zena i pivo

pivo....

• volim piFu

• ne volim piFu

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pitanje je šlakljivo.
Da li je pivo alkohol?
Ono, ima malo alkohola u sebi,
ali se oporezuje kao hrana (niža stopa)
a ne kao alkohol (viša stopa)

Da ne pričam o npr Nikšićkom pivu sa limunom - ima 2% alkohola
tako da je, ustvari, limunada sa ukusom piva,
A leti stvarno prijatno osveževa.

Pitanje je šlakljivo.
Da li je pivo alkohol?
Ono, ima malo alkohola u sebi,
ali se oporezuje kao hrana (niža stopa)
a ne kao alkohol (viša stopa)

Da ne pričam o npr Nikšićkom pivu sa limunom - ima 2% alkohola
tako da je, ustvari, limunada sa ukusom piva,
A leti stvarno prijatno osveževa.
i druga limun piva imaju toliko alkohola. msm 2% a negde pročitala da se razmatra da ga podvedu pod hranu...ma kazem ja da u njemu ima nešto:lol:

Predrasude. :) Nema sta nisam pio u kombinaciji s pivom, i nije bilo lose. Dobro, mozda pivski koktel na bazi kafe ne bih ponovo pio, ali to je zato sto ne volim kafu. :)

pa ja volim pivkana al zato nikad sa nicim nisam kvario
ni bambus vas nikad u zivotu nisam pio
i od vodke sa redbullom mi se povraca
ili cisto ili nikako

pa ja volim pivkana al zato nikad sa nicim nisam kvario
ni bambus vas nikad u zivotu nisam pio
i od vodke sa redbullom mi se povraca
ili cisto ili nikako
Oket, cenim taj stav. Medjutim, kao objasnjenje mog stava navodim primer - zamisli gulas od samo jedne vrste mesa, jeste odlican, ali u poredjenju sa gulasom od vise vrsta mesa nije nesto posebno. Mislim da ne idem sad na verziju primera sa dve zene. :lol:
Volim pivske koktele, i kada sam u prilici radije njih pijem nego obicno, cisto svetlo pivo. Jedino crno pivo ne mesam ni sa cim, ono je samo po sebi vrhunsko pice. :)

Oket, cenim taj stav. Medjutim, kao objasnjenje mog stava navodim primer - zamisli gulas od samo jedne vrste mesa, jeste odlican, ali u poredjenju sa gulasom od vise vrsta mesa nije nesto posebno. Mislim da ne idem sad na verziju primera sa dve zene. :lol:
Volim pivske koktele, i kada sam u prilici radije njih pijem nego obicno, cisto svetlo pivo. Jedino crno pivo ne mesam ni sa cim, ono je samo po sebi vrhunsko pice. :)

nemam vise argumenta sad si me matirao :lol:

Back