Oranz
Elita
- Poruka
- 24.257
nemam vise argumenta sad si me matirao![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemam vise argumenta sad si me matirao![]()
Oket, cenim taj stav. Medjutim, kao objasnjenje mog stava navodim primer - zamisli gulas od samo jedne vrste mesa, jeste odlican, ali u poredjenju sa gulasom od vise vrsta mesa nije nesto posebno. Mislim da ne idem sad na verziju primera sa dve zene.![]()
Volim pivske koktele, i kada sam u prilici radije njih pijem nego obicno, cisto svetlo pivo. Jedino crno pivo ne mesam ni sa cim, ono je samo po sebi vrhunsko pice.![]()
Od rostilja se dobija kancer. Jaki ti prijatelji.
od neceg se mora mret
Ako bi striktno pazili da jedemo samo najzdravije
ostalo bi nam da izadjeno u dvorište i popasemo malo trave
Ma, ja sam polu-Robocap.
nije rec o smrti vec bolesti
- - - - - - - - - -
Ti neces paziti. Slobodno, ako ti se pase idi u dvoriste i pasi travu
- - - - - - - - - -
Da, ti si robocap.
jedne godine,poznanica mi je dosla iz inostranstva,i jat joj zagubio prljag...kad je posla kod sluzbenice da prijavi,ova ladno ispred sebe imala pivo koje je pila.moja poznanica se sokirala.Cevci i zenski deo tehnokratije po kancelarijama preduzeca.
Po javnim firmama piju,po privatnim mogu samo otkaz da popiju...jedne godine,poznanica mi je dosla iz inostranstva,i jat joj zagubio prljag...kad je posla kod sluzbenice da prijavi,ova ladno ispred sebe imala pivo koje je pila.moja poznanica se sokirala.
Bili smo kod prijatelja na roshtilju pozvali su Josh jedan par koje nikad ranije nisam vidjela. Chovek je bio naporan boli glava a zhena mu gloopa Ko tochak naturila dopichnjak i tako je sedela da smo svi videli zelene gatjice Sa cvjetovimalepe je gradje visoka plavusha mrshava i imala je malo stomachitja odakle je stomachitj skuzhila Sam u toku vecheri ona je nepomakla se Sa mjesta popila 10 piva ! ja se nisam mogla nachuditi
Zhene kako VI gledate na zhene shto piju? Mushkarci kako VI vidjenje Imate na temu ?
Не волим пиво али волела би да могу да саспем у себе велику криглу пива
meni sad ovo nije jasno...ne voliš pivo, al bi volela da popiješ krigluНе волим пиво али волела би да могу да саспем у себе велику криглу пива
jedne godine,poznanica mi je dosla iz inostranstva,i jat joj zagubio prljag...kad je posla kod sluzbenice da prijavi,ova ladno ispred sebe imala pivo koje je pila.moja poznanica se sokirala.
Ne pijem alkohol, ali mi ne smetaju zene koje piju pivo. Mada, po mom ukusu su vise one sto vole da jedu u abnormalnim kolicinama![]()
...i pije ko pticaNista gore do zene koja jede ko pticica
meni sad ovo nije jasno...ne voliš pivo, al bi volela da popiješ kriglu
što ? da se osećaš bolje, da se osećaš ko muško ? nerazumem
Ма де ја да се такмичим једва једну чашу попијемDodji krajem avgusta kod nas na festival piva, moze i da se zaradi od tog sporta.Ali konkurencija postaje sve jaca.
"... Trajkovićeva je pola litre piva na Danima piva u Zrenanjinu popila za 3,68 sekundi i osvojila 40.000 dinara..."
http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Z...rzom-ispijanju-piva--studentkinja-iz-Leskovca
Dodji krajem avgusta kod nas na festival piva, moze i da se zaradi od tog sporta.Ali konkurencija postaje sve jaca.
"... Trajkovićeva je pola litre piva na Danima piva u Zrenanjinu popila za 3,68 sekundi i osvojila 40.000 dinara..."
http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Z...rzom-ispijanju-piva--studentkinja-iz-Leskovca