Žena iz snova

I tema na ženama...

Zamišljam je kao pametnu, sposobnu, nasmejanu i optimistički nastrojenu, kao organizovanu i pokretnu, kao otvorenu, kao osobu koja ima samopoštovanje i koja poštuje mene... O izgledu ne bih, tu nema kalupa, to kad vidim ili mi izazove pozitivnu reakciju, nasmejem se automatski ili ništa.

163-170, mrshava, kvadrat gradja, male sise, dobre noge,tamno plave-zelenkaste ochi,svetao ten, ravna crna kosa do ledja, ravan stomak,visoke jagodice, neshto shira usta, izrazenije obrve, malo krupnije oci vise ka spolja nego ka nosu, lepe shake ( koscati prsti ne praseci)

163-170, mrshava, kvadrat gradja, male sise, dobre noge,tamno plave-zelenkaste ochi,svetao ten, ravna crna kosa do ledja, ravan stomak,visoke jagodice, neshto shira usta, izrazenije obrve, malo krupnije oci vise ka spolja nego ka nosu, lepe shake ( koscati prsti ne praseci)

Kekekeke , biću dobra, neću da joj kažem. :mrgreen:

Fizicki mi i nije toliko bitno, normalno podrazumeva se da nije grbava, ima sve zube u glavi, i da ok izgleda, ne mora da bude neka ribetina sto kazu.
Bitnije mi je da me ona prihvata u potpunosti, voli zbog onog sto jesam i da ne zeli da me menja, a za to moramo da budem na istim psihickim duzinama.

Back