Zene i borilacke vestine

e jeste bravo ko da ima zilion filmova i bas mi ogavna bila a sad bi je bogami otreso rado
s_33457s_cynthia_rothrock_01.jpg

Da li su su zene snaznije i pouzdanije ako treniraju neki borilacki sport?
Zgodnije muskarcima ili manje, kakve su uopste zene i devojke koje treniraju neku borilacku vestinu? jesu nasilnije i provokatnije kao ono u filmovima jaci zadirkiraju slabije?
Ili su normalne poput i ostalih pripadnika lepseg pola?
Jer ne bih da naletim na jednu... andjeoskog lica koja zna kung fu i ostala cereceke za ubijanje. Hvala.

Čisto vređanje ženskog roda. Potenciranjem tzv negativnih i neželjenih osobina žena koje vole sport i nazivanjem normalnim ono što se muškarcu u tom trenutku htjelo je vređanje sveukupnog ženskog roda, a žalosno je što žene pristaju na takvu podjelu i po ulici ističu ono što ih eonima udaljava od sporta a približava čemu?? Utegnutoj glupači koja ne može ni da potrči kako treba

Žalosno je što sportiskinje pristaju na ispunjavanje muških kriterijuma poželjnog

Jel možeš molim te da obrazložiš ovaj post.

- - - - - - - - - -

sportski seksualni objekat - do kada će se žene srozavati

Taj sportski "seksualni objekat" bi dobrom delu prosečnih muškaraca promenio negativno mišljenje u vezi ženske emancipacije i mogućnosti :mrgreen: .

Eto, zene su postale Ravnopravne, izborile se feministkinje za to.A u Bor. Vestinama slabo to ide ne moze zensko protiv muskog nikako, prirodno je muzjak jaci od zenke i to mora da se nauci Postovati i onda ce biti Mir.:whistling:

Ne znam, nekako mi to da devojka trenira karate i ima crni pojas deluje ili isuvise smesno ili ozbiljno, nikako ne bih voleo da budem sa bokserkom, to cudoviste jbt ima misice ko svarcneger u pm

Žene koje treniraju borilačke veštine su uglavnom vrlo zgodne.Isto tako neka zgodna odbojkašica, vitka i dugonoga je veoma snažna.Uostalom što bi te neka bokserka ili karatistkinja napala?

Poslednja izmena:
Moja devojka trenira boks i rvanje. U rvanju ne mogu da joj pariram, boksovali nismo jer ne udaram zene...
U svakom slucaju mnogo je bolje trenirati nego ne, sto zbog kondicije, zategnutosti tela, samopouzdanja i samoodbrane itd...

Mislim to je tvoja zemska, a ona verovatno dolazi na Krstu, pa da ne bi bilo posle, nista u ne znam koliko veceri, moras biti dobrica i zato si napisao da te obara u rvanju.Znas ovo je Smesno i Zalosno u isti mah, ne moz zemska da parira Nikada pravom muskom koji dobro udara bilo nozno ili rucno, a tek kada uradi blokove, ma idi bre,:cool:

slazem se sa njim, zena nikako ne moze da bude jaca od muskarca pa makar imala crni pojas i u baletu, a ove sto bilduju i imaju misice one se ne racunaju, jer to nisu zene to su cudovista

Prosečan muškarac jeste jači od prosečne žene, ali po toj logici stvari i niži i mršaviji muškarac ne bi mogao da se izbori sa krupnijim muškarcem od sebe, što je netačno.Borilačke veštine se i treniraju da bi se poništila prednost koju ima prirodno snažnija ili veštija osoba.To je u suštini i svrha treninga borilačkih veština, steći prednost boljom tehnikom, inteligentnijim razvojem snage, povećanjem psiholoških prednosti.U vučjem čoporu vuk koji je manji i slabiji je osuđen celog života da bude u podčinjenom odnosu prema krupnijem vuku, a to je zato što su vukovi životinje i nemaju razum kao čovek, koji ljudskom biću omogućuje da se bori na superiorniji način ili koristi oružje protiv snažnijeg i većeg od sebe.

Poslednja izmena:
Iznalupali ste se cim ste presli na religiju i medicinu i fiziologiju zamenili sa adamovskom "biologijom" i zmijom koja prica sa drveta.

Zena se razlikuje od muskarca samo i samo po

1) 1 drugacijem hromozomu
2) drugacijoj koncentraciji hormona - manji testosteron a veci estrogen (ne zaboravite da i zene imaju dlakave noge, mnoge i brkove, a tek ruke, ali sve to brijaju pa se ne primecuje, a postoje i cosavi muskarci)
3) Na mesto polnog uda imaju rupu, i umesto testisa jajnike.

Ukoliko nadjete zenu koja ce imati veci ili skoro slicni testosteron kao i nekog "muskarca" koji ima testosteron jedva na donjoj crti, razvalice ga zena od batina, verovatno od njega ima i vecu saku i jace kosti, a cak i nema toliko osetljivu tacku izmedju nogu kao musko.

Da li znate zasto muskarci imaju bradavice? Jedna totalno nebulozna cinejnica iz ugla religije - Ako je Adam savrsen i prvi napravljen, koj moj mu sluze bradavice??? Bradavice evolutivno sluze da sisari sisaju mleko.
Tu se vidi cela glupost religije. No nije pdf za to.

U stomaku majke, plod na pocetku je ni musko ni zensko. Zato ima bradavice. Ako se ukljuci testosteron u dalji razvitak ploda, plod ce biti buduca muska beba, i sam taj uticaj testosterona kod ploda pocinje da razvija muske primarne sexualne karakteristike - penis i testise koji ce u doba adolescencije opet da "ozive" i da se reaktuiviraju kako bi izazvali i sekundarne sexualne karakteristike, a sve pod uticajem testosterona, i tada pocinje naglo jacanje muskarca nad zenom. Do tada se cini kao da su devojcice nekako naprednije i 2-3-4 godine iznad svojih vrsnjaka u tom fizickom smislu.

Na isti nacin estrogen kod devojcica u pubertetu prave promene.

Da su muskarci i zene povezani kao bica, govori i to da i muskarac moze imati zenske grudi u svakom periodu zivota, ako mu se testosteron nekim slucajem konvertuje u estrogen i ostale hormone. Ta aromataza cini da mu rastu grudi a pojava se naziva ginekomastija.

A u danasnje vreme kada se pogleda ovo trans drustvo tu se vise ne zna ko je zensko ko je musko, ko je posle intervencija cega izgubio a cega dodao, tako da mozete da uvedete i tu kategoriju u razmatranje gde se nalazi po snazi i borenju ahhahahhahahahhaha

Back