Zene budite iskrene

Dobro ali bi trebalo u braku jednako davati love u kucu kad se vec o tome govori.

Pera zdera je rekao tu u postu kako je jedna ostavila svog decka koji je malo zaradjivao.
E takve najvise volim da mi stanu na crtu. ja sam kao vozac na medjunarodnom transportu imao mesecno po 480-500 radnih sati i bas da vidim tu koja bi vise od mene zaradila.

Ipak sam najveca faca za te stvari.

sinnke:
Dobro ali bi trebalo u braku jednako davati love u kucu kad se vec o tome govori.

Pera zdera je rekao tu u postu kako je jedna ostavila svog decka koji je malo zaradjivao.
E takve najvise volim da mi stanu na crtu. ja sam kao vozac na medjunarodnom transportu imao mesecno po 480-500 radnih sati i bas da vidim tu koja bi vise od mene zaradila.

Ipak sam najveca faca za te stvari.
Recimo 8sati puta recimo 24 radna dana je 192 radna sata mesecno normalno...
I ja sam imao gomile prekovremenih... ali bas toliko bogami ne... Pa onda jedno vreme nisam imao ni vremena za net... No sve zavisi kakva firma... najboje je po meni bez prekovremenih... Ili 4 dana radis 4 dana odmaras...

Da i posebno me nerviraju kad gledaju kakav posao radis... A ja sam radio sve od fizikalca do direktora... Pa onda one kao nesto potcenjuju tvoj posao...a ja pitam a sta ti radis...pa eto ne radim nista... :roll: Jest da mene u principu bas zabole sta radi ... i nek ne radi svejedno mi je...ali kad ***** onda mora imati i neke adute zasto *****...

Au ljudi kako mi fali kamion i one ***** uz put. Nisam nikad ni jednu kresnuo ali sam ih voleo zajebavati. Nema jaceg filinga. krenem navece pustim disco mp3 i samo mamlam po autoputu. mozak na pasu i ko ga ****.

Zene su uvek volele sofere. Jedna profesorka sto je isla samnom na put po nekad, ta se volela yebati u kamionu.
Samo da se razumemo ja nisam vozio ove krseve sto voze po gradu to treba na otpad, ja sam kod stranaca vozio nove makine, koje su unutra ciste.

Zene probajte u kamionu odlican je filing. koju bas zanima nek se meni javi kad ubodem posao kod austrijanca zovem je sigurno.

Pera_Zdera:
Recimo 8sati puta recimo 24 radna dana je 192 radna sata mesecno normalno...
I ja sam imao gomile prekovremenih... ali bas toliko bogami ne... Pa onda jedno vreme nisam imao ni vremena za net... No sve zavisi kakva firma... najboje je po meni bez prekovremenih... Ili 4 dana radis 4 dana odmaras...

Da i posebno me nerviraju kad gledaju kakav posao radis... A ja sam radio sve od fizikalca do direktora... Pa onda one kao nesto potcenjuju tvoj posao...a ja pitam a sta ti radis...pa eto ne radim nista... :roll: Jest da mene u principu bas zabole sta radi ... i nek ne radi svejedno mi je...ali kad ***** onda mora imati i neke adute zasto *****...

Pa nisam ni ja. jednom sam ostao skroz bez love pa sam kod jednog lika radio godinu dana ko konj. kod njega se jednom u sedam dana radila i nocna uz dnevnu, tada nisam mogao verovati da neko radi 36 sati bez spavanja kao vozac. I to svake nedelje te jednom zapadne.
Mene je cesto lovilo noc utorak na sredu, nema sanse da do subote se vratis u normalu.
U celoj firmi samo nas par je izdrzalo godinu dana, jer smo bili kurtoni koji smo morali.

Devilishgirl:
ma ja ne kapiram kako neko moze da bude s tipom radi toga..ok svi mi volimo novac i zna se shta je gentleman, nemojmo brkati stvari..ne pricam o braku, vec normalne stvari bre..shta sad meshamo babe i zabe..

Toga ce tek biti. Ali zenama je tesko sto sve manje ima tih koji ih mogu izdrzavati.
I sta tu ima cudno. Jer kad puno radis i puno zaradis opet ne uzivas u tome (ja probo) jer si stalno umoran i sjeban. A kad dobijes sve da ne moras raditi bavis se s onim sto te zanima jer nisi umoran i imas zivaca za svoja interesovanja. I sto zenska koja to moze da propusti priliku, i ja to pozdravljam ali nemojmo onda o ljubavi pricati.

Zato sam i ja voleo ove sto se samo jebu, ona ti kaze ja te volim zbog kite i to je to a ne prodaje neke vestacke emocije.

