- Poruka
- 182
ocu reci ekstra su vam higijenske navike
nego kako znas da imobiliziraju ruku papirom, nije valjda da nadgledas ukucane dok kake
nego kako znas da imobiliziraju ruku papirom, nije valjda da nadgledas ukucane dok kake

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ne nosim kese, nosim vece torbe i tu strpam sve sta mogu, ono sta ne moze da stane taj dan, kupujem sledeci, torba mi je prebacena preko ramena i ledja, ruke moraju da mi budu uvek slobodne![]()

Ja samo 'vake nosim.
![]()
...и за воћке и поврћке за пијац(е)
.
Ja samo 'vake nosim.
![]()

ala vi kakite![]()
bez paira

Ja samo 'vake nosim.
![]()

E za pijacu je zadužena kućna pomoćnica.
Imam kolica.![]()

QQ, nisam znao da volis da budes "neupadljiva"![]()

normalno, da bi mogla da se grudvas
![]()

Kad hoću da budem neupadljiva, ja nosim ovakve:
![]()
![]()
nosim kakvu mi daju a sa pijace vucaram u onim sarenim, plasticnim...
ko mi mrko pogleda praziluk i krompir, ne treba ni da postoji...![]()

Takozvana mala crna kesa.
Oslanjajući se na minimalistički koncept, svedenog dizajna i oštrih, rekao bih strogih linija, ova kesa se uklapa uz svaki vaš odevni predmet.
Podjednako uspešno je možete nositi uz bilo koje helanke, ali i uz mini suknju na šljokice, ili kao nezaobilazni detalj uz poslovni kostim. Iznenadićete se kako će ova kesa osvežiti vaš look u omiljenoj uskoj vunenoj haljini. A u sve tri varijante vezivanja kardigana unosi impuls urbanog i čini da odajete utisak spremnosti i odlučnosti.
Koristan podatak je da je nosivost male crne kese gotovo 7 kg, pa vam može koristiti kao prikladan modni, a svakako koristan upotrebni detalj prilikom redovnog nedeljnog shoppinga na vašem omiljenom green marketu.

kojote vrati ono: Smoki, seks sa tobom bi duze trajao,ali ti stalno skidas kesu

ne samo da nosim kese, nego i podizem i postavljam teske kofere visoko po ostavama,
lakse mi je sama nego da ga gledam kako se prenemaze
mislim da patim od onoga- ja najbolje znam, najbrze i najlakse zavrsim![]()
Zabrani joj da nosi bilo kakve kese-onda više neće moći da troši pare.ja zeni ne dozvoljavam da nosi kese, pogotovo ne te iz supermarketa. to je moj posao![]()