sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Zasto ste u stanju ostaviti decka s kojim ste godinama i kojeg volite, zato sto vam drugi kojeg skoro i ne poznajete nudi lagodniji i bogatiji zivot?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sinnke:Zasto ste u stanju ostaviti decka s kojim ste godinama i kojeg volite, zato sto vam drugi kojeg skoro i ne poznajete nudi lagodniji i bogatiji zivot?
zelenooka:O kojim ti zenama ovde pricas?
I gde si ovo cuo, ja ne znam ni jednu ovakvu...
sinnke:Zasto ste u stanju ostaviti decka s kojim ste godinama i kojeg volite, zato sto vam drugi kojeg skoro i ne poznajete nudi lagodniji i bogatiji zivot?
sinnke:Najbolje da niste cule. I gore vam pise samo za iskrene.
Za vrstu zena o kojoj si postavio pitanje, vec si i sam dao odgovor, zar ne?sinnke:Zasto ste u stanju ostaviti decka s kojim ste godinama i kojeg volite, zato sto vam drugi kojeg skoro i ne poznajete nudi lagodniji i bogatiji zivot?
Samantha Jouns:Zato sto mi ovaj drugi sve nudi na tacni...ne moram da rintacim i da se mucim oko stvaranja novca kad vec sve imama ljubav dolazi sama po sebi tako da cu se i u ovog koji je ruzan,debeo zaljubiti jednoga dana ili znas kako neki musrakci kazu :"ja joj sve placa,sredjujem,ulepsavam a drugi je yebe"....(mislim da ce sada da me zamrze svi ovde na forumu)..ali SINNKE je rekao iskrene devojke....
![]()
zelenooka:A, zato nema vise odgovora, pa nema ovde iskrenih zena... :-D :-D
Salim se.
Sinnke, a ko je tebe tako naljutio, nesto si mi mnogo neraspolozen u poslednje vreme?
Daj nam neku pricu, primer, eto, desilo mi se to i to, zabavljali smo se tri godine, a onda me je ostavila zbog...
sinnke:E hvala dragom bogu i samanti za iskren odgovor. To sam ja i mislio,a li sam hteo da mi zena potvrdi. Ja sam znao da svaka tako misli samo nijedna nece priznati.
E Samanta svaka cast.
Love is death.
![]()
Samantha Jouns:Zato sto mi ovaj drugi sve nudi na tacni...ne moram da rintacim i da se mucim oko stvaranja novca kad vec sve imama ljubav dolazi sama po sebi tako da cu se i u ovog koji je ruzan,debeo zaljubiti jednoga dana ili znas kako neki musrakci kazu :"ja joj sve placa,sredjujem,ulepsavam a drugi je yebe"....(mislim da ce sada da me zamrze svi ovde na forumu)..ali SINNKE je rekao iskrene devojke....
![]()
Samantha Jouns:Ma ok..ja sam iskrena.....sledeci put kad te nesto zanima pitaj me na pp,..jer ovako ima ljudi koji nece shvatiti moj odgovor pa ce poceti da me stavljaju na listu neprijatelja 8)
nda, ti u pitanju nudis i odgovor a nema da se bira?!sinnke:Zasto ste u stanju ostaviti decka s kojim ste godinama i kojeg volite, zato sto vam drugi kojeg skoro i ne poznajete nudi lagodniji i bogatiji zivot?
blondi:nda, ti u pitanju nudis i odgovor a nema da se bira?!
da si me pitao zasto prvog ostavim radi drugog mozda bi i slozila neki odgovor tipa radi boljeg sexaitd... ovako zaista ne znam meni je ekonomsko-socialni status prilicno visok tako da me lagodnji i bogatiji zivot bas i ne tangira sto ne znaci da trazim nekog levaka
...
neka hvala, nisam gladna 8)sinnke:Dobro je za one koji znaju granicu. Nego ima njih koji voze Jaguar, pa im je i on malo onda oce Aston Martin pa im je i on malo pa bi avion koji ide i po vazduhu i u vodu.
Na kraju zele pecen sneg.
blondi:neka hvala, nisam gladna 8)
one4me:Ja biram samo likove koji voze dobra kola i jos neko vozilo (helikopter, brod, avion...). Moj bivsi decko je imao dva automobila i ja sam do sada uspela da navezbam da se vozim u oba istovremeno. Trenutni decko poseduje kola i camac, pa sad vezbam da se u tome jednovremeno vozim. Znate, malo je nezgodnije nego u dva automobila odjednom. O zivotu u 2, 3, 4, kuce da ne govorim. To sam apsolvirala. I sad mi vi kazite da je zivot nas sponzorusa jednostavan?
one4me:Ja biram samo likove koji voze dobra kola i jos neko vozilo (helikopter, brod, avion...). Moj bivsi decko je imao dva automobila i ja sam do sada uspela da navezbam da se vozim u oba istovremeno. Trenutni decko poseduje kola i camac, pa sad vezbam da se u tome jednovremeno vozim. Znate, malo je nezgodnije nego u dva automobila odjednom. O zivotu u 2, 3, 4, kuce da ne govorim. To sam apsolvirala. I sad mi vi kazite da je zivot nas sponzorusa jednostavan?