zena i pivo

pivo....

• volim piFu

• ne volim piFu

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Zvuci kao naziv neke pljeskavice ispisan u meniju. :lol:

A sto se tice teme, recimo da sam ubedjen da postoje zene koje bolje podnose alkohol od muskaraca, npr. moja pokojna komsinica, bakica poreklom iz Ukrajine, je mogla da natpije pola ulice, pod istim uslovima takmicenja, sta piju ostali pila je i ona, i ostajala je poslednja na nogama. :lol:

Paki menjaj avatar,svaki put mi se cini da ce mozak da se prospe po ekranu jadnoj macki i da mrzis macke jer imas neku traumu.

Koja voli neka pije,meni ne smeta ako njoj prija.Ako pretera neko ce je odvesti kuci ili u policiju na treznjenje,ne znam zasto bi to trebalo da me zanima.

Isto tako gledam i na muske.Ne tice me se sto neko popije.

Inace kao sto ima devojaka koje nakon case piva ili male flase se komiraju od pijanstva ima i takvih momaka,muskaraca i ne cudi me al* me se ne tice.

Poslednja izmena:
Zvuci kao naziv neke pljeskavice ispisan u meniju. :lol:

A sto se tice teme, recimo da sam ubedjen da postoje zene koje bolje podnose alkohol od muskaraca, npr. moja pokojna komsinica, bakica poreklom iz Ukrajine, je mogla da natpije pola ulice, pod istim uslovima takmicenja, sta piju ostali pila je i ona, i ostajala je poslednja na nogama. :lol:

saka mesa kako god gledao :lol:

ja to uvek kazem, neke zene ponekad podnose alkohol vise no muskarci bez sale...i kao momci smo imali drugarice koje su locile vodku a mi popadamo od 5-6 piva a i sad znam komsinicu pije od jutra do suta, sve sto joj das i ne spava celu noc i sutradan opet

saka mesa kako god gledao :lol:

ja to uvek kazem, neke zene ponekad podnose alkohol vise no muskarci bez sale...i kao momci smo imali drugarice koje su locile vodku a mi popadamo od 5-6 piva a i sad znam komsinicu pije od jutra do suta, sve sto joj das i ne spava celu noc i sutradan opet

Cevci i zenski deo tehnokratije po kancelarijama preduzeca, i curice po kafeima, ma svuda gde se pije ima snasa koje ne zaostaju za muskom konkurencijom. Jedna moja prijateljica je smenu na radnom mestu skoro svako vece leti zavrsavala dvolitarkom piva, to joj je bila norma, da joj se zarumene obrazi i da "ne ide peske kuci". :D Al' podnosila je to, nije brljavila kao sto muskraci umeju da budu neprijatni cim malo popiju. U principu kolicina i nije toliko bitna ako se podnosi pice.

Cevci i zenski deo tehnokratije po kancelarijama preduzeca, i curice po kafeima, ma svuda gde se pije ima snasa koje ne zaostaju za muskom konkurencijom. Jedna moja prijateljica je smenu na radnom mestu skoro svako vece leti zavrsavala dvolitarkom piva, to joj je bila norma, da joj se zarumene obrazi i da "ne ide peske kuci". :D Al' podnosila je to, nije brljavila kao sto muskraci umeju da budu neprijatni cim malo popiju. U principu kolicina i nije toliko bitna ako se podnosi pice.

to su 4 od 05 L pa dobro to i nije previse

a najgore su sankerice, ajd napij jednu od njih ako mozes, pogotovu ako piju vodku redbull ili tako nesto, *****, ima padnes pod sank a ona ce i dalje da pije sa sledeca tri gosta koja ce stobom pod sank da zavrse :lol:

svakoga ko pipije deset piva odjednom posmatram sa gadjenjem ebe mi se za pol
alkos je alkos pol je tu najmanje bitan
Претерујеш сестро слатка.
Док сам студирао, петком и суботом навече сви смо пили ко звери.
Тих десетак пива није била нека претерана ставка.
Девојке су циркале мање, али свеједно добро су се држале!

Претерујеш сестро слатка.
Док сам студирао, петком и суботом навече сви смо пили ко звери.
Тих десетак пива није била нека претерана ставка.
Девојке су циркале мање, али свеједно добро су се држале!

eeee...pusti ti stidentske zurke...to je van svake polenike...:)

a tek ako si ikad bio na ...jadi...sta se desi na ...jadi, ostaje na jadi....posto se niko nicega ne seca...:zcepanje:

Crno slatko vino nakon sto se pojede nesto je odlicno.Jedna casa-malo na dnu i dovoljno.Uzitak vrhunski.

Pivo ima ogavan ukus-zeleni ili plavi tuborg su dobri nekada dobri,ostalo je smece uglavnom.

Back