Žene i fudbal

schatje

Buduća legenda
Poruka
34.870
Šta mislite o ženama (znači, ne klinkice i tinejdžerke, nego žene preko 25-30) koje se lože na fudbal? Pritom, nije to ono - pogledam tu i tamo neku utakmicu naše reprezentacije, nego one koje non stop to potenciraju, imaju dres koji zaista i nose, najglasnije su na fejsbuku (:lol:) kad ima neka utakmica na TV-u, sajber navijaju i komentarišu, lože se na nekog fudbalera, slikaju se u dresovima i šalovima itd. Nadam se da kapirate na koji soj mislim.

Не капирам које су те, ја такве не познајем.
Моја жена и сестра обавезно читају у новинама и спорт, не гледају, а мајка гледа утакмице које су јој занимљиве јер је тако навикла уз оца.
Ни једна није тиофоза.. Јел, а јел те што си их описала тренирају фудбал?

Не капирам које су те, ја такве не познајем.
Моја жена и сестра обавезно читају у новинама и спорт, не гледају, а мајка гледа утакмице које су јој занимљиве јер је тако навикла уз оца.
Ни једна није тиофоза.. Јел, а јел те што си их описала тренирају фудбал?

ne treniraju, samo se lože

Šta mislite o ženama (znači, ne klinkice i tinejdžerke, nego žene preko 25-30) koje se lože na fudbal? Pritom, nije to ono - pogledam tu i tamo neku utakmicu naše reprezentacije, nego one koje non stop to potenciraju, imaju dres koji zaista i nose, najglasnije su na fejsbuku (:lol:) kad ima neka utakmica na TV-u, sajber navijaju i komentarišu, lože se na nekog fudbalera, slikaju se u dresovima i šalovima itd. Nadam se da kapirate na koji soj mislim.

Ne mislim nista,nek se loze :lol:svako ima pravo da se lozi:lol:

ne treniraju, samo se lože

Можда зато што су одрони, а жене су иначе бројније.
Пошто по попису има скоро 380 000 становника мање, а однос ж-м је на једног м - 7ж, онда је сасвим логично да се неке ж. боре да и њих неки мушкарац оплоди.
Кокуренција је велика. Значи, свака нек обуче минић и обује копачке са штуцнама, тако да заведе неког напаљеног Радовца лол

Ako ovako izgledaju, nemam nista protiv....moze i dres da nosi i da navija. :mrgreen:

argentina.jpg

soccer fan.jpg

Ne mislim nista lose .To , sto ih druge smatraju muskaracama , samo je odraz balkanskog mentaliteta .Neke pametne zene su shvatile
da ako sa muzem odu na utakmicu , izgradice sa njim prisniji odnos .A ,fudbal je lako zavoljeti , isto kao i drugi sport .Nekad su muskaracama
smatrane zenske koje vole kosarku , danas to vrijedi za fudbal , a sutra ce vrijediti za neki drugi sport .Inace na zapadu cesto kompletne
familije idu na fudbalske utakmice i vjerujem da su to skladne porodice .Inace ,zenski fudbal je vrlo razgranat u svijetu .To je kod nas prilicno
nepoznato , posto nasa televizija ne prenosi takve dogadjaje . Najbolja fudbalerka na svijetu je donedavno bila Amerikanka Mia Ham
inace , vrlo lijepa i zenstvena .

pa sta da kazem, nek se loze, ja navijala na temama samo kad je bilo SP mislim znam pravila i to, al ono, ne pratim svaku utakmicu.
Ne pratim ni ja domaci fudbal jer je cisto sraanje , ali sam uzivao gledajuci svjetsko prvenstvo u zenskom fudbalu .
Doduse u juniorskoj konkurenciji .U finalu su bile Amerikanke i Sjevernokoreanke . Male Sjevernokoreanke su
letile kao osice i na kraju pobjedile .Ja sam bio odusevljen jer su donijele srecu svom siromasnom narodu .I mogu
reci da sam gledao odlican fudbal , mozda ljepsi nego kod muskaraca .

Šta mislite o ženama (znači, ne klinkice i tinejdžerke, nego žene preko 25-30) koje se lože na fudbal?

Uopšte ne mislim o njima, nisam ni znala da postoje. Ali neka se lože, što da ne? Bolje da se lože na fudbal, nego da ceo dan mlataraju krpom po kući, i diskutuju o razlici između deterdženata - to je stvarno smor. Hobi je važna stvar - samo da nije spremanje, to stvarno ne podnosim.

Back