Žene i dlake

...a nisu one na nogama.

Naime, juče nešto blejim na jućubu, i klik ovamo, klik onamo, završim na klipovima gde žene briju glave. Da.
Jedna ima neki zdravstveni problem od kog joj opada kosa, pa je preventivno skraćuje na keca... druga je izgubila opkladu... treću briju zbog uloge u filmu... itd. A ono što je zajedničko za skoro sve su - suze. Tragedija, kao da im nikad više dlake na glavi neće dobiti istu dužinu. U čemu je stvar?
Imate li vi fetiš sopstvene kose? Koliko vam znači i koliko ste vezane za nju? Gde mislite da se frizura rangira na listi vaših aduta? Slažete li se sa najnovijim merama vlade po pitanju fiskalne politike? Koliko trošite na frizure i hemiju? I, kad smo već kod para, pitanje svih pitanja: za koliko šuški biste se ošišale na ć?

Ja sebe smatram srecnom jer imam vrlo zdravu i kvalitetnu kosu....ne koristim nikakve maske ni preparate, dovoljno je samo da je operem i ocesljam. :zaljubljena: Nije mi zao da je secem, nosila sam razne frizure, imala sam jedno vreme kratku kosu, sad je opet duga. :)

A ovo za novac, hmmm stvarno nisam razmisljala o tome....mozda bih pristala ako postoji dobar razlog za to.

Ja sebe smatram srecnom jer imam vrlo zdravu i kvalitetnu kosu....ne koristim nikakve maske ni preparate, dovoljno je samo da je operem i ocesljam. :zaljubljena: Nije mi zao da je secem, nosila sam razne frizure, imala sam jedno vreme kratku kosu, sad je opet duga. :)

A ovo za novac, hmmm stvarno nisam razmisljala o tome....mozda bih pristala ako postoji dobar razlog za to.

Nemoj sjeći onu kikicu nikako:sad2:

E da je plavo,nego na kraju ispadne ona narančasta boja,kao spaljena...nikad mi nisu bile jasne te žene koje furaju to:confused:

jock, niko to ne "fura", to je neizbjezan korak na putu ka dobijanju plave kose.
potrebno je proci nekoliko doza blajhanja sa pauzama izmedju da bi se skinuo pigment sa tamne kose i dobila neka nijansa plave.
a ja sam htjela anime bijelu/srebrnu koju mi tehnicki smatramo plavom

i dobila sam je :D zajedno sa nekoliko opekotina i unistenom kosom :( ali bilo je fino dok je trajalo

Ozbiljno?Evo i ja četvrti dan jedem samo voće i povrće isključivo svježe+riba za večeru..za početak tako.

Da... pa pazi, to ti je jako zdravo... i voće i povrće, samo moraš da balansiraš... riba takođe.

- - - - - - - - - -

jock, niko to ne "fura", to je neizbjezan korak na putu ka dobijanju plave kose.
potrebno je proci nekoliko doza blajhanja sa pauzama izmedju da bi se skinuo pigment sa tamne kose i dobila neka nijansa plave.

i dobila sam je :D zajedno sa nekoliko opekotina i unistenom kosom :( ali bilo je fino dok je trajalo
Ne mora baš svaka žena... znam par crnki koje su pre dobile nijansu koju sam ja htela od mene koja imam prirodno svetlu kosu... samo zato što nisu imale taj šugavi crveni pigment koji vrišti...

Hmm ne znam baš,jer viđam neke žene mjesecima sa takvom kosom...

bas sam autoritet :lol: :lol: ma idi bre, ja ni svoju decu ne mogu da nateram da jedu, a i ne silim ih...jedemo kad smo gladni i koliko smo gladni :)

Ni mene moji nisu mogli da nateraju... stalno nešto izvoljevala... E onda su uveli pravilo, nema ustajanja od stola dok se ne završi sa obrokom...i tako su nekako uspeli da me dovedu u red, pošto je mučno gledati kako se svi igraju, a ti blejiš nad tanjirom...:D

Ne mora baš svaka žena... znam par crnki koje su pre dobile nijansu koju sam ja htela od mene koja imam prirodno svetlu kosu... samo zato što nisu imale taj šugavi crveni pigment koji vrišti...

da li se zbog tog istog pigmenta dobija i zuta plava kosa? posto je meni bilo dosta zutih pramenova u kosi koje sam morala ponovo da blajham da skinem zutilo

Hmm ne znam baš,jer viđam neke žene mjesecima sa takvom kosom...

Videla žaba da se konj potkiva... bukvalno...
Plavuša ne može da bude svako, kao ni crvenokosa, ni crnka...
Ako nemaš kosu, ten, dužinu, oči za određenu boju, bolje se man' ćorava posla... bar u kućnoj radinosti... izgledaćeš ukradeno iz nekog romskog naselja.

- - - - - - - - - -

da li se zbog tog istog pigmenta dobija i zuta plava kosa? posto je meni bilo dosta zutih pramenova u kosi koje sam morala ponovo da blajham da skinem zutilo

Da... bar kod mene je bilo tako... msm ti u prvih par farbanja ukoliko ne koristiš blanš moraš imati tu boju... svetliju ili tamniju... Mada ta boja i nije ružna, ali zavisi od tena... nekima stvarno stoji... Mada ti si htela anima luk, tako da tebi to i nije bitno.. ti si u svakom slučaju morala blanšom.
Onda sam izvukla pramenove blanšom i dovelo se u red... posle su ti pramenovi izrasli... ali sam je već uveliko palila jakim farbama pa sam dobijala neku zadovoljavajuću boju...

Ako nemaš kosu, ten, dužinu, oči za određenu boju, bolje se man' ćorava posla... bar u kućnoj radinosti... izgledaćeš ukradeno iz nekog romskog naselja.

Ja mislim da svakom prirodna boja kose najbolje pristaje, eventualno par nijansi svetlije ili tamnije. Sve preko toga retko kome dobro stoji.

- - - - - - - - - -

Da... bar kod mene je bilo tako... msm ti u prvih par farbanja ukoliko ne koristiš blanš moraš imati tu boju... svetliju ili tamniju... Mada ta boja i nije ružna, ali zavisi od tena... nekima stvarno stoji... Mada ti si htela anima luk, tako da tebi to i nije bitno.. ti si u svakom slučaju morala blanšom.
Onda sam izvukla pramenove blanšom i dovelo se u red... posle su ti pramenovi izrasli... ali sam je već uveliko palila jakim farbama pa sam dobijala neku zadovoljavajuću boju...

Znam ja to sve,ali se pitam kako one ne vide to jbg,jel moguće da im ne smeta što izgleda spaljeno...

Zene nikako ne bi trebalo da se depiliraju.Depilirana zena,gubi svaku seksualnu privlacnost.Kada bi se objavila javno,slika depilirane i one sa dlakama ispod pazuha,i stidnom delu tela.Sta mislite,koja bi izazvala vece ushicenje,muske populacije? Pa naravno,ona maljava.Priroda je kod zena,stvorila malje,na onim delovima tela,na kojima i treba.Ovo sto je sada u "modi" brazilska depilacija,to je
cista ludost. To treba na vreme zaustaviti,da ne bi doslo,do muske nezainteresovanosti za suprotan pol!

- - - - - - - - - -

Ova tema se zatvara!

Back