Zena usla u muskarca

• Začetnik teme Začetnik teme sinnke1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Na svu srecu ne znams ta se krije kod muskaraca..ali muskarci ni ovako ne izgledaju bas sredjeno..
Ali zenke...utegne se, perfektno izgleda guza, sise gledaju u nebesa, nasminkana...pa pomislis da je vrh
kad je skines...posebno kada skines pus ap grudnjak dobijes visece sise sa strijama, skines uske farmerice i spospe se guza puna celulita...a da ne poverujes koliko sminke na licu i koliko malo higijene kod vagine
Uzas

Na svu srecu ne znams ta se krije kod muskaraca..ali muskarci ni ovako ne izgledaju bas sredjeno..
Ali zenke...utegne se, perfektno izgleda guza, sise gledaju u nebesa, nasminkana...pa pomislis da je vrh
kad je skines...posebno kada skines pus ap grudnjak dobijes visece sise sa strijama, skines uske farmerice i spospe se guza puna celulita...a da ne poverujes koliko sminke na licu i koliko malo higijene kod vagine
Uzas

joooj bljak bljak bljak
nije ni čudo što ste kivni na žene...

pa dobro, bre nisu žene stvarno takve...

možda poneka, i ja volim da verujem da samo poneka

Uzas

Ili si antitalenat u procenama i maneken kad tako zboris.Higijena je najvaznija ali komentari na strije i celulit mi se gade. Ko da ste vi savrseni? Ocekujete od zena da su tip-top a vama je najveci problem obrijati se :wink:!

Uzas

Pa na sta ti lici zena?! Auuuuuuuuu....nije ni cudo sto si poremecen ako ti je zena takva.;)
Btw, tebi ni sminka ne pomaze.

Sve je moguće, sem drvene furune.
Dames with dicks.

big.jpg

Ili si antitalenat u procenama i maneken kad tako zboris.Higijena je najvaznija ali komentari na strije i celulit mi se gade. Ko da ste vi savrseni? Ocekujete od zena da su tip-top a vama je najveci problem obrijati se :wink:!

e, da vid promaklo mi...
stvarno nije lepo da se celulit i sitrije pripisuju ženama kao njihova greška...
ok, ne voliš to da vidiš, to razumem...
kriterijumi su različiti...
ja lično nemam ni jedno ni drugo, ali kapiram da bi me bolelo da mi se to pripisuje kao da sam ja kriva što ih imam...

nije jedini, dosta muškaraca je u fazonu

sram je bilo ima celulit...

to je bolest, to je kao da kažeš

kakav debil onaj frajer je l možeš da veriješ da ima čir na želucu magarac! stoka jedna

pa stvarno...:smile:

Ima nas raznih...pre neki dan sam videla jednu u banci...u svetloj trenerci...uzas...aj da vam ne gadim dan...
Ja imam svoje strije i svoj celulit, posteno sam to zaradila i ne odricem se toga...cekam josh svoje bore i staracke fleke ...i bicu lepa i kad budem bila veoma,veoma stara...

e, da vid promaklo mi...
stvarno nije lepo da se celulit i sitrije pripisuju ženama kao njihova greška...
ja lično nemam ni jedno ni drugo, ali kapiram da bi me bolelo da mi se to pripisuje kao da sam ja kriva što ih imam...

kakav debil onaj frajer je l možeš da veriješ da ima čir na želucu magarac! stoka jedna

Ja se ne ismejavam, samo kazem da mi se to gadi i da takve zene ne bih mogao da penetriram.
Nekim zenama se ne svidjaju plavi muskarci, nekima se ne svidjaju mrsavci...i to nije problem reci
Zasto je onda problem ako ja kazemd a mi se gade zene sa celulitom i strijama?

Nikada ne bih mogao da budem sa zenom koja non stop zvoca, ispija kafe po komsiliku i to joj jedina zanimacija,

Ni ja ne bih mogla :)

jooooj bre, aleksa
jel mora baš ta amerika...

Ma zashto Amerika .. pa i kod nas postoji izreka - spolja gladac a iznutra jadac.

kad je skines...posebno kada skines pus ap grudnjak dobijes visece sise sa strijama, skines uske farmerice i spospe se guza puna celulita...

I onda sigurno odustanesh od seksa .. :lol:

Na zeni je da se trudi da bude tip top
Zbog toga i jeste zena-zena ;)
Kod muskarca je bitno da ima lovu...ostalo su sitnice

razočarao si me i nadam se da se šališ...
za muškarca je bitno da je duhovit, da me čini nasmejanom
bitno je da je ambiciozan pažljiv i nesebičan...
da je zaštitnik i da me ceni i voli
bitno je da je dobar ljubavnik i da se intelektualno slažemo i dopunjujemo...

a to da ima lovu, jbg nije sve u lovi
mnogo više u svemu ovom što sam nabrojala..

eto npr, tatin sin naslednik
glup ko ona muška stvar zatucan ljakse lenj ali ima pare
i sjebe sve to za dve tri godine i šta onda...

razočarao si me i nadam se da se šališ...
za muškarca je bitno da je duhovit, da me čini nasmejanom
bitno je da je ambiciozan pažljiv i nesebičan...
da je zaštitnik i da me ceni i voli
bitno je da je dobar ljubavnik i da se intelektualno slažemo i dopunjujemo...

a to da ima lovu, jbg nije sve u lovi
mnogo više u svemu ovom što sam nabrojala..

eto npr, tatin sin naslednik
glup ko ona muška stvar zatucan ljakse lenj ali ima pare
i sjebe sve to za dve tri godine i šta onda...

Ovo za tebe nije vazilo
Vec sam rekao da ti spadas u onih 20%
Ovaj tekst je vazio za 80% zena ;)

e, da vid promaklo mi...

kakav debil onaj frajer je l možeš da veriješ da ima čir na želucu magarac
! stoka jedna

Kao da ne bi bila kriva kada bi ga imala. Zasto devojke koje se bave sportom nemaju celulit ili one koje se hrane zdravo i imaju neku sportsku aktivnost?

Ovo drugo boldovano ti je lose poredjenje, zenski celulit mozes da poredis jedino sa pivskim stomakom kod muskaraca. Dobija se na identican nacin....nezdravom hranom i nacinom zivota...

Ja se ne ismejavam, samo kazem da mi se to gadi i da takve zene ne bih mogao da penetriram.
Nekim zenama se ne svidjaju plavi muskarci, nekima se ne svidjaju mrsavci...i to nije problem reci
Zasto je onda problem ako ja kazemd a mi se gade zene sa celulitom i strijama?

ok kažem ja kriterijumi su različiti, i ok je da ne bi mogao da je poželiš ako ima to, samo je bezveze da se o tome priča kao da je riba kriva što ima celulit ili strije..

a i drugačije je to kod vas i nas...

vas loži lepota a nas druge stvari...

meni ne smeta stomačić mog dečka, ni poneka strija...

ja volim svaki deo njega

Back