gost 216949
Buduća legenda
- Poruka
- 31.866
Да, таки смо ти ми из Београда, такорећи из центра: чим прођеш Овчу, Борчу, Крњачу, Падинску Скелу, Ченту, Перлез и Стајићево....![]()
El ne zalutas..tolikim skakutanjem
, ja nebi naso...centar.Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да, таки смо ти ми из Београда, такорећи из центра: чим прођеш Овчу, Борчу, Крњачу, Падинску Скелу, Ченту, Перлез и Стајићево....![]()
, ja nebi naso...centar.Да, таки смо ти ми из Београда, такорећи из центра: чим прођеш Овчу, Борчу, Крњачу, Падинску Скелу, Ченту, Перлез и Стајићево....![]()

Kad skoknu do Gomexa da pazare na cekove..

има оних са јачим ручкицама.Najdalje sto nosim kese je od radnje do kola. Pre sam nosila vezbanke u papirnoj kesi, a sada sam i za taj format nabavila ranac.![]()

Treba ukinuti kese komplet. I ove kobajagi bio-razgradive....a i zbog papirnih opet seku shume.
Najbolje je nositi platnene torbe, ako je ljude uopste iole briga za planetu na kojoj zive.
A šta ćemo za đubre?
Ja sve kese koje donesem iz prodavnice, butika itd. iskoristim za đubre.
a ja ne kontam jesmo li mi sad manje ribe,ako vuglimo kese?
mislim da to riba potice od glave,a ne dal ti je kesa rodic il sanel?
il sam u zabludi?

, i sa kesom, i sa torbom, i bez kese. Mi prosto uvek zračimo. Žena za sva vremena
.Treba ukinuti kese komplet. I ove kobajagi bio-razgradive....a i zbog papirnih opet seku shume.
Najbolje je nositi platnene torbe, ako je ljude uopste iole briga za planetu na kojoj zive.

A šta ćemo za đubre?
Ja sve kese koje donesem iz prodavnice, butika itd. iskoristim za đubre.

..djubre ne postoji..
..sve shto ne reciklirash, strpash u jednu saksiju i za pet godina posadish cvecke..ili povrcke..![]()
.a mi jadni

Ja volim kese ali one velike, papirne ili kartonske u koje moze svasta lepo da stane.
Al' salu na stranu kese inace mrzim a non stop ih nosim...Pre neki dan bas razmisljam dal cu ikada ko neka normalna zena da se vratim kuci sa rukama u dzepovima ili mi je sudjeno da vazda nesto vucem i cimam...Ako idem iz nabavke, 17 kesetina, ako idem od mame bar dve jer je nesto poslala, ako idem odakle god sigurno imam bar neke dve kese sa necim. Opet kad od kuce krenem u rukama mi je kesa sa djubretom.
Da ne pricam sto mi u spajzu znacajni prostor zauzimaju kese, u kojima su takodje kesekad nesto mora nekome da se ponese ili za sta ti ja znam sta.Horor.
a ja ne kontam jesmo li mi sad manje ribe,ako vuglimo kese?
mislim da to riba potice od glave,a ne dal ti je kesa rodic il sanel?
il sam u zabludi?
..a i za to platno krche shumu da gaje pamuk, ebiga..![]()
Увек сам се трудила када ходам, да ми обе руке,
буду слободне.
Чак што више жеља ми је била и када путујем да ни једну једину
торбу не вучем са собом.
Како је лепо бити СЛОБОДАН,...све те кесе, торбе,
кофери у рукама спутавају,...донекле и понижавају,
подсећају на теглећу животињу.
Зато мислим да жена заиста треба на све начине да избегава
све те кесе!
.
Јесте. Свака жена која држи до своје слободе, достојанства и естетике треба да има по једног црнца који ће да иде иза ње и носи леб, млеко, јогурт, кило паприка, кило лука, пола киле сира, банане, кило јабука и 700 грама свињских шницли....и све остало што иначе жене-кесе носе из набавке...
Јесте. Свака жена која држи до своје слободе, достојанства и естетике треба да има по једног црнца који ће да иде иза ње и носи леб, млеко, јогурт, кило паприка, кило лука, пола киле сира, банане, кило јабука и 700 грама свињских шницли....и све остало што иначе жене-кесе носе из набавке...