Boljarin
Buduća legenda
- Poruka
- 28.390
au, eo priznajem sve...ne moras..![]()
E, tako. Sumnjas u moje slobodno, neskriveno misljenje do obozavanja.
Nasilnice jedna.
- - - - - - - - - -
Kazem ja da je zenski ego kao crna rupa, nikad je ispuniti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
au, eo priznajem sve...ne moras..![]()
eto sad.E, tako. Sumnjas u moje slobodno, neskriveno misljenje do obozavanja.
Nasilnice jedna.
- - - - - - - - - -
Kazem ja da je zenski ego kao crna rupa, nikad je ispuniti.
eto sad.
moj ego je sasvim ok, hvala na pitanju.
sta si sad hteo da dokazes?![]()
Biti il ne biti doopeuvlakač pitanje je sad !![]()
ti si sigurno bosanac, tako oni..jbt lakse im je u dupe uterati, nego izvuci komliment,..Biti il ne biti doopeuvlakač pitanje je sad !![]()
kad se popune neke druge praznine, ego postaje sasvim zanemrljiv. znas ti to vrelo dobro.Samo konstatujem da je to dugacak put.
- - - - - - - - - -
Ja bih ti zamerio za zene ne garantujem.
ti si sigurno bosanac, tako oni..jbt lakse im je u dupe uterati, nego izvuci komliment,..
kad se popune neke druge praznine, ego postaje sasvim zanemrljiv. znas ti to vrelo dobro.
a od toga najgore kad vam se nasmeši i zahvali , a vi pomislite da joj se dopadateKompliment uvek prija...a jos vise kad dodje iz usta nekog ko ti se svidja.
Kako reagujete na nekoga ko vam otvoreno udeli par komplimenata ?
Da li ga odmah isklkjucite iz igre kao dosadnog , da li mislite da je hostapler i svaler , ili ?
Uglavnom kako reagujete![]()
Zahvalim se ...bez emocija
Ako je neko svakodnevniji ...kažem lepo zvuči i ako je frazai ne odreagujem posebno
Ako je neko meni blizak , pitam -da li zna da nije lepo lagati
A ako mije baš ,baš blizak ...kažem- to je zato što sam tvoja![]()
Zahvalim se, ne glumim nikakvo ludilo. Dajem komplimente ljudim koje volim. Na poslu mi je to nova metoda da motivisem ljude i ima bas veliki pozitivan uticaj na njih. Svi vole komplimente.
Када би мени неко на послу уделио комплимент, ја бих му рекао, да се торња у 3 лепе![]()
Када би мени неко на послу уделио комплимент, ја бих му рекао, да се торња у 3 лепе![]()
Kako reagujete na nekoga ko vam otvoreno udeli par komplimenata ?
Da li ga odmah isklkjucite iz igre kao dosadnog , da li mislite da je hostapler i svaler , ili ?
Savet za muškarce:
Svakoj dami se obraćajte sa "gospodjice"
jer ako joj kažete "gospodjo" a ona neudata (bez obzira na godine i kako izgleda)
biće tarapane.
Ako kaže da je udata, vi se oduševite "Pa ko bi rekao, tako dobro izgledate"
Svakako, nema te žemske koja ne voli komplimente.
A ako partnerku hoćete da ubijete u pojam,
kad se picne i pita vas kako izgleda
odgovorite "super" ali obavezno ni ne pogledavši je.
Nema te koja neće da oblesavi.
Zahvalim se, ne glumim nikakvo ludilo. Dajem komplimente ljudim koje volim. Na poslu mi je to nova metoda da motivisem ljude i ima bas veliki pozitivan uticaj na njih. Svi vole komplimente.
otpisanKako reagujete na nekoga ko vam otvoreno udeli par komplimenata ?