Devilishgirl:
ma ja ne kapiram kako neko moze da bude s tipom radi toga..ok svi mi volimo novac i zna se shta je gentleman, nemojmo brkati stvari..ne pricam o braku, vec normalne stvari bre..shta sad meshamo babe i zabe..
Naravno da je bolje imati nego nemati...to stoji... Ali ipak je debilno procenjivati i ocenjivati coveka na osnovu materijalnih vrednosti... I dobro kaze Sinke bolje da te voli i zbog kite nego zbog para... A ja mislim da je najnormalnije da se neko voli zbog svojih fizickih i psihickih osobina... Zbog svoje dobrote i takvih spiritualnih stvari... nikako materijalnih... Hehe kad malo razmislim, kombinacija svega je ipak najbolja... :roll: :wink:

vidish kako znash..ok psiha, mozak pali, apsolvirali, da nije mentol, nepopravljivi degen, nezreo, malouman i tako to, tu negde neshto da se nadju i svashta u stvari, ali neka..:P a shta fizichke osobine? to me kopka..ok ako moze da me digne, jer ako mene ne moze onda nije ni za zivot :lol: ili fiz u smislu da je visok crn nabildovan plochice tattoo mindjusha na qrcu i van njega ne razumem te fiz osobine..bitno je ono kad se dvoje vide i kad neshto zasija a nije sunce..

Devilishgirl:
vidish kako znash..ok psiha, mozak pali, apsolvirali, da nije mentol, nepopravljivi degen, nezreo, malouman i tako to, tu negde neshto da se nadju i svashta u stvari, ali neka..:P a shta fizichke osobine? to me kopka..ok ako moze da me digne, jer ako mene ne moze onda nije ni za zivot :lol: ili fiz u smislu da je visok crn nabildovan plochice tattoo mindjusha na qrcu i van njega ne razumem te fiz osobine..bitno je ono kad se dvoje vide i kad neshto zasija a nije sunce..
Ti sama proceni ko moze da te digne... :wink:
A bolje da onda i ti mozes nekog da dignes... :razz: :lol: Mada ja ne sumnjam da mozes... ali ti proveri...pa onda letis dalje od sunca...
MP3 predlog
Zajmi pare zajmim i ja i idemo... :lol:

Još jedna tema koju je trebalo u startu zaključati.
Ti, dete, stvarno imaš razvijenu maštu...
Samo, ne razumem tu opsednutost novcem.
Cenim da ti je omiljena fantazija plavuša, jahačica, ferari, 'ebete se k'o zečevi i onda, iznenada, pokulja reka dolara na prozore, nju zadavi, a ti se smeješ i smeješ i smeješ... 'El ti se dig'o? Može li da ti se digne? Mislim, da li i tvoj fizički razvoj prati mentalni?
Žao mi je ovih finih devojaka ovde što se, kao, objašnjavaju sa tobom...

sinnke:
Zasto ste u stanju ostaviti decka s kojim ste godinama i kojeg volite, zato sto vam drugi kojeg skoro i ne poznajete nudi lagodniji i bogatiji zivot?
jel to tebe neka ostavila, izvini sto pitam pa nas sve strpa u jedan kos? ja sam ostavila onog ko mi je nudio lepsi i lagodniji zivot i usvojila jednog "socijalnog slucaja" svojevremeno al mi je bio drazi nego ovaj sa 5 kuca...Nadji ti takvu pa se ponosi a ne tuguj za tom povrsnom...ona i ne zna sta je sreca...

:lol:
aaaa,to ti pitas,onako...pises scenario za teku trulex seriju koja ce se snimati u nekoj pink-produkciji pa bi da ti mi razradimo zaplet :wink:

btw,tvoj nick me uvek podseti na sinketa iz "do koske" i cuveni hit: "ti uzivas dok ja placem" :mrgreen:

McMillan:
Nisam baš čuo da ima takvih slučajeva. Ono, ima, ali obično je to jer su odlučile da prava ljubav mora da bude nesrećna, a ona je spremna da krene u pravi život, pun bezbednosti, sigurnosti, para, što da ne.
Kretenke.
Inače od svoje bivše (od juče je bivša) sam čuo takvu priču. Nismo zbog toga raskinuli, ali ona je to tako postavljala.
I verujem da će bolje proći u životu nego ja, glupi sentimentalac...
Ima ona pravo da postavi kako ona hoce.Sve zavisi da li moze to da joj prodje,ponekad moze lako da se zapetlja kao pile u kucinu,i samo neko ko je voli i razume moze da je izvuce,ako ti budes taj,poverovace ti da si ti njena prava ljubav.Prava ljubav je srecna i komplikovana.

sinnke:
E hvala dragom bogu i samanti za iskren odgovor. To sam ja i mislio,a li sam hteo da mi zena potvrdi. Ja sam znao da svaka tako misli samo nijedna nece priznati.
E Samanta svaka cast.
Love is death.
:D:D:D:D:D

a055.gif

Back