- Poruka
- 200.650
Ti prvo da nađeš ženu, pa se vrati na temu.i sad ce @bird again opet da prigovara za spam..tako je..prestajemo sa spamom i mariom![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti prvo da nađeš ženu, pa se vrati na temu.i sad ce @bird again opet da prigovara za spam..tako je..prestajemo sa spamom i mariom![]()
Doneću ti sendvič za doručak.
znamo mi sta se radi u trecim smenama
pravo musko,umesto da kazes dolazim da kopamo zajedno..Doneću ti sendvič za doručak.![]()
to što žene obavljaju NEKE radnje istovremeno,tj više različiti radnji istovremeno,ili što bi ameri i ti rekli multitaskuju,neznači da muškarci neobavljaju NEKE DRUGE radnje istovremeto zaboga,logička greška non sequitur (nesledi)Probaj ti da nosiš dete u jednoj ruci, drugom da mešaš ručak na šporetu dok vičeš na starije dete da ne juri mačku po stanu a jednim okom posmatraš muža koji ne ispušta daljinac iz ruke
![]()
sta?znamo mi sta se radi u trecim smenama![]()
Ja pravim sendvič svojim rukama, a neću da ti se mešam u posao, to je tvoj izbor, tvoja stvar. Volim kad smo jednaki!pravo musko,umesto da kazes dolazim da kopamo zajedno..
Ma šta ti znaš?znamo mi sta se radi u trecim smenama![]()
Briga me,iskopacu mnogo zlataJa pravim sendvič svojim rukama, a neću da ti se mešam u posao, to je tvoj izbor, tvoja stvar. Volim kad smo jednaki!![]()
U tim trenucima je to mehanička radnja, refleksno usvojeno ponašanjeto što žene obavljaju NEKE radnje istovremeno,tj više različiti radnji istovremeno,ili što bi ameri i ti rekli multitaskuju,neznači da muškarci neobavljaju NEKE DRUGE radnje istovremeto zaboga,logička greška non sequitur (nesledi)
npr piju pivo i jedu čipas dok gledaju utakmice itd itd,to je samo jedan primer
i da sam ja ovo rekao bio bih muska svinjapojma oni nemaju šta ubacuju u usta
Al za mene misle da nisam dvosmislenai da sam ja ovo rekao bio bih muska svinja![]()
Trudnoća je očigledan primer gde zakon i treba dati više olakšica ženama i finansijski podupreti sistem kako bi one koje žele da imaju decu, mogle to da čine bez straha od otkaza. Pravno muškarac tu nema šta da traži jer ne može ostati trudan.Apsolutno ista prava nemaju dve jedinke na svetu a kamoli da ovako uopštavamo i razvodnjavamo
Šta ti to u konkretnom smislu znači, koja prava više treba da imaju muškarci u odnosu na žene i/ili obrnuto?
Feministkinje ne vole obaveze za sebe pa čak ni tako proste kao odsluženje roka. One bi obaveze drugima samo a one bi da komanduju, zahtevaju i zvocaju. I onda pošto ne mogu da pronađu muškarca ili ženu za zajednički život jer niko neće da ih trpi onda one zahtevaju da ih ceo sistem i svi slušaju. Ukratko i vojsku kad služe dobrovoljno to rade samo da bi se pamprčile po kasarnama a ne da bi kopale rov, vukle minobacač ili menjale gusenice na tenku. Služe da bi imalo šta da se pamprči.sobzirom da se bas bore za ravnopravnost poslednjih godina
sto podrzavam da se razumemo
zasto se ne bore i da imaju obavezni vojni rok?
pa i taj primer što si dala sa ženama je isto mehanička i refleksna radnjaU tim trenucima je to mehanička radnja, refleksno usvojeno ponašanje
pojma oni nemaju šta ubacuju u usta ako neka ozbiljna tema u pitanju
![]()
Mense čini da ti kopaš ugalj.Briga me,iskopacu mnogo zlata![]()
Za sve ovo više manje postoje prilično utemeljeni razlozi tako da tu nije nikome ništa dato na lepe oči, ni muškarcima ni ženama. Moje mišljenje. Znači ne radi se o tome da neko ima više prava od nekog drugog, nego postoje razlozi za to.Trudnoća je očigledan primer gde zakon i treba dati više olakšica ženama i finansijski podupreti sistem kako bi one koje žele da imaju decu, mogle to da čine bez straha od otkaza. Pravno muškarac tu nema šta da traži jer ne može ostati trudan.
Vojna obaveza i mobilizacija je tehnički u korist žena i to je tako oduvek bilo kroz istoriju. To ne bih menjao, tako i treba ostati.
Raniji odlazak u penziju, u korist žena. Nemam problem sa time jer je česta pojava, kako u Srbiji, a tako i u svetu da žene mimo posla obavljaju i kućne poslove koji se nigde ne beleže
Abortus je pod apsolutnom kontrolom žene, pravno gledano. Tu ne bih ništa menjao. Muški neka paze gde ga stavljaju i u koga ga stavljaju.
To je tvoje viđenje feminizma i feministkinja.Feministkinje ne vole obaveze za sebe pa čak ni tako proste kao odsluženje roka. One bi obaveze drugima samo a one bi da komanduju, zahtevaju i zvocaju. I onda pošto ne mogu da pronađu muškarca ili ženu za zajednički život jer niko neće da ih trpi onda one zahtevaju da ih ceo sistem i svi slušaju. Ukratko i vojsku kad služe dobrovoljno to rade samo da bi se pamprčile po kasarnama a ne da bi kopale rov, vukle minobacač ili menjale gusenice na tenku. Služe da bi imalo šta da se pamprči.
Teško, da bi brinuo o bezbednosti deteta u naručju treba ti trista posto mozga, da bi ručak bio adekvatno spremljen, takođe, da bi starije dete bilo sprečeno da se povredi takođe, jedino za šta ti ne treba pun kapacitet mozga je besan pogled na muža u fotelji sa daljincem u rucipa i taj primer što si dala sa ženama je isto mehanička i refleksna radnja
zašto si mizandrična..
i ja podrzavam. Zasto samo mi muskarci da ganjamo zene, i one imaju pravo na to.sobzirom da se bas bore za ravnopravnost poslednjih godina
sto podrzavam da se razumemo
zasto se ne bore i da imaju obavezni vojni rok?
netoćnoTeško, da bi brinuo o bezbednosti deteta u naručju treba ti trista posto mozga, da bi ručak bio adekvatno spremljen, takođe, da bi starije dete bilo sprečeno da se povredi takođe, jedino za šta ti ne treba pun kapacitet mozga je besan pogled na muža u fotelji sa daljincem u ruci
![]()
Dobro, ali ravnopravnost i ne treba postojati po nekim pitanjima. Zamisli tu ludost da muško ima podjednaka prava po pitanju trudnoće (ili ti abortusa konkretno). Haos u najavi.Za sve ovo više manje postoje prilično utemeljeni razlozi tako da tu nije nikome ništa dato na lepe oči, ni muškarcima ni ženama. Moje mišljenje. Znači ne radi se o tome da neko ima više prava od nekog drugog, nego postoje razlozi za to.