Leon01
Buduća legenda
- Poruka
- 48.570
A koga vi to sad zekite?
sad cu da im citiram onu cuvenu dilajtovu o bajsu ili sedistu,kako ono ide

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A koga vi to sad zekite?
sad cu da im citiram onu cuvenu dilajtovu o bajsu ili sedistu,kako ono ide![]()
sad cu da im citiram onu cuvenu dilajtovu o bajsu ili sedistu,kako ono ide![]()
morasw bolje da baratas gugletanslatoromOrgan auf einem 'rad.![]()
Sednesh ih na bajs ?)))
Nije Guglov prevodilac bazdaren za nase socne izraze.![]()
Zvuci kao naziv neke pljeskavice ispisan u meniju.![]()
A sto se tice teme, recimo da sam ubedjen da postoje zene koje bolje podnose alkohol od muskaraca, npr. moja pokojna komsinica, bakica poreklom iz Ukrajine, je mogla da natpije pola ulice, pod istim uslovima takmicenja, sta piju ostali pila je i ona, i ostajala je poslednja na nogama.![]()
saka mesa kako god gledao
ja to uvek kazem, neke zene ponekad podnose alkohol vise no muskarci bez sale...i kao momci smo imali drugarice koje su locile vodku a mi popadamo od 5-6 piva a i sad znam komsinicu pije od jutra do suta, sve sto joj das i ne spava celu noc i sutradan opet
Cevci i zenski deo tehnokratije po kancelarijama preduzeca, i curice po kafeima, ma svuda gde se pije ima snasa koje ne zaostaju za muskom konkurencijom. Jedna moja prijateljica je smenu na radnom mestu skoro svako vece leti zavrsavala dvolitarkom piva, to joj je bila norma, da joj se zarumene obrazi i da "ne ide peske kuci".Al' podnosila je to, nije brljavila kao sto muskraci umeju da budu neprijatni cim malo popiju. U principu kolicina i nije toliko bitna ako se podnosi pice.
A koga vi to sad zekite?
Predlazhem lock razlog je : previshe zhena shto piju ....
Ja brojim tri vec...![]()
![]()
Potpuno mi je svejedno ko šta pije, važno je samo dobro se zezati!Zhene kako VI gledate na zhene shto piju? Mushkarci kako VI vidjenje Imate na temu ?
Претерујеш сестро слатка.svakoga ko pipije deset piva odjednom posmatram sa gadjenjem ebe mi se za pol
alkos je alkos pol je tu najmanje bitan
fali mu ukus.Сељанка.
- - - - - - - - - -
Шта ти је ту уопште чудно? Шта фали пиву?
Претерујеш сестро слатка.
Док сам студирао, петком и суботом навече сви смо пили ко звери.
Тих десетак пива није била нека претерана ставка.
Девојке су циркале мање, али свеједно добро су се држале!