ti gradi kuce i dovodi snajke ako ti to srce zeli ali toga je sve manje i mladi ljudi zele svoju privatnost.Verovatno i sam znas kakvi su odnosi na relaciji svekrva- snajka uglavnom.
Retkost su harmonija i ljubav. Cak i da je tako, prosto porodice trebaju da zive odvojeno jer je tako zdravije! I da,pre bih birala da budem podstanar i da imam svoju slobodu! izvini sto me to po tebi cini ovakvom i onakvom
Mislim, verovatno si starija generacija koja je tako odrasla i to je ok.
jer su retkost i pametni ljudi. ogromna vecina su budale danas.
kazem mora se postovati. ako ej iskrena ljubav u pitnaju. napominjem iskrena i bez uslovna. ako nekog iskreno volis svim bicem volim i sve njeno *recimo ako zavolim zenu koja je vec imala brak i ima djete iz prvog braka) volim i sve njeno! volim i ono sto ona najvise voli! a ak ose posle ispostavi da nije tako i da mi to djete predstavlja problem to znaci dasam lagao i da nijesam iskreno volio! tako i sa roditeljima koji su je podigli i 20 godina odhrnajivali i oblacili, vaspitavali i mucili uke kad je bolesna bila...
pa vidi moajcerka je zavrsila fakultet, udala se otisla kod njega, zaposlilase radi ko profesor sada, otisla je iz grada u selo pored. kdo njega i majke mu.
imam imanje u cg i vikendicu na moru iz nasledstva. mogli smo prodati deo i uzeti joj stan.
nismo.
postuje mu majku, i sada se preselili u stan u grad htel ida uzmu i na kredit jer ima radi posla i njenih privatnih casova treba stan u gradu, potrebe poslova jbg. ja sam se tada umesao u pricu i ucestvovao sa 70 000 evrica. tada sam prodao vikendicu iz nasledstva na moru. da uzmu veci stan da bdue i za svekrvu soba koaj ima 57 godina starija je prija od nas 6 godina. dao je i zet koliko je ustedeo i prodao je neku staru kucicu u selu u okolini sto mu sotala od bake.
njegova majka je sa njima od dve godine sama niej se udavala, muz je ostavio pio je, otisao u zagreb ozenio se pa se dobio djete pa se vratio pa ... niej ih gledao...
zet je vezan za majku jer je zasluzila i nije zlobna zena.
tada (ovegodine) svekrva prodaje kucicu u okolini svoju gde je zivjela i mi joj kao prijatelji prija i prijatelj pomazemo da uzmestan od 30 kvadarata, koji izdaje i daje sinu ic erki stanarinu
sve sem oze ako su ljudi nromalni. ona moze us vako doba da ode u taj stancic. nece. nece ni oni. ona jso radi i radice jso do penzije. tada mi ulecemo sa cuvanejm djeteta. i en samo tada, uzmemo ga kad god se zazelim oa zazelim ose brzo...
sina imamo ima 20 god, ima stan kako rekoh od bake, od moje majke sto mi ostao, radila je u insostranstvu kao i iamal penzijicu inostranu...
ali cem orazmisltii da l ida mu ostavim kada umremo ili ranije ako anstavi ovako da bdue nromalan i iazbere normalnu osobu u zivotu koaj ce da ga voli zato sto je to sto jeste a ne to sto eventiualno ima...
imovina mu nece pobjeci normalni smo ljudi ali zavisi i od njegovih stavova o zivotu i postovanju roditelja da li ce to dobiti odmah ili kada umru roditelji. ja nisam dobio odmah.
znam i za podstanarstvo. doslo je vremenom.
dakle ne rteba ulaziti u zivto sa tim stavom koji si ovde iskazala da toboz SVAKA NORMALNA ZENA nece prihvatiti suzivot makar i u dvoristu!
OK RADI VISE POSLOVA dasi obezbedis samostalnost. ti znas kolko te to kosta fizicki i psihicki i sad je ok sa 30... al sa 40... 45... a djeca tek za srednju skolu... a gde je tu vreme za odmor za sebe za porodicu za muza...
samo se ti drzi tvog iskljucivog stava. i budi ''normalna' kao i svaka zena i ne do Bog da si u sitom dvoristu!
taman posla...
a nemoj nam posle zakukat kad ti skripi i kad odnosi zahladeli u pordici... i kad ti dosta svega... neces ovde na internetu je sve ruzicasto a okolo hrpa razvedenih...