Василиј Зајцев
Elita
- Poruka
- 18.999
Kako vi zamišljate svoju ženu iz snova? Visina, boja kose, boja očiju? Ili niste izbirljivi 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brate, kad bih je opisao svi bi znali ko je, a ja nisam drukara.
![]()
I njenim svalerima bi se vise svidelo to drugo, zato ne smem ni da zucnem.
Zezam se, bezbroj puta sam se izjasnjavao po tom pitanju, nije mi fizicki izgled zene posebno bitan, jer nisam ni ja Dejvid Bekam, ali recimo da gotivim vitke zene, sa kratkom kosom.
Moglo bi se i tako reci, da ima neku nesavrsenost koja je cini osobenom, da nije univerzalan tip lepote, znaci ne ono bebi fejs slatka...
163-170, mrshava, kvadrat gradja, male sise, dobre noge,tamno plave-zelenkaste ochi,svetao ten, ravna crna kosa do ledja, ravan stomak,visoke jagodice, neshto shira usta, izrazenije obrve, malo krupnije oci vise ka spolja nego ka nosu, lepe shake ( koscati prsti ne praseci)
Kako vi zamišljate svoju ženu iz snova? Visina, boja kose, boja očiju? Ili niste izbirljivi![]()
Kekekeke , biću dobra, neću da joj kažem.![]()
Di LajtLA?![]()
Jedino kao primeri adekvatnih frizura, onako kao orijentir, naime navedene dame su nekako suvise zaobljene za moj ukus, previse im je naglasen seksepil, a ja sam ipak pristalica manekenski gradjenih teta.
Kako vi zamišljate svoju ženu iz snova? Visina, boja kose, boja očiju? Ili niste izbirljivi![]()
Zena iz snova je ona koja zna da napravi dobar sendvic![]()
Brate, kad bih je opisao svi bi znali ko je, a ja nisam drukara.
![]()
...onda da pogadjam.... emocija, xella, alisa, dee lajla...?...![]()
...iju...momci, da niste malo zakasnili za idealne fantazije...ja ne bih znala da opisem idealnog muskarca ili bih tesko slagala![]()
Bdw ako mene pitaš,moja žemska iz snova je na tvome avataru Vasilij. Hrabra,precizna,dobar borac i drug.![]()