Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 91.697
Кодираш у Пајтону?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нема потребе није тема како повећати примања на послу још нешто
Ништа се не разуме али није битноMa realno šta te briga i da neko memoriše i da šta god? U krajnjoj liniji može da ti pomene to na nekoj temi, ali to uglavnom rade tipovi koji su zapravo ženskarci i koji kad ih pitaš da ti to ponove sve lično, bude da odjednom ne govore naš jezik i ne znaju da se izjasne.![]()
Predloži psihoterapiju.Imamo skladan brak solidna primanja ,na skali 9 od 10 .....Do pre godinu dana,žena je počela čudno da se ponaša,non stop na telefonu kad prodjem.sklanja telefon,kad pitam sa kim se dopisujes kaze mama drugarica itd....I onda stavim je pod prismotru.Neki unutrašnji glas mi kaže proveri joj torbicu,iako nisam od tih tipova!gle čuda u torbici u nekom tajnom dzepu privezak sa imenom moje zene i drugo muško ime koje nema u familiji.Ništa nisam uspeo da saznam dali me vara.Hajmo forumaši vaša mišljenja.Pozdrav
Verujem da jesteтежак је љубавни живот програмера.![]()
To su neprekidni kuršlusi u glavi stalno varniči i dimiImamo skladan brak solidna primanja ,na skali 9 od 10 .....Do pre godinu dana,žena je počela čudno da se ponaša,non stop na telefonu kad prodjem.sklanja telefon,kad pitam sa kim se dopisujes kaze mama drugarica itd....I onda stavim je pod prismotru.Neki unutrašnji glas mi kaže proveri joj torbicu,iako nisam od tih tipova!gle čuda u torbici u nekom tajnom dzepu privezak sa imenom moje zene i drugo muško ime koje nema u familiji.Ništa nisam uspeo da saznam dali me vara.Hajmo forumaši vaša mišljenja.Pozdrav
Никада се не зна шта се напоконе може збити можда се напоконе још више заљуби у његаTo su neprekidni kuršlusi u glavi stalno varniči i dimi![]()
Ma sve to ok, ali ako ti se neko ponaša kao da krije nešto onda i krije nešto. Nema tu puno filozofije.
a ti bi sve pričao?To i govorim, tu imaju dve stvari ili si isparanoisao i nisi normalan ili stvarno krije nešto, a obe stvari nisu dobre za odnos![]()
sto manje znate-to bolje za svo troje (cetvoro)A koliko mi imamo prava da znamo? Polazi se od toga da imamo prava sve da znamo. možda i jeste tako, ali meni bi bilo neprijatno čak i da pitam. da, možda sam budala.
A koliko mi imamo prava da znamo? Polazi se od toga da imamo prava sve da znamo. možda i jeste tako, ali meni bi bilo neprijatno čak i da pitam. da, možda sam budala.
a ti bi sve pričao?![]()
opa,dizemo švaleraciju na visi nivo?Не каже се швалер, већ љубавник.
sto manje znate-to bolje za svo troje (cetvoro)![]()
znači, ipak je to majmunisanje da se radi iza leđa?Pa, ako uzmeš u obzir da si došao do tačke gde neko sa tobom nešto planira i shvata te za ozbiljno kao što je dugogodišnji brak, onda mu dođe da imaš prava da znaš da li te neko majmuniše.
Pride, uopšte ne držim moralne lekcije, varao sam i ja devojke, ali bar uradiš tako da ne zna, jer to što ti imaš neke pojačane potrebe ne znači da neko treba biti povređen. Dakle, radio, nisam svetac, ali opet ne bih mogao da se čudim sutra da mi je neka od njih pokazala da nešto sumnja i hoće da zna. Ne mogu joj baš reći "šta te briga, kao da smo zajedno jeeeeebote"
Naravno da ne, ali tema je kad je napravila grešku u koracima i njen sumnja![]()
"Унајми приватног детектива немој да те мајмунише" и она прича о Икодиновићу на другој теми, а сад "варао сам и ја али да се не зна" .Pa, ako uzmeš u obzir da si došao do tačke gde neko sa tobom nešto planira i shvata te za ozbiljno kao što je dugogodišnji brak, onda mu dođe da imaš prava da znaš da li te neko majmuniše.
Pride, uopšte ne držim moralne lekcije, varao sam i ja devojke, ali bar uradiš tako da ne zna, jer to što ti imaš neke pojačane potrebe ne znači da neko treba biti povređen. Dakle, radio, nisam svetac, ali opet ne bih mogao da se čudim sutra da mi je neka od njih pokazala da nešto sumnja i hoće da zna. Ne mogu joj baš reći "šta te briga, kao da smo zajedno jeeeeebote"
Naravno da ne, ali tema je kad je napravila grešku u koracima i njen sumnja![]()
I da se nadovežem na temu ipak se na kraju otkrilo odakle privezak sa tudjim imenom u tasni,dete je na vasaru kupovalo ukrase priveske sa raznim imenima od koje sam neke nasao i u svojim dzepovima .Ispalo.je bolje nego što se mislilo.Nastavlja se dalje bez sumnje jer je otklonjena.Hvala svima na odgovorima i podrškamamožda je najbolje sasvim obrnuto, da svi sve znaju. malo će se nervirati i svađati, ali će barem imati poverenja.
Смор су ови данашњи тролови, нњкад сте били упорнији : (I da se nadovežem na temu ipak se na kraju otkrilo odakle privezak sa tudjim imenom u tasni,dete je na vasaru kupovalo ukrase priveske sa raznim imenima od koje sam neke nasao i u svojim dzepovima .Ispalo.je bolje nego što se mislilo.Nastavlja se dalje bez sumnje jer je otklonjena.Hvala svima na odgovorima i podrškama![]()
znači, ipak je to majmunisanje da se radi iza leđa?
muškarci misle da su nešto sakrili, ali to je nemoguće. ali dobro, pravimo se ludi.![]()
"Унајми приватног детектива немој да те мајмунише" и она прича о Икодиновићу на другој теми, а сад "варао сам и ја али да се не зна" .
Дисквалификован си за даљу дискусију на теми.
I da se nadovežem na temu ipak se na kraju otkrilo odakle privezak sa tudjim imenom u tasni,dete je na vasaru kupovalo ukrase priveske sa raznim imenima od koje sam neke nasao i u svojim dzepovima .Ispalo.je bolje nego što se mislilo.Nastavlja se dalje bez sumnje jer je otklonjena.Hvala svima na odgovorima i podrškama![]()
Pa, ako uzmeš u obzir da si došao do tačke gde neko sa tobom nešto planira i shvata te za ozbiljno kao što je dugogodišnji brak, onda mu dođe da imaš prava da znaš da li te neko majmuniše.
Некад, кад си писала под ницком Моћна длакава стрвина?Смор су ови данашњи тролови, нњкад сте били упорнији : (
Ти си неког повредио како год да гледаш на то.