Žena Laf ili Žena Damica

bezibre!

Poznat
Banovan
Poruka
8.923
muškarci, koju birate
žena Laf je opuštena, voli seks, razume se malo i u kladionicu i u tenis, podrigne na slavi, voli da pojede masno, da popije pivo, otvorena je, glasna, konkretna
žena Damica je suzdržanija, ne ispoljava javno svoje strasti, zanima ju je teme iz ženskih magazina, umerena je, tiha, nenapadna

muškarci, koju birate
žena Laf je opuštena, voli seks, razume se malo i u kladionicu i u tenis, podrigne na slavi, voli da pojede masno, da popije pivo, otvorena je, glasna, konkretna
žena Damica je suzdržanija, ne ispoljava javno svoje strasti, zanima ju je teme iz ženskih magazina, umerena je, tiha, nenapadna

Niko normalan ne voli ni da bude stereotip ni da izabere stereotip. :roll:

Procitam muzu uvodni post i pitam koju bi zenu izabrao, laficu ili damu, kaze izabrao bi opet mene za zenu, laficu za jednu ljubavnicu a damu za drugu...
Hajd razumem da zeli laficu za ljubavnicu, lafica voli seks, a sta ce mu dama za boga miloga, valjda smatra da su dame lepe pa da se malo duva u drustvu. Nema sta drugo biti.

I jos mi ostade nejasno u koju onda grupu mene svrstava, valjda u grupu pregaca, pelene, kutlaca. :(

Procitam muzu uvodni post i pitam koju bi zenu izabrao, laficu ili damu, kaze izabrao bi opet mene za zenu, laficu za jednu ljubavnicu a damu za drugu...
Hajd razumem da zeli laficu za ljubavnicu, lafica voli seks, a sta ce mu dama za boga miloga, valjda smatra da su dame lepe pa da se malo duva u drustvu. Nema sta drugo biti.

I jos mi ostade nejasno u koju onda grupu mene svrstava, valjda u grupu pregaca, pelene, kutlaca. :(

grupa jeftinih kucnih pomocnica..

Bas mi je drago da si se oglasila, tema bez tebe prosto nije tema, kao naslov si, svugde te ima. I sto je najsmesnije nije ti bitno sta pises, samo nek se pise. Nek si ziva i zdrava i neka ti je Bog na pomoc.

koji problem ti imas?

samo sam definisala tvoju konstataciju..
ne zato sto je tvoja, nego zato sto vecina muskaraca na ovakav nacin vidi zenu pored sebe..
sa godinama staza i damice i lafice gube ono zbog cega su nekome skrenule paznju nekad na sebe i ostane samo tretmant - kucna pomocnica..

Back