Žena + puno mlađi muškarac - interesantan odnos

da, ovoga ima ali to nije prica sa pocetka, ovo dvoje su u vezi koju ne skrivaju od ociju javnosti....jel bi tu matorku vodio na rostilje gde su ti roditelji i rodbina i javno je vodao svuda?....ebote, ja svog sex partnera koji mi je prilicio po svemu pa i po godinama, nisam upoznala sa ocem 4 godine jer nisam imala sa njim vezu i ljubav nego veliko drugarstvo i fantastican sex.....

Водио бих је на летовање ако ми тако дуне а не на роштиљ.. Јер ме уопште не занима шта ће рећи овај или онај.. И не видим да је жена "маторка" ако има 35 година... Мени то није маторка, ја за неку од 60-70 кажем маторка, не видех да нешто фали некој од 35.. Мсм шта ок ми је да имам секс са њом, а није ми ок да одем негде са њом.. Наравно ако је то њој ок.. Бре ја се поносим свим што сам урадио у животу.. Мсм мени би горе било да шетам неку од 15 или 16, јер то данас и нису неки репрезентативни примерци, бар у глави.

..ne bi li ispali moralniji..
gricka ih savest po drugom pitanju, pa daj udri po ovom..mozda im boza oprosti grehe..

Ма тачно... И нигде нисам видео неморалнију земљу где су свима пуна уста морала.

Водио бих је на летовање ако ми тако дуне а не на роштиљ.. Јер ме уопште не занима шта ће рећи овај или онај.. И не видим да је жена "маторка" ако има 35 година... Мени то није маторка, ја за неку од 60-70 кажем маторка, не видех да нешто фали некој од 35.. Мсм шта ок ми је да имам секс са њом, а није ми ок да одем негде са њом.. Наравно ако је то њој ок.. Бре ја се поносим свим што сам урадио у животу.. Мсм мени би горе било да шетам неку од 15 или 16, јер то данас и нису неки репрезентативни примерци, бар у глави.

Ма тачно... И нигде нисам видео неморалнију земљу где су свима пуна уста морала.

e vidis, to nije samo sex, to je veza.....a svi pricaju kao upitanju je samo sex i nista vise.....oni su mnogo vise od toga i tu se postavlja pitanje sta jednu zenu u tim goninama nagoni da bude sa klincem pogubljenim u adolescenciji????

Back