Žene i druženje

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Lexa

Buduća legenda
Poruka
30.368
Analogno temi na muškom podforumu, mene zanima kako ženske stoje po ovom pitanju.
Koliko imate drugarica, koliko ste iskrene u tom prijateljstvu i one sa vama, da li možda imate muških prijatelja više, zašto je tako ako je tako?

Takođe, kako su se stvari menjale sa godinama, što se prijateljstava tiče? Ako ste u braku, koliko to utiče na vaš odnos sa drugaricama, šta podrazumevate pod drugaricom? Prijateljicom... ima li razlike?

imam samo dve dobre drugarice...posle svih ovih godina.
mislim da to nije ni mnogo ni malo :)
družimo se kad se ukaže prilika (mislim na druženje u 4 oka), u kontaktu smo stalno....predstavljamo jedne drugoj pravo uživanje....posle svih ovih godina još uvek se radujemo kad se vidimo :D

Analogno temi na muškom podforumu, mene zanima kako ženske stoje po ovom pitanju.
Koliko imate drugarica, koliko ste iskrene u tom prijateljstvu i one sa vama, da li možda imate muških prijatelja više, zašto je tako ako je tako?

Takođe, kako su se stvari menjale sa godinama, što se prijateljstava tiče? Ako ste u braku, koliko to utiče na vaš odnos sa drugaricama, šta podrazumevate pod drugaricom? Prijateljicom... ima li razlike?
nema mnogo prijateljica
3 mozda
muskarcima vise verujem i garantujem da su bolji prijatelji od zena jer su objektivniji i konstruktivniji
zenama ne verujem mnogo jer uvek imaju trip o nekoj proracunatosti, manipulativne su itd
kad su u vezi sklone su da se distanciraju jer toboz treba da cuvaju svoju intimu, price za malu decu

Da li se važe i izmišljeni prijatelji ...:)
Evo sa druge teme da se ne pišem ponovo
Imala sam ih dve dok jedna nije otišla za Nemačku
Sad imam samo jednu kojoj mogu da kažem sve bez ustezanja
Zna kad pričam u afektu i šta sam stvarno spremna da uradim a šta ne
Ume da mi se suprostavi a ne samo da klima glavom
I naravno da ne zaboravim Radu koja polako zauzima mesto prave prijateljice.
I da ...brak i posao ne utiču na samo prijateljstvo gde mislim na zapostavljanje i manjak vremena ali posao i odlazak jedne od njih za Nemačku svakako jeste

pomalo mi je muvatorska priroda pa se prosto plasim, a opet ima i zaebanijih muvatora
mozda jednog dana bude svega

- - - - - - - - - -

s druge strane ovi ostvareni bi me gledali s visine

- - - - - - - - - -

al volim nekad samo da sam medju svetom to je ok
a cemu drugarice, ako je bolja riba mrzececs je, ako je losija ona ce tebe da saplice
jedino da se povatate ima smisla

Poslednja izmena:

Увијек сам имала и мушке и женске пријатеље. Мијењала се драматичност, нема више оног упаривања, ти си моја најбоља другарица а уједно и ја твоја. Ја сам то радила раније, имала неку бзвз потребу да будем уклопљена и не штрчим од осталих дјевојчица.
Пријатељи су људи чији проблеми боле а чија срећа истински радује. Не остављају равнодушним.
Појма немам шта се мисли под искреношћу у пријатељству, да ли смо отворени? не снебивамо се у комуникацији? не лажемо или подмећемо ногу?

Увијек сам имала и мушке и женске пријатеље. Мијењала се драматичност, нема више оног упаривања, ти си моја најбоља другарица а уједно и ја твоја. Ја сам то радила раније, имала неку бзвз потребу да будем уклопљена и не штрчим од осталих дјевојчица.
Пријатељи су људи чији проблеми боле а чија срећа истински радује. Не остављају равнодушним.
Појма немам шта се мисли под искреношћу у пријатељству, да ли смо отворени? не снебивамо се у комуникацији? не лажемо или подмећемо ногу?

