Žena + puno mlađi muškarac - interesantan odnos

Ма ја не знам шта се ви уопште стресирате око туђих живота.. Мсм и тај са 17 што је*е ову од 30 и кусур зна шта ради и ради то свесно, и та клинка што се је*е са типом од 80 зна шта ради и не ради то на силу.. И док год неко то не ради на силу све је у реду, и не питате се ништа.

Zanima me kako vi gledate na ovakve slučajeve, prije svega osobe ženskog pola, da se probate postaviti u ulogu majke od ovog momka? Ili u ulogu žene koja je sa njim u "vezi"? Da li bi vam ovo bilo prihvatljivo? Šta mislite o ovakvom odnosu? Kasnije provjerih, ovo je potpuno legalno kod njih i ima ovakvih slučajeva.

fuj...odvartno....blud,nemoral,erozija i moralno posrnuce savremenog choveka :rotf:

Ma ajde, mistifikacija i moralisanje. Postoji neka snažna privlačnost i uživaju dok traje... Možda je redje što ne znači da je nenormalno.
Nenormalni su pedofili ili silovatelji...

Nekada bez obzira na razlike ovog tipa dva bića mogu da se privuku jednostavno.
Možda se neko od njih rodio u pogrešno vreme ali neka spona postoji i pored toga i što ne bi osetili bar dah tog odnosa koji je zbog nekih drugih stvari sputan i pre nego je započeo...

Poslednja izmena:
Mislim da je tu u pitanju samo saznanje starije zene da moze da zavede mladog muskarca i fetish koji sve vise mladih muskaraca ima.A to je privlacnost prema starijim zenama.U zadnje vreme sam primetio da i nije bitno da bas nesto posebno dobro izgleda.Samo je bitno da je "matorka".:deda2:

ma ajde de, to mozda i jeste neko globalno stanje, ali ima izuzetaka koji se osjete, pronadju ...

Pozdrav!

Prije nekih 2 tjedna sam bio u Danskoj kod sestre. Organizovao se neki roštilj, i tu je bilo ljudi različitih godina, kultura, baš raznovrsno.. U glavnom, sestrina poznanica u srednjim tridesetim i dečko od 17 godina (kasnije saznao) drže za ruke.. Pretpostavih majka i sin, alkohol ih uhvatio pa su u ritmu.. I odjednom se oni poljube. Tu su moje sumnje otklonjene. :D

Kasnije mi objasniše da su oni u stvari u vezi, iako je ona tačno duplo starija (34 godine ima žena). Ne u vezi u svakidašnjem smislu, već se s vremena na vrijeme vide, obično par puta sedmično. Kažu da se u budućnosti ne vide zajedno, jer to nije realno i nije ostvarivo, ali da se vrlo često posjećuju.

U glavnom, tokom roštilja i zajedničkih igranki, taj klinac bude sa njom u paru bez ikakvog ustezanja, kraj njih su tu njegovi roditelji, (nisam siguran, ali oni su u nekim ranim/srednjim 40tim), tu su još poznanici, kumovi rodbina i ostalo standardno, svi zajedno kažu kako se slažu. Ona dođe sa vremena na vrijeme kod njega kući gdje on živi sa roditeljima, on vikende često provodi kod te žene. Zajedno kuhaju, izlaze, zezaju se, seksaju se, u glavnom sve što ostali parovi rade. Baš mi ispričaše da su tog vikenda zajedno krečili neku sobu u stanu te žene, bili u kinu i na klizanju, navečer šta je bilo podrazumjeva se.

Istini za volju, klinac je zreo za svoje godine, ali i dalje, ja ga nekako više posmatram kao dijete nego kao odraslog muškarca. Ova situacija me veoma zainteresovala, svima u okolini tamo je to ok. Ne kažem da meni nije, naprotiv ni ja se u tim godinama ne bih bunio. Tata od ovog momčića je Danac, majka Hrvatica, emigrirali su kao vrlo mladi tamo pa su se apsolutno integrisali u društvo, svi ostali su Danci i imigranti sa strane, srednji stalež, sve uobičajeno, ovo napominjem u slučaju da ima kakve veze.

