Žene i fudbal

Šta mislite o ženama (znači, ne klinkice i tinejdžerke, nego žene preko 25-30) koje se lože na fudbal? Pritom, nije to ono - pogledam tu i tamo neku utakmicu naše reprezentacije, nego one koje non stop to potenciraju, imaju dres koji zaista i nose, najglasnije su na fejsbuku (:lol:) kad ima neka utakmica na TV-u, sajber navijaju i komentarišu, lože se na nekog fudbalera, slikaju se u dresovima i šalovima itd. Nadam se da kapirate na koji soj mislim.

Jel se racuna americki fudbal?
Kako su mi dvojica poslednjih partnera bili sto igraci sto zaljubljenici u americki fudbal morala sam da se priviknem. Licno ga ne volim, cak i ne razumem najbolje ali podnosim.
Kada cujem NFL najezim se posebno sto su utakmice u neko gluvo doba noci te su zbilja vilenili i ustajali umorni bez potrebe. Bez potrebe po mom misljenju dok je njima Super Bowl drazi od doceka Nove Godine. Isla sam na sve utakmice prethodnom decku, kao svojevrsna podrska mada se krila zapravo teza da devojke moraju doci. Mnoge su se razumele sasvim dobro, znale kad da aplaudiraju kad da glume uvredjenost pogresnom odlukom ali je taj zanimljiv sport za mene ostao u domenu ciste fantazije i nikada nisam naucila zasto pobogu igraju 30sek da bi napravili pauzu od 10 minuta kao sto nikada nisam shvatila ko je kada u ofsajdu. Ali sam isla u Alianz arenu i da, kupila poklone braci a doslo mi je da kupim i sebi, volela sam Balaka a smatram da nema lepse stvari od odlicnog fudbala i gore od patos lige. Da ne gresim dusu, stadioni su svojevrsni Koloseumi danasnjice. Volim spektakle Formule 1 i Lige sampiona, gledam kako se vrte u krug bolidi vec nekih 15 godina.

Šta mislite o ženama (znači, ne klinkice i tinejdžerke, nego žene preko 25-30) koje se lože na fudbal? Pritom, nije to ono - pogledam tu i tamo neku utakmicu naše reprezentacije, nego one koje non stop to potenciraju, imaju dres koji zaista i nose, najglasnije su na fejsbuku (:lol:) kad ima neka utakmica na TV-u, sajber navijaju i komentarišu, lože se na nekog fudbalera, slikaju se u dresovima i šalovima itd. Nadam se da kapirate na koji soj mislim.
Iskreno, mislim da foliraju. Al' to je samo zato što je meni fudbal neprocenjivo dosadan. Kad malo razmislim, verujem da i muškarci foliraju, na stranu što mi je takvo ponašanje i posvećenost imaginaciji (aj da bar trunka nekog patriotizma ima naspram reprezentacije u fudbal-biznisu još uvek...) potpuno detinjasto. Devojke pokušavaju da privuku pažnju dečaka kao superkul ženke iz snova (sisata plavuša na stadionu, čirlidersice i ostala sranja) dok dečaci pokušavaju da privuku pažnju... drugih dečaka. A onaj koji je najgrlatiji i naj-kvazi-napaljeniji je najsuperkul. Jes da nema posao, ženu, decu, stan, život, prijatelje... al' zato ima fudbal da o tome priča sestrinom dečku ili kakvoj novoj pogodnoj žrtvi za razgovor.

Al' ponavljam, možda sam malko subjektivna :wumenko:

Išla sam jednom na utakmicu, ono pravu :rumenko: trudila sam se znači najozbiljnije. Reko' daj, možda tu ima nešto. I jes da sam se blago smorila i da bih više volela da sam bila u bioskopu i gledala varljivo leto šeset i neke nego tamo, nije sama utakmica bila baš toliko dosadna koko sam mislila da će biti. Međutim, kad su dali gol... naši :rumenko: samo ja sam se radovala. Ostali su blejali ili kuckali poruke, i ne mislim samo na ljude sa kojima sam došla. Još sam kao htela da podignem atmosferu il' nešto...
Zato kad uplate tiket drkaju na golove.

Iskakim se na takvu ljubav prema sportu.

Iskreno, mislim da foliraju. Al' to je samo zato što je meni fudbal neprocenjivo dosadan. Kad malo razmislim, verujem da i muškarci foliraju, na stranu što mi je takvo ponašanje i posvećenost imaginaciji (aj da bar trunka nekog patriotizma ima naspram reprezentacije u fudbal-biznisu još uvek...) potpuno detinjasto. Devojke pokušavaju da privuku pažnju dečaka kao superkul ženke iz snova (sisata plavuša na stadionu, čirlidersice i ostala sranja) dok dečaci pokušavaju da privuku pažnju... drugih dečaka. A onaj koji je najgrlatiji i naj-kvazi-napaljeniji je najsuperkul. Jes da nema posao, ženu, decu, stan, život, prijatelje... al' zato ima fudbal da o tome priča sestrinom dečku ili kakvoj novoj pogodnoj žrtvi za razgovor.

Al' ponavljam, možda sam malko subjektivna :wumenko:
Nađi si neki hobi; biće ti lakše.

aj o ženama, al šta reći o muškadiji koja ne gleda fudbal uopće...:rumenko:

Знам једну која се ложи тако на клуб, као навија, прати клуб где год игра, а заправо је спонзоруша и кур*етина која тражи спонзора, и тражи пут до славе тако... И све жене које се ложе на фудбал се мени лично гаде.

i ja misim da se iza svega krije višetak muškijeh hormona i naravno pošto se zbog višetka take obično izbegavaju od strane muškog roda, tinja jaka želja za dobrim komadom...

Знам једну која се ложи тако на клуб, као навија, прати клуб где год игра, а заправо је спонзоруша и кур*етина која тражи спонзора, и тражи пут до славе тако... И све жене које се ложе на фудбал се мени лично гаде.

Iskreno, nema šta ! :klap:
P.s. Je li, Pija, jel ima sličnosti između tebe i tvog avatara ?

...ajoj kako tipicno...za muskarce je fudbal a za zene kafica i trac partija...

...ako bih morala da biram nesto od ta dva izabrala bih fudbal...dobro ne bas nas fudbal ali definitivno bih radije pustila da brunda Milan - Celzi nego Sanja Marinkovic...ta opsta mesta koja ocenjuju karakter na osnovu nekih trivijalnosti su obicno vrlo pogresna...

...ako bih morala da biram nesto od ta dva izabrala bih fudbal...dobro ne bas nas fudbal ali definitivno bih radije pustila da brunda Milan - Celzi nego Sanja Marinkovic...ta opsta mesta koja ocenjuju karakter na osnovu nekih trivijalnosti su obicno vrlo pogresna...

Svaka čast, poštujemo ...

Овде нико није рекао да жена мора на трач партију, има милион ствари које су за жене, овде се говори како не би требала на фудбал.

Back