Žena & EXIT

Pa u nekim državama muž svako jutro vozi ženu na posao u javnu kuću i posle 8 radnih časova je vraća kući da žive srećno ali sa dosta para.Šta je tu pogrešno što neko to ne razume?

a sta ima neko to da razume
oces da kazes javna kuca strava radno mesto, pa svude de ides redovno je malo lose malo dobro nije idealno.
aha las vegas
pa valjda je prostitucija onako granicna stvar, mada sta nije... ne znam
moze dosta para i na druge nacine da se zaradi ako si zensko znash, a stvarno mozda prostitucija nije toliki bauk
ali ipak cesto se vezuje da jeste

значи Енглез је добио сиду...он ће се вратити у Енглеску и за 10 година постати премијер...за 15 година сазнаће за Сиду....и онда ће да нас бомбардује Енглеска а ми ћемо да мислимо да уводе демократију и ломе диктатуру а истину ћеш знати само ти...

Jedna od najžešćih fotografija sa zadnjeg EXIT-a:

exit_210.jpg

Šta je? Pretres? Hoćeš .i.

Па, страшно је, хијаргоагене, није ваљда да сопствену жену цени 150-200€ колико кошта шајка?
Ма, дали би и за 100 чамац, па би овај спустио цену жени.

значи Енглез је добио сиду...он ће се вратити у Енглеску и за 10 година постати премијер...за 15 година сазнаће за Сиду....и онда ће да нас бомбардује Енглеска а ми ћемо да мислимо да уводе демократију и ломе диктатуру а истину ћеш знати само ти...

Није фора да сад 3 милиона корисника овог 4ума обавештаваш како је несрећној жени име.

Pre neki dan mi se jedan poznanik požalio kako mu nedostaje 20€ (20€ a ne 20E... ha ha ha) da kupi čamac na Petrovaradinskoj Adi. I našao da pita mene da mu ih dam, a on meni zauzvrat da iznajmi svoju ženu na neodređeno vreme. Strašno. Do čega je stara-nova vlada dovela građane. A ja mu rekao da ću mu, ako baš toliko žuri, dati tih 20€, bez potrebe da mi iznajmljuje svoju mršavu, rahitičnu i bolesnu ženu. Ali sam mu predložio da se malo strpi i sačeka da dođu stranci na EXIT, pa da je iznajmi nekom drogiranom i pijanom Englezu. Oni ionako vole mršave, rahitične i bolesne žene, a i kad se puknu u venu i napiju piva, može ih slagati da im je iznajmio novosadsku Sky Lopez. Ha ha ha. A i lako bi im mogao uzeti čak 200€. Kesu na glavu i deri. Jednom rukom se drži za nos, a drugom uzima novac. Welcome in State of EXIT. Opsa sa...

Danas mi se taj isti poznanik pohvalio kako je iznajmio svoju mršavu, rahitičnu i bolesnu ženu jednom pijanom i drogiranom Englezu, i za to dobio 200€. Sad može da kupi taj čamac na Petrovaradinskoj Adi i još da u njega ugradi nitro. Ha ha ha...

Sereš, preko mere.

Back