Zanima me kako vi gledate na ovakve slučajeve, prije svega osobe ženskog pola, da se probate postaviti u ulogu majke od ovog momka? Ili u ulogu žene koja je sa njim u "vezi"? Da li bi vam ovo bilo prihvatljivo? Šta mislite o ovakvom odnosu? Kasnije provjerih, ovo je potpuno legalno kod njih i ima ovakvih slučajeva.

EDIT: Vidim da me niste razumijeli. Žena koja je s njim u vezi nema 50 godina, već je duplo starija od njega. On ima 17, dakle ona ima 34 godine!

mami svojoj podebljavaj slova! je l ti jasno?!

Da,naravno,uvek ima izuzetaka ali mislim da su takve veze uglavnom zasnovane na nekim seksualnim odnosima i interesima.Jer realno - pogledi na zivot zene od 40 i nesto i muskarca od 20 i nesto se TOTALNO razlikuju kao i uopste zivotna interesovanja.

А шта нпр ако се ради о овоме... Она има 40, зна шта хоће, зна шта јој треба, има дете или нема потпуно небитно, слободна је, никад се није удавала, разведена, или у браку чак, опет небитно, и једноставно хоће секс, хоће да задовољи своје потребе и да ужива.. Он има 20, жели да задовољи потребе, жели и да ужива, неће да се жени, неће да прави децу, занима га искључиво уживање бар у том периоду.. И ето, они се нађу. И шта ту има лоше? Зашто ту мора да се ради нека психоанализа и да се на то гледа као на неки случај за психиће? Мсм ето то је само један од разлога што би они били заједно, а има их колико хоћеш који могу бити..

Али оно, људи се увек труде да те убаце у неки шаблон, ваљда да би могли да причају како су те провалили... Ево и мене цео живот покушавају да уоквире, као ти си ово, ти си оно, не, ја нисам оно што ви причате и појма немате шта сам, и сад блејите као волови у магли и покушавајте да ме сврстате негде..

Da,naravno,uvek ima izuzetaka ali mislim da su takve veze uglavnom zasnovane na nekim seksualnim odnosima i interesima.Jer realno - pogledi na zivot zene od 40 i nesto i muskarca od 20 i nesto se TOTALNO razlikuju kao i uopste zivotna interesovanja.

Svaka veza je zasnovana na seksualnim odnosima i interesima,samo sto se u nekima to kasno skonta.

А шта нпр ако се ради о овоме... Она има 40, зна шта хоће, зна шта јој треба, има дете или нема потпуно небитно, слободна је, никад се није удавала, разведена, или у браку чак, опет небитно, и једноставно хоће секс, хоће да задовољи своје потребе и да ужива.. Он има 20, жели да задовољи потребе, жели и да ужива, неће да се жени, неће да прави децу, занима га искључиво уживање бар у том периоду.. И ето, они се нађу. И шта ту има лоше? Зашто ту мора да се ради нека психоанализа и да се на то гледа као на неки случај за психиће? Мсм ето то је само један од разлога што би они били заједно, а има их колико хоћеш који могу бити..

Али оно, људи се увек труде да те убаце у неки шаблон, ваљда да би могли да причају како су те провалили... Ево и мене цео живот покушавају да уоквире, као ти си ово, ти си оно, не, ја нисам оно што ви причате и појма немате шта сам, и сад блејите као волови у магли и покушавајте да ме сврстате негде..

Tacno i ispravno.

