- Poruka
- 14.452
Sexy.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja isto, a mjesec u ribamaJa sam strelac, u podznaku blizanac...daaaa li je neko ko se razume u to u mogućnosti da mi malo objasni nešto više o tome ? Pošto se stvarno ne razumem![]()
Mada mi vise prija Mesec u Strelcu,njih bas mnogo poznajem.Svestrane,slobodnog duha,uvek nasmejane uz dobar podznak zanimljive.
Ljigavci, predstavljaju se dobricama, čisto zbog ugleda u društvu, a u duši im 100 đavola...Zanima me kakva iskustva i mišljenja imate ?![]()

Nema ih da sire pozitivnu energiju.Ovo je njihov period,Strelcevi kako ste?

Tu smo, đe zapelo
I ne širimo valjda pozitivu samo kad je Sunce u Strelcu nego uvek![]()
U Strelca ne postoji niži i viši, svi su niži...Pobrkao ih je sa jednim drugim znakom, odnosno njegovim predstavnicima nižeg tipa, samo ne smem da kažem o kojem se znaku radi nego pustite mašti na volju![]()
Moj Jupiter je u Raku, i to retrogradni...
Da vidimo šta tvrdi astrologija za mene...
Pogledajte prilog 815506
Nije tačno...naprotivBonati je retrogradne planete uporedjivao sa covekom koji je bolestan. U zavisnosti od toga da li je planeta u svojoj prvoj ili drugoj stanici, pa je za planetu koja je retrogradna nakon prve stanice govorio da je "poput bolesnika koji pada u postelju i nemocan je da bilo sta ucini". Retrogradnost se smatra velikom slaboscu planete i velikim ostecenjem. U realnosti je takva planeta cesto hirovita i nestabilna.
Inace je Jupiter u Raku egzaltiran.
)))
)
))))))))Kod zenskih Strelaca sam primetio da uvek imaju tu jednu prijateljicu koja ih "ne voli" i hoce da preotme/unisti vezu sa momkom.Svi Strelci, neovisno o polu, moralno ljigavi ljudi, koji će bez problema prijatelju zabiti nožu leđa...oni su kombinacija najnegativnijih osobina Ovna, Škorpije, Blizanaca..3 u 1...)

))Ne znam ih nesto puno ali to sto ih znam, nisam do sada imao takva iskustva. Cak, suprotna.Svi Strelci, neovisno o polu, moralno ljigavi ljudi, koji će bez problema prijatelju zabiti nožu leđa...oni su kombinacija najnegativnijih osobina Ovna, Škorpije, Blizanaca..3 u 1...)