nisam ti ja kriva sto si ti lomio kicmi i bio glup
ko kaze da sam glup?
otkud ti takav zakljucak'' kod mene je sve transparentno.
bogu fala imam, ali dobar deo ej nasledstvom
ja sam se bavio sluzbom andjelija. sluzio narodu.
nema tu koristi neke andjelija.
imam dvije rane. jedna je iz perioda rata u bosni za rep srpsku. kada sam otisao dobrovoljno iz novog sada u r sprksu u doboj i prijvai ose u vojsku r srpske. ozen pa ilijas. gadna mesta andjelija. imo sam 20 leta, pre toga sam bio vec ranjavan u rat u hrvatskoj sa 19 godina.
95 sam se vratio pred dejton. devojka me cekala. ona mi je zena i dan danas.
cekala je i 98 citave maltene na kosovu i 99te jer znas rat na kosovu sa siptarski mteroristima niej bio samo 99 za vreme bombardovanja no i 98 me...tad smo veci mali cerku od 3 godine...
cekala je, i psoutjem je mnogo jer niej lako iscekivati sanduk andjelija! dok sanduci svakdonevno stizase iz rep srpske u kojimasu bili mladi vojnici il isa kosova u kojiam su bili policajci ove drzave...
svaka jo jcast. nije histerisala, jednom je molila da promenem zanimanje. niej uspela.
potom se pomirila i Bogu molila.
Zivim za narastaj andjelija. Imam mastera hemije cerku, znas ona je magsitar hemej kako bi mi po starinski rekli. bcie i doktorat bogu zdravlja faks pmf zavrsila sa prosecnom ocenom 9.
sin nie za nauku uhvati se akt tasne tj hoce da se uhvati, lakse mu , lisac jel, studira za pravnika... poceo je i gura dobro...
svi su dobro vaspitani. cer ima 28 godina i sina od dve godien. Bogu sam zahvalan!
jel i ona glupa ?
sram te bilo andjelija. ipak sam 20 godina stariji i sve da sam i glup ne bi to izgovorila.
jbg andjelija za sluzbu i satiranje i krvarenje gaca dobrovoljno u r srpskoj dok su ovde u sbriji svi lezali pod jorganom se niej placalo andjelija...
neko radi za nasu lepu srbiju. Mora i to andjelija ne mozemo svi KRIPTOVALUTE
andjelija u svako doba mozes da vidi i dokaze o svemu ovome. kod mene su agrumenti. ne sarene laze i price o progaramesrtvu i kriptovalutama i akko je nek osa 20 postao samostalan tek tako i zaradi si stan eto tek tak oejr je pametan
da je pametan isao bi an studiej andjelijice...ali ne on je pametnij isto zuljati guzu kad moze pametnije lakse...
price za bduale isarene laze