Žene i dlake

Paotkud znam zasto :( tako je bilo , ja Sam bila srecna zbog dolazece bébé pa nisam previse mislila tj gurala Sam pod tepih te misli kako Sam trudna
Kad Sam rôdila rekla Sam nikad vise
Nema tu niceg sto nisi dozivela ti ili neka druga Ali jednostavno ja to ne volim epruvete i epruvete date krvi pregledi peechke materine nemogucnost normalnog zivota a muskarac dobije bebu n'a gotovo :aha:

- - - - - - - - - -

ne probavaj :lol:
zivi sa tim lepim secanjem :lol:

:lol: uzasna si

sto ne znaci da druge nisu imale takve problem.
ja sam u drugoj trudnoci imala problem otecenosti u poslednjem mesecu, mogla sam ko balon da poletim, samo da nisam bila onoliko teska :lol:
stopala nisu ni u sta mogla da udju, osim u papuce najmanje jedan broj vece. prsti na rukama ko cevapi.
vrucina, gorusica, kiselina, naizmenicno sa mucnina (to da se rimuje) :lol:
doduse, da se vratim na dlake, cini mi se da u trudnoci sporije rastu

:lol:
I ja sam se porodila po uzasnoj vrucini. Ne pijem gazirano, ali tada mi se taaako pio Sveps. I, on upao na odeljenje pred porodjaje, skriva se po sobama, zene se cude :lol:, dok me nije nasao i dao mi flasicu.
Ne verujem da se iko oseca lepo poslednji mesec. Meni je trudnicka garderoba grozna. Nosila sam trenerke, posle sorceve i "njegove" majice.

Pa ko da nemas oci kad odes u cekaonicu
Nisi ti jedina trudna, mislim podrazumeva se da ovde nijedna nije imala fleku striju dijabetes i slicno :roll: Ali pitajte Malo druge

Fleku, striju, dijabetis NE!
Prva trudnoca mi je bila savrsena.
U ovoj drugoj imam bruh ali to nema veze sa samom trudnocom.

Meni je trudnoca super stanje!
Mogla bih stp godina da sam trudna.
Pa jos kad se beba gica... :heart:
Kad se pogledas u ogledalo a onako si obla, sijas, koza divna, puterasta, kosa sija, oci... ma sve... :)

Meni je period posle porodjaja horor! :sad2:

Ja sam bukvalno do porodjaja bila super!!!
U 9-om mesecu sam imala energije da poletim...
Secam se sneg do kolena, napolju -25, mi nemamo grejanje u kuci,
cak ni tople vode...
Ja ustanem, umijem se ledenom, obucem, sednem u auto, izlopatam sneg da nekako izadjem iz ulice,
odem do mojih, skakucem po stepenicama do treceg sprata gore-dole...
Moji se hvataju za glavu kad me vide, em.preskacem.po dve stepenice em vozim...

To je bilo u februaru, ja se porodila 12.Marta.

Pa Eto vi Sté uzivale Ali prihvatite da nije svima tako
Meni period posle bio ok, samo da Sam imala bar nekoliko sati nedeljno bebisiterku bilo bi kulije
Mislim kad kazem ok bilo je normalno i ocekivano

...a nisu one na nogama.

Naime, juče nešto blejim na jućubu, i klik ovamo, klik onamo, završim na klipovima gde žene briju glave. Da.
Jedna ima neki zdravstveni problem od kog joj opada kosa, pa je preventivno skraćuje na keca... druga je izgubila opkladu... treću briju zbog uloge u filmu... itd. A ono što je zajedničko za skoro sve su - suze. Tragedija, kao da im nikad više dlake na glavi neće dobiti istu dužinu. U čemu je stvar?
Imate li vi fetiš sopstvene kose? Koliko vam znači i koliko ste vezane za nju? Gde mislite da se frizura rangira na listi vaših aduta? Slažete li se sa najnovijim merama vlade po pitanju fiskalne politike? Koliko trošite na frizure i hemiju? I, kad smo već kod para, pitanje svih pitanja: za koliko šuški biste se ošišale na ć?

bolje da si pitao sta je sa zvezdama koji su u javnost dal one imaju svoje prave zube?

iju :eek: pa niste normalne stvarno :lol: od dlaka do porodjajne sale

Женске приче.

Кад ми можемо да се задржимо на једној теми и у РЛ?

Мало морамо да застранимо, ионако све иде на адресу ПДФ Жене.

Mm voli dugu kosu... na meni...
A ja volim zimu, pa pustim dlake na nogama... Plave, svilene, pa kad ih pokazem.muzu,
on se zgrozi najstrasnije... a ja se nedelju dana posle toga smejem do suza... :mrgreen:

Ne razumem.zasto muskarcima smetaju dlake na nogama, na zenama?

U trudnoci sam pripremala muza da ce morati da me obrije pre porodjaja,
medjutim, nisam se toliko ugojila, pa sam sve sama...
Ovaj put ce mozda morati da glumi bricu :mrgreen:

Nije tacno da muskarci,ne vole dlake,na odredjenim delovima zenskog tela.Najmanje 80% muskaraca,voli stidne dlake kod zena! Takodje,veliki broj muskaraca,voli
zene,koje ne brijaju dlake,ispod pazuha.To su seksualno,vrlo razdrazljivi objekti.Pametna devojka - zena,prvo treba da pita svog partnera,pre,nego sto pristupi depilaciji,odredjenih delova svoga tela.:bye:

- - - - - - - - - -

E,sada je dosta o dlakama.Tema je iscrpljena! ZAVRSENA TEMA

Zasto no comment? Za svako pitanje,treba imati spreman odgovor! Cega se stidis? I sama Eva,kada ju je Bog,na trazenje Adama stvorio,imala je dlake,na svim delovima tela,na kojima i
sadasnje zene imaju.Bilo bi vrlo lepo,kada bi svi ljudi,imali hrabrosti,da o svemu,slobodno prodiskutuju,ne bojeci se "sta ce ko misliti o meni".

Zasto no comment? Za svako pitanje,treba imati spreman odgovor! Cega se stidis? I sama Eva,kada ju je Bog,na trazenje Adama stvorio,imala je dlake,na svim delovima tela,na kojima i
sadasnje zene imaju.Bilo bi vrlo lepo,kada bi svi ljudi,imali hrabrosti,da o svemu,slobodno prodiskutuju,ne bojeci se "sta ce ko misliti o meni".

Ne radi se o moj stid, vec to da je suvisni svaki komentar jer je sve prije mene receno. Ja volim dlake kod muskarce, kao sto ti volis kod zenama. Eto, rekla sam:)

Back