Zene, da li biste se druzile sa gej muskarcima? Ili: sta bi na to rekao vas muskarac?

• Začetnik teme Začetnik teme MAXMA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Samantha Jouns:
Ako je dobar decko zasto da se ne druzim sa njim.....imam vec par prijatelja koji to jesu pa smo u super odnosima....a sta bi rekao moj dragi na to,..pa mislim da nema sta on tu da kaze ili da misli...
Samanta draga moja , a stya bi bilo kada bi se tvoj decko smuvao sa tvojim "" prijateljem... Oni su vrlo navalentni i cesto tesko prihvataju odbijanje , a kad budu odbijeni onda su spremni na svakave niskosti .... ako nisi osetila ima vremena osetices i ti na svojoj kozi.... :-?

bih, i druzim se..lepota takvog odnosa je u tome sto iako je musko-zenski, potpuno je i obostrano oslobodjen napetosti i libidoznih pretenzija..ja u takvom odnosu uzivam i ne vidim u tome nista lose...moj muskarac nema pojma o sexualnoj orijentaciji doticne osobe, i nema potrebe jer se to njega ne tice. inace ne vidim koja je svrha lova na vestice usmerenog protiv gay-eva oba pola...ne vidim za koga isti pretstavljaju pretnju? s' obzirom na to kako prolaze u okruzenju, mislim da su oni ugrozeni , i ne bih im rado bila u kozi :(

Back