- Poruka
- 9.849
volim da povezujem stvari koje nisu usko povezane![]()
Disciplina, zdrav zivot, razmisljanje, i Borba sa samim sobom, da li sve ovo je usko povezano u Religiji i Borbi,

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
volim da povezujem stvari koje nisu usko povezane![]()

Disciplina, zdrav zivot, razmisljanje, i Borba sa samim sobom, da li sve ovo je usko povezano u Religiji i Borbi,![]()

kako se zove ona plavusa zenski stiven sigal sto je snimala one karate filmove 80ih?

Da li su su zene snaznije i pouzdanije ako treniraju neki borilacki sport?
Zgodnije muskarcima ili manje, kakve su uopste zene i devojke koje treniraju neku borilacku vestinu? jesu nasilnije i provokatnije kao ono u filmovima jaci zadirkiraju slabije?
Ili su normalne poput i ostalih pripadnika lepseg pola?
Jer ne bih da naletim na jednu... andjeoskog lica koja zna kung fu i ostala cereceke za ubijanje. Hvala.
Evo pravog primjera spoja ženstvenosti i majstorstva:
![]()
Zenske borbe,bar MMA koliko pratim mi je mnogo zanimljiviji od muskog.
Muskarci kalkulisu,zene se biju kao terijeri,nema popustanja,nema umaranja,samo krv.
Mada steta za ovako lepu devojku da se bori i da joj svaki mec razbijaju glavu.
Pogledajte prilog 328959
http://video.ufc.tv/SFColumbus/Ronda-fox.jpg
Žalosno je što sportiskinje pristaju na ispunjavanje muških kriterijuma poželjnog
sportski seksualni objekat - do kada će se žene srozavati
.
Ne znam, nekako mi to da devojka trenira karate i ima crni pojas deluje ili isuvise smesno ili ozbiljno, nikako ne bih voleo da budem sa bokserkom, to cudoviste jbt ima misice ko svarcneger u pm
Žalosno je što sportiskinje pristaju na ispunjavanje muških kriterijuma poželjnog
Moja devojka trenira boks i rvanje. U rvanju ne mogu da joj pariram, boksovali nismo jer ne udaram zene...
U svakom slucaju mnogo je bolje trenirati nego ne, sto zbog kondicije, zategnutosti tela, samopouzdanja i samoodbrane itd...

Mislim to je tvoja zemska, a ona verovatno dolazi na Krstu, pa da ne bi bilo posle, nista u ne znam koliko veceri, moras biti dobrica i zato si napisao da te obara u rvanju.Znas ovo je Smesno i Zalosno u isti mah, ne moz zemska da parira Nikada pravom muskom koji dobro udara bilo nozno ili rucno, a tek kada uradi blokove, ma idi bre,![]()
PLP, tebra baš si srednjovekovan.

slazem se sa njim, zena nikako ne moze da bude jaca od muskarca pa makar imala crni pojas i u baletu, a ove sto bilduju i imaju misice one se ne racunaju, jer to nisu zene to su cudovista