Zemunski Pokret

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
„Blic“, 4.6.2008:

- „Zemunski pokret“ je odneo mnogo glasova posebno u centru Opštine u kojem radikali nemaju mnogo glasača - kaže Zdravko Stanković, prvi kandidat Demokratske stranke sa liste „Za evropski Zemun“.

- „Zemunski pokret“ je ispraznio i zaključao prostorije čim su su shvatili da nisu prešli cenzus i više ih nigde nema.(...)- kaže Stanković.

Do članova „Zemunskog pokreta“ nismo juče uspeli da dođemo jer se na njihove mobilne telefone javljaju ljudi koji o toj organizaciji ništa ne znaju.

:klap:

Očekujemo nešto slično i za nešto manje od 4 godine... „Hvala" još jednom na izgubljenim glasovima :thumbdown:

naravno, o tome je pisano još na početku teme.

Zemunci ne zaboravite da se blize lokalni izbori,
i konacna pobeda naseg autenticnog zemunskog lokal-patriotskog pokreta
:super::super:

flyer.jpg

Radikalni ekstremisti opet posezu svojim oprobanim vandalizmom da ucutkaju Zempo :thumbdown:

NAPAD NA ZEMUNSKI POKRET
Dana 27.03.2009. oko 23h, posle sastanka Glavnog odbora ZEMUNSKOG POKRETA, desio se napad na prostorije sa dve betonske kocke koje su razbile staklo i uletele u prostorije. Zemunska policija je uviđaj uradila u rekordnom roku.
Pošto se radi o političkoj organizaciji koja je u usponu evidentno je da je pozadina politička. Takođe Vas obaveštavamo da je u isto vreme demoliran automobil podpredsednika pokreta. S obzirom da je kampanja počela, mogući su i novi napadi pa smo zbog toga zatražili žastitu policije. Zemunski pokret je jedina politička organizacija koja izlazi na izbore, a nikad do sada nije participirala u vlasti pa samim tim ima veliku podršku građana.

http://zemunskipokret.org/index.php/Aktuelno/

napad%20na%20ZEMPO.jpg

...dodushe,

i meni su pomalo sumnjivi izgleda da tu neko sedi na dve stolice?! :think:

Veruj mi da znam šta pričam, a ti se raspitaj;)
Miša krstić 2000. na izborima kandidat sps/jul, 2003. kandidat srs, 2008 izmislio zempo, šurovao sa radikalima. Kad se desio razlaz sad šuruje sa sns-om.
Ima tu kvalitetnih ljudi, ali ako predju cenzus odoše miša i dvojica najbližih u opštinu, a ostali.... hvala, prijatno:mrgreen:

Mene zanima samo gde su ovi imaginarni potpisnici i ***** bili krajem 90-ih da brane kej od radikalske bespravne gradnje duz celog Keja, na istoj toj zelenoj povrsini?!:think: :dash:
Ili su mozda imali neki od njih te iste bespravne objekte na Keju, koji sad zdusno brane?!
To su ***** najobicnije!!!

Mene zanima samo gde su ovi imaginarni potpisnici ....
Potpisnici nisi nimalo 'imaginarni' kao što ti pretpostavljaš ili tvrdiš (?!)
već je pored svakog potpisa br.lič.karte i 'matični broj', a to su bili sugradjani
koji su šetali kej-om tih 2-3 dana koliko su se potpisi prikupljali sa jedna klupe.

Očigledno da niko nije imao hrabrosti u to vreme koje pominješ, kada su
radilani napravili balkansku selendru od Zemuna, pa nije bilo takve akcije.

Ovo nije stranačko - predizborno pitanje, već odnos prema svom gradu.
Nap. ja sam za DS, ali ovaj put sam prvo za Zemun i park na Keju. :bye:

Potpisnici nisi nimalo 'imaginarni' kao što ti pretpostavljaš ili tvrdiš (?!)
već je pored svakog potpisa br.lič.karte i 'matični broj', a to su bili sugradjani
koji su šetali kej-om tih 2-3 dana koliko su se potpisi prikupljali sa jedna klupe.

Očigledno da niko nije imao hrabrosti u to vreme koje pominješ, kada su
radilani napravili balkansku selendru od Zemuna, pa nije bilo takve akcije.

