- Poruka
- 9.317
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zaboravio si da obavezno treba potruniti odozgo sitno seckanom slaninom...Буранија је супер.
Рецепт:
Динстати кило меса и Лука , на крају убациш шаку бураније.
turci nemaju reči ni za šta što nije vezano za konje ovce i krave.turska reč koju smo preuzeli kako smo znali i umeli
ja sam tako i kupus zavoleoNe znam ko ne voli Boraniju s Mesom™.
Posno, bez mesa ..Ja nemam nikakav problem sa boranijom, ja baš volim boraniju (kao i sav zeleniš).
Recimo ima jako lep recept za zapečenu boraniju u rerni pa sa prelivom od belog luka, baš specijalitet.
Samo bez tikvica, zasto tikvice?jako je dobra kad se uprži pa začini ko pečene paprike.
ustvari može i mix buranija tikvica crvena paprika
i mnogo bela luka
ja sladak kupus nisam mogao da smislim a kad sam ga ponovo probao nakon mnogo godina nisam mogao da stanemja sam tako i kupus zavoleo
ako ih isprzis na tanjiraci i pomesas u posudi sa rostiljem i sitno secenim lukom, tikvice poprime smek rostilja sa lukom.Samo bez tikvica, zasto tikvice?
One su toliko neutralne da u ovoj kombinaciji samo prave masu...
Bukvalno svako jelo moze lepo da se spremi i bude ukusno.ja sladak kupus nisam mogao da smislim a kad sam ga ponovo probao nakon mnogo godina nisam mogao da stanem
Nije svaka boranija ista.Posno, bez mesa ..a moze i varijanta mlada prelivena mlekom sa malo piletine.
Ali mi je draza bez mesa.
pa baš zato.Samo bez tikvica, zasto tikvice?
One su toliko neutralne da u ovoj kombinaciji samo dodaju na masi...
Mlada mi je ipak najukusnija. Za neku mix salatu ti je odlicna ideja ...Nije svaka boranija ista.
Mlada boranija, bez končića, žuta ili ona široka šarena su najukusnije.
Volim boraniju kao čorbicu sa mesom, nekada je kuvam zasebno kao prilog uz pečeno meso.
Volim musaku od boranije, salata je odlična.
Misliš na boraniju?pa baš zato.
tikvice su jeftine, a paprike skupe.
probaj da ispečeš i začiniš kao pečene paprike.
milina....![]()
Mora biti mlada i sveža, u suprotnom je puna končića i žilava.Mlada mi je ipak najukusnija.
pa baš zato.
tikvice su jeftine, a paprike skupe.
probaj da ispečeš i začiniš kao pečene paprike.
milina....![]()