Zena se menja na momente

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imamo skladan brak solidna primanja ,na skali 9 od 10 .....Do pre godinu dana,žena je počela čudno da se ponaša,non stop na telefonu kad prodjem.sklanja telefon,kad pitam sa kim se dopisujes kaze mama drugarica itd....I onda stavim je pod prismotru😀.Neki unutrašnji glas mi kaže proveri joj torbicu,iako nisam od tih tipova!gle čuda u torbici u nekom tajnom dzepu privezak sa imenom moje zene i drugo muško ime koje nema u familiji.Ništa nisam uspeo da saznam dali me vara.Hajmo forumaši vaša mišljenja.Pozdrav
Причај са њом, инсистирај, а ако идаље то видиш, завршавај. Лако је рећи али друге нема

Jer vidi, ovako u oba slucaja ispadas majmun.
Ako provalis datl te vara, majmun si, nasamarila te je i povredice te to saznanje zesce. I posle ces reagovati impulsivno, sto ce ti napraviti jos sranya.
S druge strane da provalos da je nista, opet si ispao majmun jer si je spijunirao, pratio, majmunisao se, kapiras. A ni to nije garant. Jer i da te ne vara, s obzirom na to da sumnjas, mozda ce te sutra prevariti a ovako joj dodatno das boost za to.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back