Ovo nije stranačko - predizborno pitanje, već odnos prema svom gradu.
Nap. ja sam za DS, ali ovaj put sam prvo za Zemun i park na Keju. :bye:

Vidis, ima i potpisnika koji su za to da se napravi parking, i koliko znam, malo ih je vise, a i usput, tu stanuju i zivotno ih dotice problem parkiranja na Keju, a ova ekipa sto je skupljala potpise sa klupe, pitanje je gde u Zemunu zive, a i ljudi koji su naseli na tu pricu pa potpisali, ne zive tu nego u drugim delovima Zemuna, pa im ni iz dzepa ni u dzep da to potpisu, kao oni se zalazu za ocuvanje zelene povrsine na Keju, ma daj....
Drugo, ne znam samo odakle vam ideja da je obicna zelena povrsina izmedju Keja i ulice park?! Koja li je budala to izvalila?! Zna se sta je park, a sta zelena zastitna povrsina.
Trece, nije predizborno pitanje, nego zivotno, ja svaki dan prolazim tom ulicom kolima vise puta i znam kakav je haos sa parkiranjem i saobracajem u ulici Kej oslobodjenja, tako da ce taj parking kad ga naprave(dao Bog) prilicno-ne totalno, resiti taj problem, a mogu zamisliti koliko to znaci ljudima koji tu stanuju, a poznajem ih dosta, i svi bi da se izgradi taj parking. Mrzi me da kuckam dalje.....

Vidis, ima i potpisnika koji su za to da se napravi parking, i koliko znam, malo ih je vise, a i usput, tu stanuju i zivotno ih dotice problem parkiranja na Keju, a ova ekipa sto je skupljala potpise sa klupe, pitanje je gde u Zemunu zive, a i ljudi koji su naseli na tu pricu pa potpisali, ne zive tu nego u drugim delovima Zemuna, pa im ni iz dzepa ni u dzep da to potpisu, kao oni se zalazu za ocuvanje zelene povrsine na Keju, ma daj....
Drugo, ne znam samo odakle vam ideja da je obicna zelena povrsina izmedju Keja i ulice park?! Koja li je budala to izvalila?! Zna se sta je park, a sta zelena zastitna povrsina.
Trece, nije predizborno pitanje, nego zivotno, ja svaki dan prolazim tom ulicom kolima vise puta i znam kakav je haos sa parkiranjem i saobracajem u ulici Kej oslobodjenja, tako da ce taj parking kad ga naprave(dao Bog) prilicno-ne totalno, resiti taj problem, a mogu zamisliti koliko to znaci ljudima koji tu stanuju, a poznajem ih dosta, i svi bi da se izgradi taj parking. Mrzi me da kuckam dalje.....

Наравно да их ти подржаваш,
али зашто овде ???

Па овде има 2-3 Земунца који су,
уколико излазе на гласање,
одавно одлучили за кога ће гласати ...

Зашто бре користите Крстарицу за предизборно митинговање ???

:dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand:

Vidis, ima i potpisnika koji su za to da se napravi parking, i koliko znam, malo ih je vise, ....
Drugo, ne znam samo odakle vam ideja da je obicna zelena povrsina izmedju Keja i ulice park?!
Trece, nije predizborno pitanje, nego zivotno, ....
Pojima nemaš o čemu pišeš i ponašaš se kao običan radikal, vojnik partije, pa
ako hoćeš nešto da naučiš, poročitaj sve blogove na 'Park na Keju'... zbogom.

Poslednja izmena:
Da se malo vratimo na temu, kao sto je bilo poznato u maju prosle godine da je Zemunski pokret filijala radikala - sada je filijala naprednjaka.

Nosilac liste Misa Krstic 2000. godine je bio kandidat na listi sps-jul, zatim 2003. na listi radikala, sad prica kako je pokret nestranacki:mrgreen:

Iskreno se nadam da OPET nece preci cenzus:lol:

Da se malo vratimo na temu, kao sto je bilo poznato u maju prosle godine da je Zemunski pokret filijala radikala - sada je filijala naprednjaka.

Nosilac liste Misa Krstic 2000. godine je bio kandidat na listi sps-jul, zatim 2003. na listi radikala, sad prica kako je pokret nestranacki:mrgreen:

Iskreno se nadam da OPET nece preci cenzus:lol:

Мени је мало нејасно како су се рагистровали,
како су прикупили неопходан број потписа ???

Онај НОПО покушао па се .... ???

:dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back