Žene čujte i počujte

Kako reagujete na nekoga ko vam otvoreno udeli par komplimenata ?
Da li ga odmah isklkjucite iz igre kao dosadnog , da li mislite da je histapler i svaler , ili ?
Uglavnom kako reagujete :lol:

Zahvalim se ...bez emocija
Ako je neko svakodnevniji ...kažem lepo zvuči i ako je fraza ;) i ne odreagujem posebno
Ako je neko meni blizak , pitam -da li zna da nije lepo lagati
A ako mije baš ,baš blizak ...kažem- to je zato što sam tvoja :p

Nema sta...sto bi rekao Vlado Georgiev...iskreno, samo iskreno :)

- - - - - - - - - -

Ako je neko svakodnevniji ...kažem lepo zvuči i ako je fraza ;) i ne odreagujem posebno

Ti si ko moja mama. Zena ne zna da primi kompliment. Ako joj neko kaze da lepo izgleda, ona odgovori "Proveri dioptriju"....rekoh zeno, zahvali se i smeskaj se sebi u brk.

Najsmesnije mi je bilo kada joj se jedan covek udvarao u cekaonici. On joj kaze "kako ste lepi"...a ona "jaoj, pa nisam, vidite na sta licim, kakva mi je kosa"..a on "ma vi bi meni bili lepi i da ste celavi" :)

Ti si ko moja mama. Zena ne zna da primi kompliment. Ako joj neko kaze da lepo izgleda, ona odgovori "Proveri dioptriju"....rekoh zeno, zahvali se i smeskaj se sebi u brk.
Ma to je ono
Hvala ne treba
Valjda znam kako izgledam
Ako ja nisam tog dana zadovoljna svojom kosom mogu do sutra da pričaju komolimente, ja razmišljam o frizeru
--------
a i posao mi je takav -sa ljudima
Bojim se da bi svako vezivanje za kompliment i pridavanje važnosti moglo biti zloupotrebljeno
Samo poslovno , na distanci ...ako se osmehneš pogrešno protumače

Poslednja izmena:
Ma to je ono
Hvala ne treba
Valjda znam kako izgledam
Ako ja nisam tog dana zadovoljna svojom kosom mogu do sutra da pričaju komolimente, ja razmišljam o frizeru
--------
a i posao mi je takav -sa ljudima
Bojim se da bi svako vezivanje za kompliment i pridavanje važnosti moglo biti zloupotrebljeno
Samo poslovno , na distanci ...ako se osmehneš pogrešno protumače

Ali to je kombinacija, sta ti mislis o sebi i kako te drugi vide. Nijedan ektrem nije dobar. Niti da ti je samo bitno sta ti mislis, niti samo sta drugi misle. Ali malo oslusnes misljenje okoline. To moze da te usmeri.

Pre neki dan, dodjem ja na posao, idem hodnikom, pogledam se u ogledalo i pomislim "boze na sta licim jutros"...i sretnem kolegu a on kaze "kako si mi danas lepa, ali posebno lepa"...i sad, sta je merodavno? Da li znas kako izgledas? Pa relativno je.

Koliko je dobro nekada primiti kritiku, toliko je bitno i znati da primis pohvalu.

Da li ga odmah isklkjucite iz igre kao dosadnog , da li mislite da je hostapler i svaler , ili ?

Svaka jedinka voli komplimente...svaka...
Sada, tvoje pitanje se odnosi na REAKCIJU zena kojima das komplilment. Zamisli to ovako...ona ne zna kako na to da odreaguje ili na to nije navikla, ce odreagovati drsko posto je to odbrambeni mehanizam...dok ce se zene, koje su toga svjesne, zahvatiti i poceti sa tobom razgovor...povrsan ili malo dublji.

To ti je kao kada nesto upitas malo djete koje ne zna kako da prica sa odraslima...ti mu se obratis i dobijes kratak odgovor zato sto ne zna sta vise da kaze...takve su i zene u takvim situacijama. Cinjenica je da ljudi na Balakanu ne znaju da vode male i povrsne razgovore...zato zene i jesu takve.

Da li ga odmah isklkjucite iz igre kao dosadnog , da li mislite da je hostapler i svaler , ili ?
zavisi ko ga izgovara, kako i zasto :)

- - - - - - - - - -

zar je tebi nemoguce upotiti kompliment, a da to bude istinito?

mene pre zanima jel prepoznajete isfolirani kompliment?
mislim svako zna kako kad izgleda i kako se oseća i sad ako si očito u rasulu
i neko krene da te fatira, šta -
praviš se luda i nasedaš ili kažeš daj ne serri. naravno kulturno.

Ahahah koja dalabu šta kaže zna se šta sledi vi ga primate onako baš joj se u očima videlo na šta je mislia ...Morao sam prvo da otvorimd da vim da je slučajno ne poznajem :mrgreen:

- - - - - - - - - -

mene pre zanima jel prepoznajete isfolirani kompliment?
mislim svako zna kako kad izgleda i kako se oseća i sad ako si očito u rasulu
i neko krene da te fatira, šta -
praviš se luda i nasedaš ili kažeš daj ne serri. naravno kulturno.

Pa meni slabo daju takve komplimente , vise znaju kontra i to prepoznam , kao nevalja nešto a ustvari :cool:

- - - - - - - - - -

Од познатих људи и познатим људима - примам и дајем комплименте.

Од непознатих и непознатима - јок.

meni se desava da pozelim nekoj nepoznatoj zeni da kazem da je lepa,negovana doterana...desava se da me neka bas fascinira svojom pojavom,obicno su to zene koje imaju prelepu kozu,ili kosu,ili su neobicno obucene,a nisu vise tako mlade,al ocutim jer se bojim da cu biti pogresno shvacena

Spaikam ti ja sa jednom manekenkom iz Sarajevo town , sad oda mi to sladak ja sltka ona skontali se oko toga odma , e sad spika kad ona kaže ljubomorna sam na tebe nisi mi simpatičan , ja kontam ebote pre pola minuta mi udelila komplimente kao da sam makar veliki vezir , ja reko zašto ?
Kaže ona meni , imaš boljeg bmw-a od mene , ja reko joj ovo neka gleda keš itd ćao zdravo , ja reko pa dobro kakvog ti imaš , kaže ona x6 2014 i ferari gta ( reko laže, de nema šanse) , medjutim kad mi pokazala onda sam ostao u čudu , em riba ima , em je nije briga za pare , em zna da se zeza i pritom kaže bolji sam ja od Bmw-a :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Plus , tolerantam sam i mulitnacionalan i to sam hteo da kažem izmedju ostalog :mrgreen:

- - - - - - - - - -

prema dobrim ribama :mrgreen:

zavisi u kojoj situaciji, koliko se poznajemo itd
i na kraju krajeva od koga je
uvek prihvatim komplimente i ne ponasam se kao debil
to sto ces uljudno reci hvala nista ne znaci
i ne vidim sta ima lose u komplimentima
dati i primiti kompliment ne znaci = tucacu te
mislim za normalne ljude

Joj ili pomislim da je izopačenog uma i percepcije ili da je neviđeni lažov... problem u svakom pogledu.
Ne prija mi. Pogotovo kada mi neko da kompliment koji veze sa vezom nema...
Nije mi jasno, nikako.
Kažem jedno obično, bezizražajno hvala.. šta drugo... poštujem protokol...
Ali klonim se takvih... koliko god mogu i kad god mogu...

Back