Жена-кеса

Да, таки смо ти ми из Београда, такорећи из центра: чим прођеш Овчу, Борчу, Крњачу, Падинску Скелу, Ченту, Перлез и Стајићево....;)

znaci Ecka ili ZR?:D
Pa gde ti ovde vidis ljude s kesama?:lol:

O tome se prica u stilu "bilo nekad", kao o onoj chorbi iz Begeja iz chetr'es i neke:lol:

Kese?:think:Kad skoknu do Gomexa da pazare na cekove..:lol:

Данас сам и ја осетила како је то бити жена кеса, али сва срећа,
послуга ја била близу....

И било ми је смешно,.(управо због ове теме)...
......угледала сам мЛооооого жена се
кесама у рукама,...али некако мало мушких;)

Ипак су ове кесе лепше:lol:
17453.jpg

jesu
al ajd strpaj u nju 2 kg banana, 2 kg jabuka, 1 kg pomarandži:rtfm:
a u drugu
strpaj 3 kg svežih kostiju za pse:rtfm:
a u treću
kokakolu i litar jogurta:rtfm:

sve to ja strpala malopre u tri platične megamarketske nažalost bionerazgradive kese:worth::worth:

ajd fensi kesice na duel....:lol::lol:

nije bas mesto,al moram da vam ispricam.imam sestru od tetke u kanadi.obozavam je al se po malo pokondirila od kad je tamo.
i tako dodje ona pre desetak godina kod nas na more i s vrata cikne nemate aparat za reciklazu:eek:.a mi jadni:rumenko:

i tako pre dve godine ja kod nje u gostima,sredjujemo njenu kucu i da mi one kartone od konzervi koka kole i kaze odnesi u garazu u reciklazu.vrtela se ja ko majmun...kazem ja to ne mogu da nadjem,ne znam ni kako to treba da izgleda.

a ona ce meni,pa stavi pored vrata u kutiju,pa naidje kamion za reciklazu pa iznesemo

e sad sto sam ovo ispricala,valjda me podstaklo djubre:think:

Ja volim kese ali one velike, papirne ili kartonske u koje moze svasta lepo da stane.;)
Al' salu na stranu kese inace mrzim a non stop ih nosim...Pre neki dan bas razmisljam dal cu ikada ko neka normalna zena da se vratim kuci sa rukama u dzepovima ili mi je sudjeno da vazda nesto vucem i cimam...Ako idem iz nabavke, 17 kesetina, ako idem od mame bar dve jer je nesto poslala, ako idem odakle god sigurno imam bar neke dve kese sa necim. Opet kad od kuce krenem u rukama mi je kesa sa djubretom.
Da ne pricam sto mi u spajzu znacajni prostor zauzimaju kese, u kojima su takodje kese:roll: kad nesto mora nekome da se ponese ili za sta ti ja znam sta.
Horor.

Ja volim kese ali one velike, papirne ili kartonske u koje moze svasta lepo da stane.;)
Al' salu na stranu kese inace mrzim a non stop ih nosim...Pre neki dan bas razmisljam dal cu ikada ko neka normalna zena da se vratim kuci sa rukama u dzepovima ili mi je sudjeno da vazda nesto vucem i cimam...Ako idem iz nabavke, 17 kesetina, ako idem od mame bar dve jer je nesto poslala, ako idem odakle god sigurno imam bar neke dve kese sa necim. Opet kad od kuce krenem u rukama mi je kesa sa djubretom.
Da ne pricam sto mi u spajzu znacajni prostor zauzimaju kese, u kojima su takodje kese:roll: kad nesto mora nekome da se ponese ili za sta ti ja znam sta.Horor.

e da...i ovo je jedan od bitnih momenata

a ja ne kontam jesmo li mi sad manje ribe,ako vuglimo kese?
mislim da to riba potice od glave,a ne dal ti je kesa rodic il sanel?
il sam u zabludi?

Увек сам се трудила када ходам, да ми обе руке,
буду слободне.
Чак што више жеља ми је била и када путујем да ни једну једину
торбу не вучем са собом.

Како је лепо бити СЛОБОДАН,...све те кесе, торбе,
кофери у рукама спутавају,...донекле и понижавају,
подсећају на теглећу животињу.

Зато мислим да жена заиста треба на све начине да избегава
све те кесе!

.

Увек сам се трудила када ходам, да ми обе руке,
буду слободне.
Чак што више жеља ми је била и када путујем да ни једну једину
торбу не вучем са собом.

Како је лепо бити СЛОБОДАН,...све те кесе, торбе,
кофери у рукама спутавају,...донекле и понижавају,
подсећају на теглећу животињу.

Зато мислим да жена заиста треба на све начине да избегава
све те кесе!

.

Јесте. Свака жена која држи до своје слободе, достојанства и естетике треба да има по једног црнца који ће да иде иза ње и носи леб, млеко, јогурт, кило паприка, кило лука, пола киле сира, банане, кило јабука и 700 грама свињских шницли....и све остало што иначе жене-кесе носе из набавке...

Јесте. Свака жена која држи до своје слободе, достојанства и естетике треба да има по једног црнца који ће да иде иза ње и носи леб, млеко, јогурт, кило паприка, кило лука, пола киле сира, банане, кило јабука и 700 грама свињских шницли....и све остало што иначе жене-кесе носе из набавке...

...а зашто би "иначе жене" ишле у набавку:roll:.
Да ли је то можда у опису "женских послова".:roll:
На страну то што су жене добровољно ушле у ту "авантуру".

Ако свакодневно жена проводи поред шпорета,..не мора
још и да се претвори у жена- кесу, а не мора да има "црнца",
може и "белац";) уместо ње да вуче све те кесе.
Тамо где нема ни "белца",..постоје деца, зашто би се она штедела,
.

eh da je meni crnac...sama bih kese nosila i to u jednoj ruci:rumenka:
svakako ga ne bih trosila na takve stvari

Back