Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 234.399
Kako pristupas njenim proofilima na mrezi?Listingu pristupam ja.....Sve ok po tom pitanju samo se tel krije kao zmija noge![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako pristupas njenim proofilima na mrezi?Listingu pristupam ja.....Sve ok po tom pitanju samo se tel krije kao zmija noge![]()
I jedno i drugo,pronadjeno postavio tamo da neotvaram nove teme reko mozda niko neodgovaraНа другој теми рече да си пронашао јелкицу са њиховим именима у торбици, а овде привезак? Јел нас ти то мало јебуцкаш?
Nemam mogucnost pristupaKako pristupas njenim proofilima na mrezi?
Оно прво ти је звучало ретардирано па си мало изменио.I jedno i drugo,pronadjeno postavio tamo da neotvaram nove teme reko mozda niko neodgovara
Mozda ce u razvodu izvuce stan na bw
Причај са њом, инсистирај, а ако идаље то видиш, завршавај. Лако је рећи али друге немаImamo skladan brak solidna primanja ,na skali 9 od 10 .....Do pre godinu dana,žena je počela čudno da se ponaša,non stop na telefonu kad prodjem.sklanja telefon,kad pitam sa kim se dopisujes kaze mama drugarica itd....I onda stavim je pod prismotru.Neki unutrašnji glas mi kaže proveri joj torbicu,iako nisam od tih tipova!gle čuda u torbici u nekom tajnom dzepu privezak sa imenom moje zene i drugo muško ime koje nema u familiji.Ništa nisam uspeo da saznam dali me vara.Hajmo forumaši vaša mišljenja.Pozdrav
Ja bih se pre pitao zasto se s njom osecam kao da sam na tankom ledu.
To da li te vara ili ne nije toliko bitno, koliko gubis poverenje u nju.
Sve sto pisem je tako .PozzОно прво ти је звучало ретардирано па си мало изменио.
Швалер јој поклонио миришљаву јелкицу са својим именом лол.
Hvala na komentaruОно прво ти је звучало ретардирано па си мало изменио.
Не каже се швалер, већ љубавник.Оно прво ти је звучало ретардирано па си мало изменио.
Hvala na komentaru
Не пиши овде толико детаља свог животаHvala na komentaru
За кад ти је то битноТи си програмер?
Надам се да крај неће бити као код Ручарда.kao Ričard Gir
За кад ти је то битно
Читаш ти, ја,Стварно. Можда му жена чита Крсту, а он свашта пише.
Вероватно жена кад крије телефон, крије од њега да не види шта она пише по ЉиС-у.
Читаш ти, ја,
Не пиши овде толико детаља свог живота
Озбиљно
Видиш колико је паметно озносити детаље све си их меморисаоЗа трајање теме.
До сада су се овде увек програмери жалили на своје жене у више тема.
Верујем да је и господин програмер.
Нема потребе није тема како повећати примања на послу још нештоŠto? Neko će da zloupotrebi?![]()
Он, они...Ти, ја, она.