dragocen, neprocenjiv :heart:

Nesto slicno je i samnom.Nisam nesto posebno romantican u smislu da nisam sklon cestoj kupovini poklona,malim iznenadjenjima i nekim gestovima koji ce nju ostavljati bez daha.Tipa ovih likova koji prose devojke na fudbalskim stadionima,koncertima preko video bima i slicno.Ne zato sto sam skrtica ili sto neznam da pokazem osecanja vec zato sto vise volim da se ta devojka oseti voljenom i postovanom kroz najobicniji razgovor,setnju ili neke zajednicke aktivnosti.
E sad,druga je stvar sto devojke uglavnom traze neko stalno dokazivanje ljubavi,obasipanje paznjom i poklonima.Tek kada tresnes 500e za obicnu ogrlicu ona ce shvatiti da joj znacis.E tek onda si i romantican i sarmantan i duhovit i pametan a i resa ti je duza jedno 5 cm.Drugacije ona ne gleda.

Prava romantika ne kosta vise od originalne ideje, inspiracije, da se osetis kao njegova muza I bas zato je taj nacin zavodjenja dragocen, neprocenjiv

Istina,a nekad se cini da muskarce prosto mrzi da budu inspirativni...otprilike dovoljno je sto su uopste sa nekom osobom:zroll:

Back