Žena strelac

Moj Jupiter je u Raku, i to retrogradni...
Da vidimo šta tvrdi astrologija za mene...
Screenshot_20201209-215252_Chrome.jpg

Moj Jupiter je u Raku, i to retrogradni...
Da vidimo šta tvrdi astrologija za mene...
Pogledajte prilog 815506

Bonati je retrogradne planete uporedjivao sa covekom koji je bolestan. U zavisnosti od toga da li je planeta u svojoj prvoj ili drugoj stanici, pa je za planetu koja je retrogradna nakon prve stanice govorio da je "poput bolesnika koji pada u postelju i nemocan je da bilo sta ucini". Retrogradnost se smatra velikom slaboscu planete i velikim ostecenjem. U realnosti je takva planeta cesto hirovita i nestabilna.

Inace je Jupiter u Raku egzaltiran.

Bonati je retrogradne planete uporedjivao sa covekom koji je bolestan. U zavisnosti od toga da li je planeta u svojoj prvoj ili drugoj stanici, pa je za planetu koja je retrogradna nakon prve stanice govorio da je "poput bolesnika koji pada u postelju i nemocan je da bilo sta ucini". Retrogradnost se smatra velikom slaboscu planete i velikim ostecenjem. U realnosti je takva planeta cesto hirovita i nestabilna.

Inace je Jupiter u Raku egzaltiran.
Nije tačno...naprotiv
Retrogradni Jupiter u natalu, forsira ljude da se konstantno preispituju, duboko razmišljaju...u pravcu duhovnog rasta, daleko od onog što prosječan čovjek može da pojmi, zbog toga se osjećaju moralno superiornijim u odnosu na ostale...
Taj korak unazad ili "retrogradus" na latinskom upravo to znači...
Istina, kad je reteogradno, sve sporije dolazi, od sreće, pa do materijalnih dobara, ali uvek dođe na kraju...Kažu u srednjem životnom dobu, u mom slučaju su pogodili...i na kraju života posebno...kažu sretna starost pogotovo, videćemo.:))))

Nema napretka bez velikih duhovnih iskušenja i previranja...
Što se tiče ovog tranzita u natalu, vraćam film unazad, sve su pogodili, mislim na taj retrogradni Jupiter u Raku na oko 12 godina što se pojavljuje..
Borba, bude teško, a na kraju izađeš kao pobjednik, i to mnogo mudriji nego što si bio...
Čakam sljedeći tranzit oko 2025-te: )))
Aj živili i svako dobro..🖤

20201217_223346.jpg

Gvido Bonati, o retrogradnim planetama.

Samo da razjasnim maleficnost retrogradnih planeta: planeta u retrogradnom hodu usporava svoje kretanje i vrlo je spora i troma, ne moze da ispolji svoju pravu prirodu, greje se, susi, sto je dosta ostecuje.

Retrogradne planete su nam cesto kamen spoticanja i umeju da se ponasaju kao nasi neprijatelji jer ne rade u skladu sa nama.

Što se tiče posla, jako vredni radnici i majstorčine, malo ko im može da stane na crtu u brzini....jedino sa njima rat nisam vodio oko zabušavanja...
Često dobri slikari, ide im umjetnost od ruke...
Šteta da se i to ne spomene..

Back