Ni jednog trenutka nisam rekao da je to lose.Samo sam izneo svoje licne misljenje,nikako nisam radio "psihoanalizu".
Druga stvar:Brate...ja tebe u zivotu nisam video niti sam ti se ikad obratio...A jos manje te uokvirujem,niti imam nameru da ti pricam sta da radis u zivotu tako da...Nema potrebe da me nazivas volom.Nije kulturno i nismo ovde da se svadjamo.Izvini ako je moj bezazleni komentar izazvao tvoj izliv besa.Pozdrav!:hvala:

Ni jednog trenutka nisam rekao da je to lose.Samo sam izneo svoje licne misljenje,nikako nisam radio "psihoanalizu".
Druga stvar:Brate...ja tebe u zivotu nisam video niti sam ti se ikad obratio...A jos manje te uokvirujem,niti imam nameru da ti pricam sta da radis u zivotu tako da...Nema potrebe da me nazivas volom.Nije kulturno i nismo ovde da se svadjamo.Izvini ako je moj bezazleni komentar izazvao tvoj izliv besa.Pozdrav!:hvala:

Искористио сам твој пост само да се надовежем и да кажем мишљење о томе.. Не знам што одма схватате све тако лично, дакле нит сам рекао да ти лично мене желиш да уоквириш, нит сам теби рекао да си ти тај во који покушава мене да уоквири, али кажем да не треба да причаш о стварима које не разумеш, дакле рећи да немају заједничких тачака је глупо, ако их ти немаш не значи да их нема нико..

Уживај.

Искористио сам твој пост само да се надовежем и да кажем мишљење о томе.. Не знам што одма схватате све тако лично, дакле нит сам рекао да ти лично мене желиш да уоквириш, нит сам теби рекао да си ти тај во који покушава мене да уоквири, али кажем да не треба да причаш о стварима које не разумеш, дакле рећи да немају заједничких тачака је глупо, ако их ти немаш не значи да их нема нико..

Уживај.

Ok,ok...Kazem,samo iznosim svoj stav i zivotna iskustva a sa tim se neko nece sloziti a neko hoce.Uvek je tako.

Па ј б т није дечији пенис, нема 10 год него 17..

crna drugarice pa jel se ti secas kakav je penis
naprednog ili bar prosecnog 17 godišnjaka
pa jel to dečji penis bog te yebo

:mrgreen: bukvalisti....to jos jeste dete, i u glavi i po telu.....muskarac se razvija i kad prodje 20-tu....a kao sto se u pocetnom postu vidi on u taj odnos petlja i familiju, drzi se sa njom , pa oni su vezi a ne kres-semi, nije to samo udji i izadji iz pecine carske

Па ј б т није дечији пенис, нема 10 год него 17..

da, ovoga ima ali to nije prica sa pocetka, ovo dvoje su u vezi koju ne skrivaju od ociju javnosti....jel bi tu matorku vodio na rostilje gde su ti roditelji i rodbina i javno je vodao svuda?....ebote, ja svog sex partnera koji mi je prilicio po svemu pa i po godinama, nisam upoznala sa ocem 4 godine jer nisam imala sa njim vezu i ljubav nego veliko drugarstvo i fantastican sex.....

..ne bi li ispali moralniji..
gricka ih savest po drugom pitanju, pa daj udri po ovom..mozda im boza oprosti grehe..

:mrgreen: bukvalisti....to jos jeste dete, i u glavi i po telu.....muskarac se razvija i kad prodje 20-tu....a kao sto se u pocetnom postu vidi on u taj odnos petlja i familiju, drzi se sa njom , pa oni su vezi a ne kres-semi, nije to samo udji i izadji iz pecine carske

A što su ondak meni sa 17 svi napravili vaku facu: :eek: pa ti imaš samo toliko??? Usput nisam čak ni ostavljao trenutni utisak, nego smo se družili po nekoliko dana.

E da, ali ima jedna tužna činjenica. Sa 21 godinu su mi davali trideset :dash:

A sad sam tjelav toliko da svi misle da sam pet dina stariji od moje žene, koja je 4 dine starija od mene :hahaha:

Back