- Poruka
- 228
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma daj ljubavtoliko slatkih mladjih devojcica ima da seti se
istopi kad ih pogledas
a on bash u matorku da se zaljubi
![]()
Nema sanse, osim ako nije slep ili omadjijan![]()
da, ovoga ima ali to nije prica sa pocetka, ovo dvoje su u vezi koju ne skrivaju od ociju javnosti....jel bi tu matorku vodio na rostilje gde su ti roditelji i rodbina i javno je vodao svuda?....ebote, ja svog sex partnera koji mi je prilicio po svemu pa i po godinama, nisam upoznala sa ocem 4 godine jer nisam imala sa njim vezu i ljubav nego veliko drugarstvo i fantastican sex.....
..ne bi li ispali moralniji..
gricka ih savest po drugom pitanju, pa daj udri po ovom..mozda im boza oprosti grehe..
Da,naravno,uvek ima izuzetaka ali mislim da su takve veze uglavnom zasnovane na nekim seksualnim odnosima i interesima.Jer realno - pogledi na zivot zene od 40 i nesto i muskarca od 20 i nesto se TOTALNO razlikuju kao i uopste zivotna interesovanja.
sta je nemoralno u tome da dve osobe svojevoljno razmenjuju seks i imaju formiran odos u obliku koji njima odgovara?
razumela bih ovo moralisanje da pricamo o silovanju ili ubistvu, a ovako ne razumem..
sve sami drzaci svece..
Водио бих је на летовање ако ми тако дуне а не на роштиљ.. Јер ме уопште не занима шта ће рећи овај или онај.. И не видим да је жена "маторка" ако има 35 година... Мени то није маторка, ја за неку од 60-70 кажем маторка, не видех да нешто фали некој од 35.. Мсм шта ок ми је да имам секс са њом, а није ми ок да одем негде са њом.. Наравно ако је то њој ок.. Бре ја се поносим свим што сам урадио у животу.. Мсм мени би горе било да шетам неку од 15 или 16, јер то данас и нису неки репрезентативни примерци, бар у глави.
Ма тачно... И нигде нисам видео неморалнију земљу где су свима пуна уста морала.
kolko beše onaj tvoj mlađi od tebe...?![]()
7 god i 3 meseca....i imao je 31 kad smo poceli....nije bio klinac![]()
A nije to nista lose, on ce prazniti jaja i torbati, a ona ce biti sretna jer ga je prilagodila sebi. Tu su svi sretni.
ha,ha......
stara koka dobra juha....ne razumem ni ja koj mu k
![]()
ona ima 50...
voli mladu piletinu..
mali je budala il je sponzorusa![]()
kažu da ti je ovaj sa avatara gotov...na samrti...
Pa evo na primer, Branka Nevestic ima 44 godine a lepsa je od svake tinejdzerke. Svaki fakultetlija bi je taslacio.
kažu da ti je ovaj sa avatara gotov...na samrti...
koliko dugo ste u šemi??