ja sam imao potrebu da budem neuklopljen, al nikad se nisam nigdje "uklapao". cak ni fudbal nisam igrao, doduse jesam jedno ljeto, 2 mjeseca, skoro svaki dan, na velikom terenu seoskog kluba. prvo mrdnuti nisam mogao, a kad sam polazio kuci, samo meni daju loptu, ja pretrcim cijeli teren i dam go zato sto me mrzilo da dodajem nekom loptu :))))))))))

kako to leba ti, pa jel tebe zajebe il nekog sa strane, moras sam donijeti odluku a ne babo, dajdza ili pak amidza
pa ti muzes ortake sve u 16 al te gotive i to je kao neka kompenzacija sto si omiljen u drustvu pa se uz tebe ogrebu za neke snoskice,a to ja vidim sa strane bolje i otvorim im oci,tako je jedna bivsa devojka rekla za moje bivse prijatelje od malih nogu da su smradovi i bila u pravu

имам мало другарица
мало али одабрано друштво
и према њима сам веома искрена
али чим мало осетим да ми се нешто не свиђа престајем да се дружим
можда и претерујем

imam, vazne su mi bas.
sa drugaricama se cujem svaki dan, ako ne kucam bar procitam sta im se desilo pa se javim dan kasnije. isto i sa prijateljima, imam ih par i cujem se cesto. kako koju glupost napravim, moram da im kazem pa dobijem reality check :lol: cas posla
uvek sam imala i zenske i muske prijatelje jer sam se kretala u vise nezavisnih drustava, sa vecinom sam i danas u kontaktu.
one prve iz osnovne skole su mi sada u rangu poznanica, drugacije zivimo i nekako nemam strpljenja da slusam u koju boju su im muzevi prefarbali kola i takve stvari koje su njima bitne. ali i sa njima sam u kontaktu, samo ne kao ranije.

Imam dve dobre drugarice,ustvari prijateljice...nekoliko drugarica sa kojima se druzim i sa kojima mi je prijatno...brak nije nishta promenio po tom pitanju,osim shto imam manje vremena nego shto bih htela za druzenje...nemam mushke drugove ili ti prijatelje jer ne verujem u mushko_zensko prijateljstvo,tako neshto ne postoji:zper:

pa ti muzes ortake sve u 16 al te gotive i to je kao neka kompenzacija sto si omiljen u drustvu pa se uz tebe ogrebu za neke snoskice,a to ja vidim sa strane bolje i otvorim im oci,tako je jedna bivsa devojka rekla za moje bivse prijatelje od malih nogu da su smradovi i bila u pravu

shta da ti kazem, ako nisi mogao skontati za sve te godine da su smradovi onda ****** :)))

imam ih.dosta:)
iskrena sam..kad ih volim , druzim se sa njima
kad me nesto nerviraju, izbegavam
slabo imam zivaca za neka objasnjenja i cemu to?
sve su to divne zene vredne ljubavi, a to sto ponekad nesto nije savrseno, pa to je zivot:)
mnogo mi znače.zaista.

Kod mene su se stvari menjale sa godinama.
Od mase prijatelja, rodjendana podeljenih u tri dana jer moj stan ne moze sve da primi u isto vreme, do suse jer sam negde, nemam vremena, imam obaveze...itd...
Mislim da sam korektan drugar, valjda me zato ljudi i zele u blizini, ali sam los prijatelj u klasicnom smislu reci. Ne trpam se, ne zivkam, ne smaram problemima, ne razvlacim intimu, ni svoju ni tudju, nisam socna, imam slabe zivce, smorim se brzo...
Da pijem svaki dan kafu sa drugaricom - ne daj boze. Svaki dan idu samo momak i familija, dalje...pa zna se...cujemo se pa se gledamo a kad se gledamo volim da nam je ugodno tako da se potrudim da napravim toplu, prijatnu atmosferu...

...necu reci prijateljici sve jer ne smatram da treba da je opterecujem...analogno tome, mrzim i kad mene opterecuju, ako izuzmem neke katastrofe. Price - i onda je on meni a onda sam ja njemu, da bi on meni a ja njemu pa je ona njegova preko one tvoje rekla o meni...aaa glavobolja...

Jednostavno, guzva je. Imas vezu, porodicu, par drugara...tol'ko, ne stane vise u obican zivot. Ostali, sve najbolje ali ja nemam kad, cucemo se...i tako...mrka kapa da cu se javiti.

Back